Colectia de toamna - iarna 2005 (239)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Seara buna si de la noi. Suntem relativ bine (Albert este bine - sanatos, eu sunt putin racita). Examen mai am duminica si sper sa scap cu bine de el, pentru a putea lucra linistita la lucrarea de diploma.
Noi inca nu ne laudam cu serbari, poezii... , dar din toamna intram in rand cu lumea.
Multa sanatate la cei virusati si nu numai.

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

un mesaj scurt.
si David a intrat la facultate.miine deja e prima sedinta cu parintii, bunica in cazul nostru..ma cheama datoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna fetile,

Feli, te asteptam.Il inchiriem toata vara.

Mai fetele am niste nervi incat simt cum mi se pune o gheara in gat si nu mai pot respira.Avem blocul lipit de gradinita si cretina de directoar enu l-a primit.Indeplineste toate criteriile de inscriere iar tampita nu a vrut sa mi-l primeasca.Sincer as vrea sa fac o plangere ceva pe undeva, la inspectorat pentru ca mi se pare prea de tot.Cica nu face grupa mica iar Victor e de grupa mijlocie.Tremur de nervi numai cand ma gandesc.Deci anul trecut a fost prea mic anul asta e prea mare.A inscris 28 iar fimiu e pe locul 5 pe lista de asteptare.Deci imi vine sa o strang de gat pe femeia asta.La celelalte gradi din jur au fost inscrisi aproape toti copii si anul asta si anul trecut.Am aflat de la mamici din parc ca aceasta ..... tine patuturi goale in gradi si nu vrea sa ia copii la program lung.
Tampita ma obliga sa duc copilul la o alta gradi, deci sa mergem pe jos fie ploaie fie ger desi eu am gradi lipita de bloc.Simt ca innebunesc.Mai multe nu mai spun ca mor!!!!!!!!

Vorba lui Victorash: as vrea sa o impusc, cand o sa cada jos vreau sa o lovesc cu picioarele si apoi sa o tai cu cutitul.Asta mi-a debitat Victor acum mai multe luni...deh, desenele lui buni.

revin

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

ilenutza mergi si fa plangere la inspectorat, sunt obligati sa-ti primeasca copilul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Ilenutza, bafta multa cu gradinita lui Victor!
Eu nu vreau sa te descurajez, insa nici in inspectorat nu am incredere... m-am dus si eu cu "jalba-n protap" la inspectorat in Buzau si , v-am mai povestit eu, n-am rezolvat nimic (eu m-am dus sa intreb de o reglementrare oficiala cu privire la inscrieri, ca sa am referinta cand ajung in fata directoarei, mi-a zis inspectoarea ca "fiecare gradinita are regulament propriu/ decide ce-si-cum" ... vorbea de gradinitele de stat, nu de particulare! Cum e posibil asa ceva!)! Eu unde as mai putea reclama un asemenea comportament?!?!
Nici eu nu o pot duce pe Daria la caminul cel mai apropiat de blocul nostru! Stiu ca acolo se primesc copii din tot judetul, insa directoarea nu recunoaste in ruptul capului ... plus, ca la noi a fost o musamalizare de numa', nu au fost liste afisate, nu a fost o data oficiala pentru inscrieri, nu aveau regulament afisat cu privire la inscrieri ! Mi-a zis o tipa care lucreaza la gradi, e educatoare - "inspectoratul ne-a dat mana libera, oricum sunt prea multi copii, nu pot fi primiti toti!"

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu sunt chiauna fetelor, am baut un Redoxon de 1000, cafea n-am curaj sa beau, mi-e ca ma apuca tremuriciul.

Aseara am pus fetele in pat inainte de 10 dupa care m-am apucat de strans/intins rufe, ordine prin casa, inceput bagaje, ca azi e serbarea Silviei in Herastrau, ajungem dupa 9 acasa si maine e ultima zi.

Pe fete nu stiu ce le-a apucat ca nu adormeau, se tot certau care in ce pat sa doarma (N vrea in patul lui S ), s-a trezit Nati de n ori sa o invelesc ...

In sfarsit m-am pus si eu in pat, pe Nati a apucat-o tusea (in we am avut inclusiv tuse latratoare, sunat pediatra, samd). La 3 m-am sculat sa-i fac aerosoli, apoi m-am apucat de citit ca sa-mi vina somnul, m-a prins cartea si n-am mai reusit sa adorm... s-a crapat de ziua, samd, samd.

Miha si eu as cumpara niste substante repel dar nu stiu ce firma/de unde. Si nici n-am timp sa browsez acum.

Mandy, Miha asa-s serbarile la grupa mica , Mandy nu te ingrijora, la Nati mai multi copii n-au vrut sa-si spuna poeziile, sau si le-au spus cu intarziere, cand le-a mai venit curajul.

Mara exact la fel ca si tine gandesc cu carnetul, mi-e frica ca in situatii limita n-as avea prezenta de spirit. Asa ca ma rezum la a fi copilot responsabil cu harta si indicatoarele

proadelina bafta cu finish-ul facultatii!

Ilenutza eu as zice totusi sa o iei cu frumosul, nu cu reclamatia, la gradi asta sau la alta.

Mergi la inceput

Bingo!

Tania azi e ziua ta, nu?
La multi ani!!!
Sa fiti in primul rand sanatosi, tu si familia ta si sa va bucurati de viata si de tot ce e frumos!
Si sa faci fata cu brio la toate rolurile pe care le ai: mamica, sotie, profa, samd, samd, samd...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen! Am scris aseara un elefant de mesaj si l-am pierdut.

Incerc sa reiau:

Ilenuta- nasoala treaba. Si eu as zice ca poate rezolvi mai multe cu frumosul. Adica bun, faci scandal, ti-l iau pe Victoras, si dupa aia? De cate ori dai ochii cu individa va fi o situatie super-tensionata.
Cat despre desenele animate si copchil...aoleu, bine ca nu am baiat.

Mihaela- naspa treaba cu bolile vara. Bravos Lizucii spunatoare de poezii. Venim sa ne meditati.

Mandy- hi hi hi..Kriszti este fratiorul nostru, e clar! La timiditate si ne-recitat cu voi semanam.

Lavi- naspa treaba cu nesomnul. Baga o cafeluta totusi, da' nu f. tare. eu stiu ca ziua taniei e pe 24.

Ma duc sa-mi depun declaratia de avere.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu e ziua taniei azi, ghiciti a cui e.

ilenutza, votez inspectorat. dk si-o ia peste bot in mod eficient, nu o sa indrazneasca nici sa-ti faca fite sau mutre in timpul anului, stai linistita

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

atunci transfer urarea catre cine o fi cazul

Si ziua Taniei e in iunie.

Noki, am baut pana la urma o cafea mai mica decat de obicei...

Mergi la inceput