Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
Ayla21 spune:
Silvi, Novus, Chatonel va multumesc!
trimiteti-mi va rog PM cu adresa unde sa trimit.
Chatonel, ii trimit tatalui tau mai repede, vroiam pe 30 iunie, dar e ok, sa ajunga pana pleaca la tine.
Multumesc!
Mai doresc propuneri, va rog.
Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
georgiana310 spune:
Daca ne place?! Da, e frumos! Si cel mai mult ne plate sentimentul pe care il avem cand ne gandim la Alma. Si in cazul meu, in niciun caz nu e unul de amaraciune. Ci de... renastere!
Mami de Bris
gia
Ayla21 spune:
Georgiana, multumesc!
Acelasi sentiment il am si eu. Si meritul nu-mi apartine. Poza de background e pusa de Alex, si in ton cu "tema" acelei pagini (fiecare are o alta tenta).
A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!
Asta simt cand intru acolo, asta imi inspira imaginea, si scanteia stelutei.
Iar poezia... acum am citit-o, nu e scrisa de mine.
Si m-am emotionat teribil, cred ca asta si dorea.
Patru luni fara Alma...
_
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Fetele, spuneti-mi va rog daca va place cum a iesit. Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
SUPERB..mie una imi place fundalul enorm..iti da o stare de liniste..enorma
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006POZE
carmenada spune:
Vin si eu cu vesti ..... dar mai intai vreau sa va multumesc muuuuult pentru sustinere 

mi-ati umplut sufletul cu incurajarile voastre.
Luni am umblat toata ziua pe la medici: internisti gineco si chirurgi pentru ca vroiam mai multe pareri... si concluzia este ca nu isi dau seama inca- desi am facut 3 echografii, daca este un canal blocat sau un nodul fara nici o legatura cu alaptatul si care s-a imflamat acum dintr-un motiv sau altul. Maine merg din nou la echograf si la chirurg pentru o noua evaluare. Iau antibiotic in continuare, pun comprese cu varza si patlagina, fac masaje usoare si degeaba - nodul este tot acolo. M-am gandit foarte mult la ablactatie dar in primul rand mi se rupe sufletul sa renunt pentru ca am o tona de lapte si in al doilea rand am fost avertizata de medic ca la o productie asa de mare de lapte renuntatul fortat este dureros si dureaza ceva timp iar ca efecte secundare mi-a mentionat mastita 

si stari de rau si lesin. Asa ca nu sunt hotarata ce sa fac.
Ina papa tot din 3 in 3 ore, dar de cand cu agitatia cu nodulul a venit mama la noi si noaptea ii da o masa cu biberonul, asa ca prind si eu cate 5 ore de somn legate 

cate un buchet de floricele pentru sarbatoritii de azi.... ieri.... alataieri.... si din zilele in care nu am reusit sa intru si sa-i felicit ![]()
O sa incerc sa citesc din urma 
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
denisamada spune:
La multi ani, Alexandra
La multi ani, Crina
La multi ani, Calin Nicholas 
La multi ani, Sophia
La multi ani, Ioana
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Fetele, spuneti-mi va rog daca va place cum a iesit. |
Frumos si emotionant. Nu ma prea pricep la cuvinte, astfel incat transmitem o
pentru Alma, un pupic pe pentru Luana
si o
pentru mami. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
SUPERB..mie una imi place fundalul enorm..iti da o stare de liniste..enorma Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006POZE |
Mi le-a schimbat Alex, azi-noapte cred. Stii ca ma uit fascinata la steluta aia cum luceste si... imi curg lacrimi din ochiul drept, e o chestie involuntara dar numai un ochi plange.
Patru luni fara Alma...
_
Ayla21 spune:
Carmen, te imbratisez, mi-e asa de dor de tine. Doamne ajuta sa fie bine!
Bogdana, Denisamada, multumesc!
Carmen, Denisamada, acceptati sa trimit si la Ina si Adela o jucarie roz pe 30 iunie?
Patru luni fara Alma...
_
Ilinca_M. spune:
Oare am felicitat bebeloii care-si aniverseaza lunitzele azi? Daca nu, La multi ani! pentru Alexandra, Crina, Sophia si toti ceilalti.
Ayla, e frumos back-groundul si intr-adevar da o stare de liniste, de serenitate.
Petrean, o fi fost tipa aia foarte ghinionista?...Sau alapta mai rarutz? Tufete, dar astea 4-6 luni vine Mosh Craciun? Ca io ma tot intreb: daca nu vine ciclonul, poti ramane insarcinata?(parca-s o pubera care scre la reviste gen "Bravo" si "Girl"
). Si daca da: cum iti dai seama ca ai ramas?! Ca in afara de gretzuri (neobligatorii) nu vad alt simptom...eu cred c-as ajunge in luna a 6 a fara sa-mi dau seama, numa m-as enerva ca nu slabesc...
Georgiana, ma bucur ca am tot mentionat aici Euromedica si ti-am dat idei bune...da' daca ti-am facut o economie asa mare data viitoare cand vii la Baia Mare tre sa-mi faci o bere (cu alcool!)!![]()
Acum m-am prins si eu cum sa vizionez pozele lui Aris.Doamne, ce scump e Alexandros, incredibil, ce trasaturi finutze are.Interesant e ca seamana cu ambii parinti, dar ochii aia mari clar is de la maica-sa!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M