Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas pentru cine nu stie ce tre' sa ia pt botez - gasiti la Piciul in Unirea (mai are si alte sedii) niste seturi pt botez cu de toate: panza, fasa, hainute - si sunt chiar faine -, sticluta pt ulei etc. La noi asa a luat nasa si a avut baiatul tot ce-i trebuie. Sa mai zic ca au si preturi mai mult decat OK? |
Eu eram.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
petrean spune:
Georgiana am sa-i transmit..stiu ca merge in baia mare la o nunta in 16 iulie..la un var de-al nostru....poate va vedeti![]()
Pisigri..eu am luat n suzete la rand..paa ne-am orpit la unele..ma stiu toti de la magazinele de copii ca pe calul brez..si probabil se gandesc ca am copii foarte mofturosi..eu le spun ca au "personalitate"![]()
cu biberoanele la fel..numai unele de la chic.co..si numai anumita forma..
nu orice..
deh..am vrut copii..sa simtim ca-i avem
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
anamariame spune:
Multumesc frumos pentru urari! Ieri nu am reusit sa intru sa va multumesc, si sa ii urez inca o data La Multi Ani Olgai, pentru ca mi-am format un obicei de a nu posta pana nu citesc tot, si cum nu am reusit sa citesc tot...
Eva mi-a facut un cadou foarte frumos, in felul ei, nu a dormit deloc ieri toata ziua, asta o fi fost felul ei de a ma sarbatori
Vin si eu cu urari de La Multi Ani astazi pentru Alexandra, Crina, Calin Nicholas, Sophia si Ioana!
Galushka, si eu imi comand cartea, suna bine independenta asta de care zici tu...Millie, eu am cumparat wrapul de pe nandupunctro, insa nu stiu daca mai au la vanzare.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
georgiana310 spune:
Bogdana, noi nu stam in Baia Mare, ci in Cluj. Numai pe Bris am nascut-o acolo ca m-am homotit de cap dupa Ilinca si bine am facut!
Sper sa o vad oricum curand!
Mami de Briseis
gia
petrean spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Bogdana, noi nu stam in Baia Mare, ci in Cluj. Numai pe Bris am nascut-o acolo ca m-am homotit de cap dupa Ilinca si bine am facut! ![]() Sper sa o vad oricum curand! Mami de Briseis gia |
la euromedica?
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006POZE
denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri Neatza! Chatonico, nu te plinge, ca si a mea maninca tot cam la 3 ore, desi de fiecare data cind termina de mincat eu apas o data pe tzitzi si curge jet, deci n-ar fi problema ca nu are destul lapte. Nici nu adoarme mincind. Acum parca incep sa inteleg o fosta colega de facultate, care a nascut odata cu cumnata-sa, si care mi-a zis ca pe la 4 luni i-a dat celui mic formula la masa de seara, ca vedea ca celalalt bebe doarme practic toata noaptea, pe cind al ei se tot trezea sa ceara de mincare. Pe de alta parte, cu sistemul asta cu dormitul impreuna, nu ma deranjeaza asa de tare trezirile de noaptea - singura treaba nasoala e ca e prea ingusta canapeaua aia, si dimineata ma dor spatele si/sau soldurile de behai. Am citit si eu ca la virsta asta ar trebui sa aiba 5-6 mese pe zi, dar mi se pare imposibil, atita timp cit alaptatul la cerere presupune sa nu ii dai nici apa nici ceai. Citisem in capitolul trecut ceva cu fontanela "depresata". Nu stiu daca e chiar asa (sau poate nu am inteles eu corect); la noi, dintotdeauna, in zona fontanelei tesutul a fost mai "jos", senzatia pe care o lasa e cea de denivelare cit e grosimea osului. |
Si a mea mananca toata ziua. Abia ne "hotarasem" la un interval de 3-4h intre mese, cand a venit caldura... Acum mancam si la 1-2h, putin si des, ma gandesc ca e asa... de sete. Asta ziua. Noaptea: nani, ne trezim cel mult o data.
Referitor la fontanela, intr-adevar deprimarea fontanelei (alaturi de alte semne - pliu cutanat persistent, oligurie etc) este semn de deshidratare la bebelus, dar bine ar fi sa nu ajungem kiar acolo...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
georgiana310 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
la euromedica? Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006POZE Da! Trebuia sa nasc la Gynia, in Cluj. Dar, am constatat ca la Euromedica au servicii foarte apreciate si diferenta de pret era de vreo... 40 de milioane, fata de Cluj. Asa ca, iti dai seama!!! Mai mult decat atat, tare mandru e al meu ca fie-sa e de la el de-acasa! |
Mami de Briseis
gia
cris_tinaus spune:
Alexandra, Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana
pai Chatonico tu te plangi ca a ta suge la 3 ore? a mea de la supt la 2 ore ziua nu pot nicicum sa o scot...m-a capiat... acm crezut ca o sa fie asa mia pe la inceput da` am intrat in a 3-a luna si grasana to asa o tine...noroc cu noaptea ca se trezeste o singura data pe la 3 desi...minune mare...aseara am culcat-o pe la 11 si m-am trezit eu cheauna de prea mult somn si speriata aproape la 6 cand maraia domnisoara.
Nici sa dormi prea mult nu e bine...ti se face si mai somn
de fiecare data adoarme la tzitzi..poate de-aia mananca si des...ramane cu gura plina de lapte...mare somnifer e tziti asta a lui mama..
si cu suzeta...la inceput ii placea insa nu o mai apreciaza de cand a descoperit degetele![]()
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
si eu sunt fan...si cum am mai spus..ii multumesc zilnic celui care-a inventat-o |
Si io!

Denisa-Madalina
fericita de
Ayla21 spune:
Fetele, spuneti-mi va rog daca va place cum a iesit.
Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.