Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Tufete, dar astea 4-6 luni vine Mosh Craciun? Ca io ma tot intreb: daca nu vine ciclonul, poti ramane insarcinata?(parca-s o pubera care scre la reviste gen "Bravo" si "Girl"). Si daca da: cum iti dai seama ca ai ramas?! Ca in afara de gretzuri (neobligatorii) nu vad alt simptom...eu cred c-as ajunge in luna a 6 a fara sa-mi dau seama, numa m-as enerva ca nu slabesc...

Daca vine ciclonul, gata cu anticonceptionalu natural. Ca asta face alaptatul, opreste ovulatia, deci si ciclonul.
Buba e ca se poate ovulatie fara ciclon si daca te nimeresti atunci, pac-pac-pac-pac, gata fratzioru.

Iti dai seama cand misca mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

gustarile la noi sunt inainte de somnic, o molfaiala scurta de tzitzi

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

pai inghite ceva sau doar o molfaie ca pe suzeta? Se poate sa fie doar pe post de linistitor si tranzitie de la starea de trezie spre nani.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

nu, chiar inghite de cateva ori dar nu cu pofta, cred ca mai mult de placerea suptului

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

incearca si tu mai multe modele, poate nimeresti vreunu sa ii placa intre suzile de silicon, de cauciuc sau ce-o mai fi, cu forma morfologica, fara etc...
si daca molfaie la suzi nu mai urla :)
parca am mai zis ca trebuie tinuta suzi in gura la BB cca 10-15 sec, pina se prinde cum functioneaza, daca nu o scuipa inainte de a intelege la ce e buna

pt iesirile fara probleme se recomanda gentuta BBului, in care pui scutece, crema de fund, servetele, suzi si tot ce-ti mai trebuie la drum :

http://www.mamanshopping.com/s/2394_sac-a-langer

Toulouse, la ville rose

f buna gentuta...da la caca de 3zile se unge peste tot, ca iese din pampers, deci aici chiar nu am ce face.
o sa aprofundez chestia cu 10-15 sec, eu nu o stiam. merci!

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Vaai, ce ma distreaza subiectul asta cu... cum sa NU ramai gravida dupa bebe!! Vorba ta, Ilinca, parca suntem in Bravo sau... :))
Stiu si eu exemple de genul asta si nu m-as risca. Dar, de fapt, acum am vazut shpilul, maternitate privata (mai) ieftina am gasit, indeletnicire am, so... poate va anunt ca ma mut la alta odisees

Si-acum serios vorbind (ca io al 2-lea copil nu il mai fac, pt ca asta e perfect!) nu stiu cum sa ma decid nici eu. Pilule nu as lua, sterilet nici atat, plasticul nu il suport (ca nu e eco) si abstinenta cu atat mai mult NU! Off, o sa ma duc si eu la medic.... ca e cam cazul!

Mami de Briseis, 16 apr 09

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Si-acum serios vorbind (ca io al 2-lea copil nu il mai fac, pt ca asta e perfect!) nu stiu cum sa ma decid nici eu. Pilule nu as lua, sterilet nici atat, plasticul nu il suport (ca nu e eco) si abstinenta cu atat mai mult NU! Off, o sa ma duc si eu la medic.... ca e cam cazul!

gia

Eu nu zic nu deloc...peste vreun an-doi vreau...numai ca si eu ca Gia...nici o metoda nu-mi convine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisigri, cind ii pui suzi o incurajezi pe pisilinca, sa inteleaga ca e ceva pozitiv
iar problema cu KK, hmmm, nu se poate rezolva cu un schimb de hainute la purtator? Ca in gentuta intra de toate Sa nu ma bati, nu stiu ce e ala KK de 3 zile... insa la noi iese din pampers si la KK obisnuit, cind baga dragoana presiune. Doar scutecele BIO care au protectie peste ele mentin "nivelul"... plus ca ele absorb mai mult si mai repede.

novus, pai la voi e rasfat suptu ala

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

gia

poa' sa-ti lege trompele, daca esti sigura ca nu mai vrei copii. Sau sa il sterilizezi pe sot

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Carmenada, ne gandim la tine sa fie totul ok.. fara antibiotice ai facut temperatura? Daca nu, poate e nodul cum zic ei si s-a umflat de la hormonii din perioada asta... e complet din capu meu ce zic, s-ar putea sa fie o mare prostie.

Pisigriule, pai e foarte ok ce faceti. Pisilinca nu face nani ziua? Ai incercat s-o adormi la tzitzi, in patul tau?

Sa vedeti fata mea. Vrea sa se ridice, salta cu totul capul de pe pat si se opinteste. Evident, nu se poate ridica si urla. Si tot asa. O iau de manute si o ridic in fund de 80 de ori pe zi. Daca o pun in fund in coltul canapelei sta acolo si 10 minute si se uita. Ma gandesc daca n-o fi periculos pentru coloana ei mititica, dar urla daca vreau s-o iau de acolo. Sta de vorba cu un iepure cat ea de mare.

Mergi la inceput

Citat:
poa' sa-ti lege trompele, daca esti sigura ca nu mai vrei copii. Sau sa il sterilizezi pe sot

saracu, zici ca e motan care face pipi in casa
Vasectomia e reversibila, aviz doritorilor :)
Faza cu trompele nu :(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Citat:

saracu, zici ca e motan care face pipi in casa
Vasectomia e reversibila, aviz doritorilor :)
Faza cu trompele nu :(

asa e, ca un motan rau
ps
bine ca ai precizat tu in cuvinte, ca sa "sune" cum trebe, e mai explicit asa

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput