Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

va multumesc pt urarile adresate ioanei.
ieri am cantarit-o. are 6100 g. ne mentinem la categoria supergrea.

azi am plimbat-o pe ioana continuu.
am fost la administratia financiara, ca aveam niste treburi de rezolvat. a apucat-o pe ioana la un moment dat tipatul. imediat mi s-au rezolvat problema, in regim de urgenta.
apoi am plecat in herastrau la evenimentul organizat de superbebe. in taxi a dormit. cand am ajuns acolo s-a trezit, dar a fost cuminte. doar era la eveniment monden.
de acolo am plecat pana la serviciu, in piata victoriei. eu impingeam caruciorul iar ioana dormea. cand am ajuns la serviciu a apucat-o urlatul. nici ei nu-i place mareata cladire, sau de acum e sefa si face sedinta.

dupa atata plimbare acum doarme in leganut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Felicitari tuturor sarbatoritilor de azi! Si pupici mamicilor fericite!

Monica: este foarte frumos..., si de la mine o pentru ingerasul Alma...

Ilinca: si eu iau Cezarette, insa mie doctorul mi-a zis sa iau din prima seara, chiar daca alaptez.

Chatonel: mersi pentru point! Nici eu nu stiam de cele 90% in primele 5 min.., "pitbul"-ul meu ar sta toata ziua, daca se poate, cu titi in gura Eu nu mai sint excitabila, partea de sus e a lui fi-miu, partea de jos a lui taica-su, si peste tot ma doare!

Pisigri: si fiu-miu mananca la 2-3 ore si noaptea se trezeste la 12, la 3, la 6, parca e setat, astfel incat am ajuns sa-i facem baie si la 12 noaptea numai sa sar peste partea cu trezitul cand ti-e somnul cel mai dulce.. Apropos de Pisilinca care vrea doar dansata: eu cand eram mica nu stateam in patut, vroiam doar in brate si doar plimbata, daca indraznea maica-mea in miez de noapte sa se aseze pe marginea patului, cu mine in brate, urlam din toti bojocii Pana cand o data taica-miu i-a interzis sa ma ia din patut, a zis las-o sa urle!, maica-mea sarea la el cu matura "plange copilul!", taica-miu nimic, se pare ca m-am lecuit, m-am obisnuit cu ideea de patut. Acuma nu zic sa faci si tu la fel, Doamne fereste!, mai ales ca o iei cu tine in pat la titi, doar constat asemanarea.

Maine facem si noi 2 luni , mergem la vaccin, sint curioasa daca va rezista cu stoicism , se enerveaza repede, dar la fel de repede ii si trece.

fericita de bebe Ianis (zis si "pitbul", se infinge in tzatza de parca n-a mai mancat de o saptamana

Mergi la inceput

Pisigri: pesti sint si eu, si la fel vroiam doar in brate si doar plimbata.

Deh!, asa sint pestii, mai sensibili.... Se asteapta la afectiune, gingasie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu stiu ca alaptatul nu este metoda contraceptiva. din acest motiv medicul mi-a prescris pilule.

ioana mea nu vrea suzeta de nici o culoare. in prima zi cand i-am dat-o, a supt. de atunci cum o simte o si scuipa. am incercat sa i-o tin putin in gurita, dar o tot impinge cu limba. asa ca am renuntat.

dupa ce l-am avut pe andrei am zis ca altul nu mai vreau. dupa ce a implinit andrei 1 an, incepuse sa-mi surada ideea de a avea inca un copil, e drept nu in viitorul apropiat. dar intr-o zi a aparut dra ioana mare surpriza.

Mergi la inceput

Fetelor care ati avut deja botezul, cat v-a costat meniul la restaurant? Tot familionul lui barbati-miu a sarit ca ars la vestea ca e 200 RON/pers., ca ei nu vin, ca de ce nu cautam alt local, ce de ce e atat de scump.. Mie sincer nu mi se pare scump.. Am vazut negru in fata ochilor, si eu si sotul, cum asa sa nu vina fratii?, mai ales ca e primul nepot care le poarta numele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Fetele, spuneti-mi va rog daca va place cum a iesit.

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Monica, e foarte frumos!
Cel mai mult imi place imaginea cu fetita ingeras care arunca stelute...
Mi-au dat lacrimile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Multumim mamicilor Georgiana, Anamariame, Cris_tinaus, Carmenada, Denisamada, Ilinca, Raaluca, Alina.n si va invitam la o bere cu alcool si penne al forno .

revin mai tarziu ca avem musafiri !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Acusica!

Mergi la inceput

Millie, eu am sling de aici

http://www.sling.ro/Home.html

Poti sa iei fix sau cu inel.
pret intre 75 si 120 Ron
Sunt dragute si utile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi:

Alexandra
Crina
Calin Nicholas
Sophia
Ioana
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi

Iar m-a lasat al meu sot fara laptop. Am de recuperat.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Olga, sa ne povestesti cum a fost la Bals. V-ati intalnit cu gripa porcina?

Noi la varsta de 2 saptamani (jumatatea lunii aprilie)am avut mudafiri din Mexic
Au plecat in plina isterie de gripa porcina.

Acum serios vorbind, eu am fost cu Lena de 2 ori pana acum, ultima oara vineri. Ne-am plimbat prin mai multe cladiri si am intrat si pe sectie.

iepurasul David cel cu papion si vestutza!

Mergi la inceput