Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
m_monique spune:
va multumesc pt urarile adresate ioanei.
ieri am cantarit-o. are 6100 g. ne mentinem la categoria supergrea.
azi am plimbat-o pe ioana continuu.
am fost la administratia financiara, ca aveam niste treburi de rezolvat. a apucat-o pe ioana la un moment dat tipatul. imediat mi s-au rezolvat problema, in regim de urgenta.
apoi am plecat in herastrau la evenimentul organizat de superbebe. in taxi a dormit. cand am ajuns acolo s-a trezit, dar a fost cuminte. doar era la eveniment monden.
de acolo am plecat pana la serviciu, in piata victoriei. eu impingeam caruciorul iar ioana dormea. cand am ajuns la serviciu a apucat-o urlatul. nici ei nu-i place mareata cladire, sau de acum e sefa si face sedinta.
dupa atata plimbare acum doarme in leganut.
Ela78 spune:
Felicitari tuturor sarbatoritilor de azi! 

Si pupici mamicilor fericite!

Monica: este foarte frumos..., si de la mine o
pentru ingerasul Alma
...
Ilinca: si eu iau Cezarette, insa mie doctorul mi-a zis sa iau din prima seara, chiar daca alaptez.
Chatonel: mersi pentru point! Nici eu nu stiam de cele 90% in primele 5 min.., "pitbul"-ul meu ar sta toata ziua, daca se poate, cu titi in gura
Eu nu mai sint excitabila, partea de sus e a lui fi-miu, partea de jos a lui taica-su, si peste tot ma doare!
Pisigri: si fiu-miu mananca la 2-3 ore si noaptea se trezeste la 12, la 3, la 6, parca e setat
, astfel incat am ajuns sa-i facem baie si la 12 noaptea numai sa sar peste partea cu trezitul cand ti-e somnul cel mai dulce.. Apropos de Pisilinca care vrea doar dansata: eu cand eram mica nu stateam in patut, vroiam doar in brate si doar plimbata, daca indraznea maica-mea in miez de noapte sa se aseze pe marginea patului, cu mine in brate, urlam din toti bojocii![]()
Pana cand o data taica-miu i-a interzis sa ma ia din patut, a zis las-o sa urle!, maica-mea sarea la el cu matura "plange copilul!", taica-miu nimic, se pare ca m-am lecuit, m-am obisnuit cu ideea de patut. Acuma nu zic sa faci si tu la fel, Doamne fereste!, mai ales ca o iei cu tine in pat la titi, doar constat asemanarea.
Maine facem si noi 2 luni
, mergem la vaccin, sint curioasa daca va rezista cu stoicism
, se enerveaza repede, dar la fel de repede ii si trece.
fericita de bebe Ianis (zis si "pitbul", se infinge in tzatza de parca n-a mai mancat de o saptamana![]()
Ela78 spune:
Pisigri: pesti sint si eu, si la fel vroiam doar in brate si doar plimbata.
Deh!, asa sint pestii, mai sensibili.... Se asteapta la afectiune, gingasie 

m_monique spune:
si eu stiu ca alaptatul nu este metoda contraceptiva. din acest motiv medicul mi-a prescris pilule.
ioana mea nu vrea suzeta de nici o culoare. in prima zi cand i-am dat-o, a supt. de atunci cum o simte o si scuipa. am incercat sa i-o tin putin in gurita, dar o tot impinge cu limba. asa ca am renuntat.
dupa ce l-am avut pe andrei am zis ca altul nu mai vreau. dupa ce a implinit andrei 1 an, incepuse sa-mi surada ideea de a avea inca un copil, e drept nu in viitorul apropiat. dar intr-o zi a aparut dra ioana mare surpriza.
Ela78 spune:
Fetelor care ati avut deja botezul, cat v-a costat meniul la restaurant? Tot familionul lui barbati-miu a sarit ca ars la vestea ca e 200 RON/pers., ca ei nu vin, ca de ce nu cautam alt local, ce de ce e atat de scump..
Mie sincer nu mi se pare scump.. Am vazut negru in fata ochilor, si eu si sotul, cum asa sa nu vina fratii?, mai ales ca e primul nepot care le poarta numele..
Raaluca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Fetele, spuneti-mi va rog daca va place cum a iesit. Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Monica, e foarte frumos!
Cel mai mult imi place imaginea cu fetita ingeras care arunca stelute...
Mi-au dat lacrimile
Raaluca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Multumim mamicilor Georgiana, Anamariame, Cris_tinaus, Carmenada, Denisamada, Ilinca, Raaluca, Alina.n si va invitam la o bere cu alcool si penne al forno .![]() revin mai tarziu ca avem musafiri !!Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Acusica!

Raaluca spune:
Millie, eu am sling de aici
http://www.sling.ro/Home.html
Poti sa iei fix sau cu inel.
pret intre 75 si 120 Ron
Sunt dragute si utile
olishka spune:
Salutare!!!
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi:
Alexandra
Crina
Calin Nicholas
Sophia
Ioana
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi 
Iar m-a lasat al meu sot fara laptop. Am de recuperat.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Raaluca spune:
Olga, sa ne povestesti cum a fost la Bals. V-ati intalnit cu gripa porcina? 
Noi la varsta de 2 saptamani (jumatatea lunii aprilie)am avut mudafiri din Mexic ![]()
Au plecat in plina isterie de gripa porcina.
Acum serios vorbind, eu am fost cu Lena de 2 ori pana acum, ultima oara vineri. Ne-am plimbat prin mai multe cladiri si am intrat si pe sectie.

iepurasul David cel cu papion si vestutza!

Alexandra (03.03.09)