Gravidute si mamici de Constanta (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Scuzati-ma daca sunt incoerenta in mesajul anterior..

Am uitat cum e sa stai cu copilul acasa zi-noapte mai mult de 2 zile! sunt varza, dar in sensul bun al cuvantului!

Am uitat sa va mai spun ca aseara prin Mamaia, pe faleza, ne-am intalnit cu Mihaela, Mihaita, Andreea, taticul, bunicul si catelul din dotare . |Ce familie frumoasa! si vroiam sa spun ca fata de februarie, cand ne-am vazut la Ioan, eu personal zic ca se vede f mult efectul terapiei! si Doamne, ce baietel frumos ai Mihaela!! sa dea Dumnezeu sa gasiti resurse pt tratament, sa ajunga si el la o viata normala!!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Bau! mai apar si eu pe aici

de cateva zile ma tot straduiesc sa recuperez ce s-a mai scris....dar bineinteles ca dupa ce am citit tot, am si uitat mare parte mai stiti si voi cum era cu neuronu de gravida

Noi am fost sambata la control, suntem bine amandoua, ursulica cica e mai grasuna cu 100 de gr decat media, dar nu-i bai, stiu ca aceste masuratori sunt doar orientative...eu ma bucur ca e bine si jucausa, deja dupa fiecare masa are program de dat din maini si picioare si seara se poate bucura si tati de asta

Acum a inceput sa ne preocupe problema doctorilor pt BB....nu stim exact cum se procedeaza: copilul se inscrie si la un med de fam, si la un pediatru?? si care din cei 2 are obligatia de a veni la domiciliu in prima luna?? stiti vreun medic bun dispus sa vina si in afara localitatii (mai exact Cumpana)? Voi la doctorii de care tot aud vorbindu-se pe aici (Fasie, Dumbrava) sunteti inscrisi cu puiutii, sau apelati la ei doar cand e absolut nevoie?? Crisis, tie la Valu ti-a venit doctorul in prima luna?

Andicu, sa-ti traiasca Filip cu numele! si multa bafta pe noul drum pe care ai luat-o, fii sigura ca eu voi apela la tine, dar...mai e pana mai ajungem noi in vreun concediu
si eu tin minte ca ne facea mama sodou cand eram mici, dar probabil nu atat de mici, daca imi aduc aminte de asta, nu?

Madaluta, eu iti zic de azi , sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri in fiecare clipa de familia frumoasa pe care o ai asta pt ca eu maine voi fi libera, si am program de umblat prin oras, deci nu stiu daca mai pot intra pe forum...

Multa sanatate tuturor, ca am vazut ca sunt multi bolnaviori perioada asta........

26+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui AndreB

Adina, doar nu o sa stai o viata in casa numai pentru ca sunt de crescut 2 copii.. Mai ia-ti un ajutor, sa te degreveze de drumurile gen "ia si du copilul, adu-l inapoi" etc.
Chiar sa gatesc noaptea ca Mamacita n-am ajuns (bine, noaptea tot nu dorm din motiv de 'orgoliu artistic' ) dar daca vrei sa le faci pe toate asa cum iti impun exigentele tale de mama si femeie care isi doreste si realizari proprii... asta e... deleaga, deleaga, deleaga tot ceea ce nu e necesar sa faci cu manuta ta. Pastreaza-te fresh pentru lucrurile cu adevarat importante, comunicarea cu copiii, zambetul tau relaxat si multumit de sine care le imprima lor siguranta si fericirea.
Nu renunta la farama ta de identitate pe lumea asta. Nimeni nu-ti va sterge frustrarea de mai tarziu, nimeni nu mai da timpul inapoi. Asa ca, vai a lavorare ragazzina!

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

AndreB,nu sunt de plans si nu m-am degradat ca gatesc noaptea pentru puii mei,pentru simplul motiv ca se intampla sa gatesc mai bine,mai gustos si mai sanatos decat dadaca/dadacele avute,oricum ele ma degreveaza de niste responsabilitati,iar orgoliul stiintific mi-l satisfac in timp ce fierbe mancareasau invers,in timp ce imi scriu/citesc articolele/cartile etc.fierbe mancarea,cum vrei s-o iei.Tu,la randul tau,sunt convinsa ca gatesti mai bine,caci am vazut niste poze care dovedesc mult talent si meticulozitate(n-am apucat sa gust),dar tu esti artista,este altceva,trebuie sa-ti pastrezi mainile,nu asa se spune,"maini de pianist"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adabalan spune:

Mav slava Domnului n-a facut si perioada de incubatie a cam trecut. Oricum are flora intestinala distrusa de la antibioticul administrat pentru viroza si amigdalita din cauza carora ne-am internat in spital acum 1 luna. Deci o varicela era tot ce ne mai lipsea. Astept rezultatul la coprocultura si coproparazitologic ca sa ma linistesc ca e doar o problema de flora si nu e vorba de vreo bacterie ceva. De atunci are scaunele mai moi si pline de mucus . Sper sa nu fie vorba de ceva mai urat. Mi-e destul de greu sa ii tin un regim ca sa-i normalizez scaunele pentru ca este foooooooooarte mofturos. "Ia uite cirese, ce frumoase sunt...da' eu nu mananc, ca sunt capos!!!!" Citat din copilu' meu. Si are 2,5 ani. Daca la varsta asta emite teorii de genu' asta, ce-o mai fi mai incolo? Of, of, numai mama sa nu fii!!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
Acum a inceput sa ne preocupe problema doctorilor pt BB....nu stim exact cum se procedeaza: copilul se inscrie si la un med de fam, si la un pediatru?? si care din cei 2 are obligatia de a veni la domiciliu in prima luna?? stiti vreun medic bun dispus sa vina si in afara localitatii (mai exact Cumpana)? Voi la doctorii de care tot aud vorbindu-se pe aici (Fasie, Dumbrava) sunteti inscrisi cu puiutii, sau apelati la ei doar cand e absolut nevoie?? Crisis, tie la Valu ti-a venit doctorul in prima luna?

Noi suntem la dr. Sima si venit imediat a doua zi cum am sunat-o. Deci fara probleme.

De azi fetitza mea e mare, mult mai mare. Azi noapte s-a trezit numai o data, de dimineata a zambit pentru prima oara la mine, adica a mai zambit ea, dar niciodata ca efect al vederii mele. Apoi a zis un "ng", a mai zis ea pana acum "gah", dar mai mult cand plangea de foame. Astazi a "vorbit" cu mine.
Si ca sa nu fie toate bune si frumoase i s-a spart vaccinu' de la manutza si i-a curs o gramada de puroi, am mai apasat si eu un pic, apoi am curatat locul si pe urma ii ramasese o gaura, e normal?

Aveti poze mai noi aici inclusiv cu incercarile mele disperate de a o prinde razand.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Am uitat sa va mai spun ca aseara prin Mamaia, pe faleza, ne-am intalnit cu Mihaela, Mihaita, Andreea, taticul, bunicul si catelul din dotare . |Ce familie frumoasa! si vroiam sa spun ca fata de februarie, cand ne-am vazut la Ioan, eu personal zic ca se vede f mult efectul terapiei! si Doamne, ce baietel frumos ai Mihaela!! sa dea Dumnezeu sa gasiti resurse pt tratament, sa ajunga si el la o viata normala!!

andicu,m-ai fcaut sa rosesc...multumesc din suflet,acelasi lucru pot sa spun si eu despre voi,insa ceea ce imi alina sufletul cel mai mult,este ca atunci,cand cineva nu il vede de mult timp pe mihaitza,asa cum s-a intamplat cu tine,si imi spune ca se vad efectele terapiei,mi se umple sufletul de bucurie si pot spune ca am luat o buna decizie,cand am hotarat sa incepem terapia,pt ca la inceput eu nu am fost de acord cu terapia,este putin cam dra,dar daca asta este singura sansa de a se recupera....oricum,multumesc!

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Mamacita, nici gand sa insinuez asa ceva... (a gati noaptea=degradare).. a propos, intre doua reprize de studiu, ma apuca constant dorul de prajitureala, si daca stau sa ma gandesc, toate chisnovatiile de pana acum s-au 'copt' dupa 12 noaptea
maini fine de pianist zici? cred ca nu stii exact cum arata.. cu manichiura retezata cat mai scurt, mereu in pom (oja sarita de pe unghie la ordinea zilei) si uneori cu bataturi la buricul degetului sau taieturi diverse (in hartie, de cutit,alunecat intre clape la un glissando) ... da' degetele si palma tre sa fie lungi ca altfel, as fi cantat la o mandolina nu la un instrument cu 8 octave....

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Eeei, ce vorbiti voi acolo ca gatiti mai bine noaptea.. toata stima! eu daca a trecut de 23.30 ( ca pana la 23.00 ma ocup de adormitul copilului ) nu mai sunt in stare nici sa gasesc frigiderul, d'apoi sa-mi amintesc cum se gateste!.. asa ca ma ocup de cate-o supa/ ciorba sau felul 2, rar de amandoua in aceeasi zi , si astea sa ne ajunga cam pt 2-3 zile, ca altfel nu reusesc!

Mihaela, ca sa nu crezi ca o spun de dragul spusului, iti zic si exact de ce mi se pare ca a evoluat: in februarie, era f agitat, nu avea nici-un contact vizual cu cei din jur, inafara de tine si cei cunoscuti, era greu sa-l pui sa zica/faca ceva ( asta asa, doar cat am stat eu pe langa voi); ieri, ne-a facut cu mana, statea locului cand l-ai adus sa vorbim si a2a oara cand ne-am vazut, a zambit la mine, direct , si uitandu-se in ochii mei: semn clar de simpatie, zic eu , !

Cris, a facut puroi de la vaccin ??!! si dna dr ce a zis? noi n-am patit asa niciodata! Printesa e din ce in ce mai dulce, iar costumatia cu palarie rosie si blugi m-a omorat!!

Fug sa ma imbrac , sa scot Duracellu afara!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am zile mai bune si zile mai rele, oricum o portie de rau am zilnic, dar cel mai des seara. Ajung si foarte obosita de la servici desi stau pe scaun toata ziua si ma benoclez in calculator. Oricum nu vreau sa ma mai plang...pt bb-i induram orice. Sunt putin ingrijorata cu niste analize care mi-au iesit peste limite, la tgp si leucocite si ma tem de vreo infectie, desi simptome nu am. Mai am de asteptat si alte rezultate pana pe 9 iunie si abia apoi merg la dr.

Pupici la toate fetele si la toti copilasii, ma topesc cand le vad pozele . Toti sunt niste dulcei...abia astept sa am si eu.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cris, stai linistita ca e normal sa se mai intample asa cu vaccinul, nu obligatoriu, dar dc se intampla sa sparga si sa curga puroi, e normal, dr m-a prevenit de asta inca de la primul control. SI mi-a mai spus sa nu umblu acolo si nici sa il dau cu ceva, asa incat parerea mea e ca mai bine sa n incerci sa mai "storci" si nici sa o ungi cu ceva. Si gaurica ramasa e normala, dc mai supureaza o acoperi cu un plasture din ala cu fasa la mijloc si atat.

Felicitari pt fetita maaaare, maaaare, care ii zambeste noaptea. Cat despre trezit o singura data pe noapte esti o norocoasa.

Filip, sa ne traiesti cu numele!

Andata, ma bucur ca nu a facut varicela, intr-adevar, asta va mai trebuia, bine ca ati facut parte dintre putinele cazuri fericite care scapa de boala in ciuda contactului cu bolnavul. Cat despre caposenie.... e beton baiatul tau, auzi, nu mananca pt ca e capos

Selen, felicitari pt vestile bune despre gogoshica ta!

Mav, imi pare rau ca bb are iar pb, de voi nu mai zic nimic. Nu cumva Doane fereste a recidivat laringita la ANto?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput