Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
Raaluca spune:
Felicitam si noi sarbatotitii de astazi:
ALEXANDRA 

CRINA 

CALIN NICHOLAS 

SOPHIA 

IOANA 

si le
pe mamicile lor:
Novus 
Silvi8 
Gina2008 
Olga Tarziu 
M_monique 
alina.n spune:
La multi ani, Alexandra
La multi ani, Crina
La multi ani, Calin Nicholas 
La multi ani, Sophia
La multi ani, Ioana
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Fetele, spuneti-mi va rog daca va place cum a iesit. Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Vai Moni este superb m-am emotionat pana la lacrimi

Te pup

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
georgiana310 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
poa' sa-ti lege trompele, daca esti sigura ca nu mai vrei copii. Sau sa il sterilizezi pe sot Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Da, numai ca ideea e ca nu imi plac masurile extreme si mai astept un pic sa ma decid daca mai vreau sau nu bebe
. Iar cu sotul... ce sa zic? Eu nu mai vreau copii, dar poate el mai vrea! :D
Mami de Briseis
gia
alina.n spune:
| citat din mesajul lui carmenada Vin si eu cu vesti ..... dar mai intai vreau sa va multumesc muuuuult pentru sustinere ![]() ![]() mi-ati umplut sufletul cu incurajarile voastre.Luni am umblat toata ziua pe la medici: internisti gineco si chirurgi pentru ca vroiam mai multe pareri... si concluzia este ca nu isi dau seama inca- desi am facut 3 echografii, daca este un canal blocat sau un nodul fara nici o legatura cu alaptatul si care s-a imflamat acum dintr-un motiv sau altul. Maine merg din nou la echograf si la chirurg pentru o noua evaluare. Iau antibiotic in continuare, pun comprese cu varza si patlagina, fac masaje usoare si degeaba - nodul este tot acolo. M-am gandit foarte mult la ablactatie dar in primul rand mi se rupe sufletul sa renunt pentru ca am o tona de lapte si in al doilea rand am fost avertizata de medic ca la o productie asa de mare de lapte renuntatul fortat este dureros si dureaza ceva timp iar ca efecte secundare mi-a mentionat mastita ![]() ![]() ![]() si stari de rau si lesin. Asa ca nu sunt hotarata ce sa fac.Ina papa tot din 3 in 3 ore, dar de cand cu agitatia cu nodulul a venit mama la noi si noaptea ii da o masa cu biberonul, asa ca prind si eu cate 5 ore de somn legate ![]() ![]() Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Carmen iti doresc sa se rezolve cat mei repede problema,iti inteleg nelinistea mai ales cand stii ca ai asa mult laptic iar bb nu ar putea beneficia de el daca ablactezi insa trebuie sa te gandesti si la sanatatea ta.

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Si io! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |
si eu ma bag la club

!!!Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Fetele, spuneti-mi va rog daca va place cum a iesit. Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
E frumos !!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Carmen, te imbratisez, mi-e asa de dor de tine. Doamne ajuta sa fie bine! Bogdana, Denisamada, multumesc! ![]() Carmen, Denisamada, acceptati sa trimit si la Ina si Adela o jucarie roz pe 30 iunie? |
Cu drag.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
novus spune:
Multumim mamicilor Georgiana, Anamariame, Cris_tinaus, Carmenada, Denisamada, Ilinca, Raaluca, Alina.n si va invitam la
o bere cu alcool
si penne al forno
.
revin mai tarziu ca avem musafiri !!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
pisigri spune:
La multi ani si de la mine sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi !

Monica, si mie mi-a placut mult fundalul si poezia. Acuma te rog sa nu ma bati/certi/te superi pe mine, ca imi dau cu parerea, nu cu ..parul
: cred ca stelutele care sclipesc, de pe background, ar fi mai bine puse in evidenta daca celelalte elemente ar fi mai putin sclipicioase. Dar nu ma pricep la de-astea, e doar o parere...subiectiva (si poate neinspirata).
Este foarte frumos ce ti-ai propus sa faci pentru 30 iunie...
.
Chatonel, ai dreptate intrucitva, daca am fi fost mai departe de casa as fi apelat la servetele, haine de schimb etc, dar...atunci am preferat sa mergem acasa la jetul de apa de la chiuveta...
...fireste ca plinge nu numai cind o scot din cada, ci si cind se termina operatiunea clatit de kk in chiuveta...ca e Pesti, ce naiba !
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)

) nu stiu cum sa ma decid nici eu. Pilule nu as lua, sterilet nici atat, plasticul nu il suport (ca nu e eco
Izia, 23 mars 2009