Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
petrean spune:
Ilinca..eu l-am alaptat pe Andrei pana la 1 an si 7 luni...si mi-a venit ciclonul la 13 luni de la nastere..adik avea andrei 1 an si o luna...
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Fetele, spuneti-mi va rog daca va place cum a iesit. Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
monica, sigur ca noua ne place, dar cel mai mult trebuie sa-ti placa tie, mami de ingeras

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
georgiana310 spune:
Ilinca, pai sa stii ca am tot zis ca dau o bere cand trec prin BM dar am zis sa zic numai inainte sa trec, nu sa ma laud si apoi sa... ma fac ca ploua!
Am zis ca de economia facuta ii cumpar la bambina un carucior STOKKE, in conditiile in care avem deja unul. Dar... al meu mi-a strans latul, avand in vedere ca botezul ne va costa destul de mult...
Deci, poate te induri de mine si accepti sa te scot la o bere si doua paie!![]()
Pupici,
Mami de Bris, 16 apr 09
gia
andiaroro spune:
Greu am mai ajuns la voi, dar sunt ocupata pana peste cap-nici nu stiu ce m-as fi facut fara mama(vad eu peste 2 sapt cand pleaca
). Acum profit si ma ocup de mine..... m-am dus la dentist, la gimnastica perineala, la oftalmolog ca mi se pare imp revizia tehnica de dupa nastere...la asta am mai adaugat si ortopedul pt degetul ala rupt, asa ca in afara de alaptat si vizite la dr nu mai apuc sa fac mare lucru.
Pisigri-o sa va ti se para in simplu iesitul la plimbare curand...iti trebuie doar putin curaj si apoi asta va deveni obisnuinta...Eu am luat-o si cu metroul si cu autobuzul si vad ca ne descurcam.recunosc, imi e putin teama de mom cand ramanem fara mama si tr sa ma duc cu caruciorul dupa mine sa-l recuperamù pe frati-su de la cresa
ilinca-toti dr cu care am discutat dupa prima sarcina si cei de acum au avut ac discurs: sa nu ma bazez pe alaptare ca mijloc de contraceprie
cris_tinaus spune:
Ayla, nu-mi pot lua ochii de la background...cum zic si fetele... iti da o stare de liniste, nu mai zic de poezie..e superba
Ilinca....nici eu n-as fi asa sigura cu contraceptia asta....mie azi, la 2 luni dupa nastere a venit "fericirea"
Carmen...sincer imi pare rau pentru cate patesti...eu cand am avut canal infundat am rezolvat problema cu masaj cu ulei, incearca si asa poate se intampla ceva...doar cu mana nu a fost mare schimbare..mi se inrosea locul si mai tare
of...ma doare mana...ii zdrangan fetei jucaria in fata de juma` de ora...altfel nu sta linistita si nu tace
Ilinca_M. spune:
Uof, si ce fericita am fost, doctorul parea asa de sigur! Si intr-o brosura misto pe care am primit-o de la maternitate asa scria, ca daca-s indeplinite cate conditii alaptarea e contraceptiva...En fin.
Georgiana, io nu beau berea cu pai, beau direct din sticla, ca mujicii![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
chatonel spune:
da cine bea bere cu paiu? io creca georgi zicea ca te ducesa bei br la botu calului :)
EDIT:
paiele erau tigari de-alea slim, paie, cuie ![]()
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
andiaroro spune:
Teoretic-e contraceptiva.
Practic- nimeni nu poate garanta ca nu te trezesti cu o ovulatie razleata si gata "fericitul eveniment".
Verisoara mea are 2 fetite ( ma rog, acum sunt studente) la 11 luni distanta si a alaptat-o pe prima pana cand s-a dus la dr ca era tot ametita si fara vlaga si a primit vestea ca ar fi bine sa se pregateasca pt urmatorul bebe...
carmenada spune:
| Ca io ma tot intreb: daca nu vine ciclonul, poti ramane insarcinata?(parca-s o pubera care scre la reviste gen "Bravo" si "Girl" mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Sigur poti ramane ramane insarcinata, chiar daca alptezi! Eu inca nu am menstruatie, dar la echo de ieri am aflat ca doar ce am ovulat
, asa ca mare grija. 
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
Galushca spune:
| citat din mesajul lui petrean Daca sunt amandoi treziti..nu am treaba..ca se intretin singuri |
aaaaa, nu-i corect, adica unii au entertainment gratis?
data viitoare fac si io gemeni :)