America (166)
Raspunsuri - Pagina 16
corinadana spune:
Conchita sa nu o tii prea mult la scoala publica cu copii de milionari (middle sau high) acolo se intampla cele mai mari prostii , noi aici avem Beverly Hills High School cu soferi ce aduc elevii cu housekeeper e cu tot ce vrei dar nu cred ca ai vrea s o ai pe Sonia acolo...Iar mici pe la a 4 a 5 sunt niste snobi.
Si mare grija cu adresa aia ce vrei s o folosesti... Santa Monica district la noi este f bun dar mereu incearca sa te prinda daca locuiesti la ei in area sau folosesti alta adresa( pe copii ii incearca cu intrebari tricky...). Daca te a prins zbori cu 100 la ora.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
conchita ,ideea era ca la clasele mici nu exista riscurile de care vorbeai tu adica droguri,promiscuitate,violenta.Astea apar mai incolo in clasele mari.Riscurile la cls mici sunt doar clasele numeroase si nivelul academic scazut.
pumba spune:
delia- mai ,ce fecior pe cinste aiin costum e bestial
philip- m-am uitat de 2 ori la data pozelor ,tu asa arati dupa nastere ? wow!
ati avut air show? poza cu Aidan pe perna e super,cum se uita Philip la el
scoala- la noi e oras mic, fara prea multe optiuni........din fericire scoala publica de care apartinem e foarte buna, am fost foarte multumita de profesoara de la kindergarden si de clasa a 1 a ,sa vedem la anul (am facut request pt clasa a2a).
philip spune:
pumba, tre sa-mi dai un miel :)
da, avem air show si azi, iti imaginezi ce fericita sunt. azi s-au dus baietii mari si bunica, eu am ramas sa ma odihnesc cu N acasa. acum ii astept inapoi, parca-i casa goala, si as iesi si eu undeva. sunt la greutatea de dinainte de nastere, ceva bun tot mi-a adus diabetul :)multam mult de complimente, cred ca si ai tai sunt frumosi, numai ca ii ascunzi. parca tu ziceai ca ati locuit in utah?
US
conchita spune:
corina, merg la scoala nepotilor mei destul de des, au tot felul de serbari, piese de teatru, spectacole. n-am vazut fitze, sunt copii normali, imbracati normal si, ce ma impresioneaza din cale afara, cel putin la nepotii mei (11 si 14 ani) e ca si-au pastrat inocenta. copiii de la noi din cartier sunt mai harsiti prin viata, cei de la scoala asta mai deloc. bine, cam vorbim despre doua extreme, dar...si-aici iti raspuns si tie, arminad, eu nu am facut scoala aici (ma rog, doar univ.), deci habar nu am, concret, cum si in ce fel. nu prea am de ales decat sa ma sperii si sa minimalizez riscurile, dupa cum ma duce capul. pe vremea noastra nu erau, dom'le, atatea probleme cu scoala! aveam noi droguri sau alcool? se mai fuma in liceu, dar nici macar toata lumea...sunt total nepregatita pentru challengiurile de-aici...
pumba spune:
conchita - copii de aici sunt cuminti si tarziu sunt expusi la droguri , alcool si altele, pai in ROmania sunt versati si lasati de capul lor mult prea devreme....parerea mea .
philip - dau mielu pup manuta mica alui Nicholasstat in Utah,placut mult.
crismir,ramona -
sanzi- cum a fost tortul?
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba conchita - copii de aici sunt cuminti si tarziu sunt expusi la droguri , alcool si altele, pai in ROmania sunt versati si lasati de capul lor mult prea devreme....parerea mea . philip - dau mielu pup manuta mica alui Nicholasstat in Utah,placut mult. crismir,ramona - sanzi- cum a fost tortul? |
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
CRISMIR spune:
CONCHITA,e de apreciat daca scoala nepotilor tai e asa,tinad cont ca e de bogatasi...am doua cazuri aici care si-au scos copii din scoli scumpe,de familii bogate....pt ca fata la 12 ani avea colegi de clasa care veneau beti si drogati dimineata...a aflat mama fetei ca 20% dintre copiii de 12-14 ani din scoala se drogau si erau beti la 8 dimineata...platea bani grei femeia pt copil,unicul copil,sotul doctor fiind,isi permitea ,dar pe langa toate astea a descoperit in clasa a 6 ca are goluri mari la matematica,fata fiind mai greoaie la mate...deci scoala scumpa cu pretentii si copii totusi nu foarte bine pregatiti,plus droguri si mai multe ca-si permiteau doar...asa ca au mutat fata la o scoala catolica,tot privata,dar mai ieftina de care sunt foarte multumiti ...vorba ta ARMINAD,scolile influentate de biserici sunt mult mai safe din punctul asta de vedere,al drogurilor...
Parerea mea este ca scolile publice bune,adica cu scoruri mari,cum are de exemplu RUXI,10/10, sunt foarte ok....atata timp cat copilul invata bine de restul trebuie noi sa ne ocupam,anturaj,prieteni...atata timp cat il"controlezi"cat de cat eu zic ca va fi ok....acum e si vorba de firea copilului si de norocul fiecaruia...s-ar putea sa ai surpriza sa-l dai la o privata scumpa,sa platesti ani de zile si sa se incurce cu droguri sau altele,pt ca cei bogati au mai multi bani de cheltuit,deci...mai multe pericole...si academic sa fie mediocru...o scoala scumpa nu inseamna si o scoala foarte buna.
BIC si eu am aceeasi dilema ca tine...dar tind parca mai mult spre o publica...la privata mie frica ca nu va fi destul de bine pregatit academic in viitor...adica e diferit sistemul de public,daca incepi cu privata termini cu ea ,de la clasa 1 si pana la terminarea liceului,pt ca altfel cred eu nu prea se lovesc si derutezi rau de tot copilul....off....grele decizii...ah,si plus financiar e greu
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Pumba
Am vazut copii frumosi, am ascultat concerte peste concerte la pian, Panteruta are poze superbe din Spania, Andreea.
Buflea, a scapat sotul? Lasa-l mai, ca-l preseaza mamica. Nu e vina lui! Avem si noi, cunoastem.
Iar problema spinoasa a scolilor. Eu nu stiu care-i raspunsul. Teoretic sint pentru publica, daca mi-as permite sa platesc cit la un college bunicel pentru clasele elementare - probabil ca as alege o privata din asta buna, am vazut ca au procentaj mare de copii care ajung la scoli Ivy League.
Bine zice Ruxij, diversitatea etnica e OK dar economica si culturala e mai greu de inghitit.
Corinadana eu cred ca astea-s idei preconcepute cu scolile din cartierele de bogati. Asa se tot vorbeste si despre liceul de care apartinem si am vazut cu ochii mei ca nu e dupa cum i s-a dus faima.
Panteruta ne intilnim musai daca vii la Dallas. Ha, ha - si pentru mine a fost un "must" sa trag o tura la Southfork!
Imi pare rau pentru nepotica ta, ca iarasi sufera.
conchita spune:
Crismir, daca nu iese figura cu scoala publica aia mai buna, o duc la greci, am zis, astia au scoala privata religioasa. in principiu, da, scoala publica e ok. dar nu prin zona mea aici, unde am inteles ca la clase nema disciplina, nu poate proful sa impuna nimic de teama acuzatiilor de hartuire, discriminare si alte aberatii de libertate.
Ramona, stii ca o solutie e bursa, da? adica nu e musai sa plateasca parintii.