Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata tufete

raportam o dragoana care papa din nou la fiecare 3 ore sintem iara la cca 7 mese/24 ore.

Raportam si caldura mare, am avut probleme cu tzitzile, am facut masaj dupa fiecare supt si si-au revenit, facusem ceva nodule dureroase spre subrat si sub tzitzi... bineinteles ca am incetinit lichidele ca sa se goleasca tzitzile. Acu dragoana e suparata ca n-a avut deajuns laptic da-i trece peste o ora cind vine iar (am baut acuma mult).

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Chatonel te plangi ca suge la 3 ore? Al meu m-a terminat, suge din jumatate in jumatate de ora, ba mai des. Nu mai doarme bine, nu pot sa fac mai nimic. Cred ca ma are pe post de suzeta Am incercat sa-i dau suzeta, dar nu o vrea DELOC. Sunt terminata

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Monica, daca mai sunt si nu e prea greu, vrem si noi o jucarica de la Alma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

In primul rand...

Cuscra Olga, LA MULTI ANI!!! Dumnezeu sa iti dea sanatate si fericire urmarindu-ti copilul cum creste si sa iti aduca numai bucurii.

Imi pare rau ca ieri am fost tare dezorganizata in citit si nu am fost pe faza... Ce sa faci?! Daca nu ma mai vrei de cuscra, te inteleg! Dar sa stii ca fata e nevinovata
Ce soacra mare o sa fii tu, asa de tinerica?!

Mami de Briseis, 16 apr 09

gia

Te iert de data asta De renuntat, nu renuntam, caci am o nora prea faina
Eu inca nu am curaj sa-l pun pe David in sling. De fapt nu a stat niciodata in el. Mi se pare ca nu poate sa respire, caci sta cu barbia in piept si scoate un sunet ciudat. Oare nu il tin eu bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
iar problema cu KK, hmmm, nu se poate rezolva cu un schimb de hainute la purtator? Ca in gentuta intra de toate Sa nu ma bati, nu stiu ce e ala KK de 3 zile... insa la noi iese din pampers si la KK obisnuit, cind baga dragoana presiune. Doar scutecele BIO care au protectie peste ele mentin "nivelul"... plus ca ele absorb mai mult si mai repede.

Ihi, si noi avem gentutza dupa noi, care contine mai ceva decat sacul lui mos Craciun. Inclusiv un body de rezerva, pentru situatii de... ciocolata.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Fetele, spuneti-mi va rog daca va place cum a iesit.

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Foarte frumos
Poezia este f emotionanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

am fost la dr...totul e ok...pana la rezultatul papanicolau..si ce a constatat dr??ca am uter retrovers!!s-a si mirat..ca nu am avut nicio extrauterina..si nici nu am pierdut sarcini.Spunea ca nu se vede dc esti insarcinata..de aici si faptul ca nu stiam....el cand m-a vazut dupa prima nastere mi-a facut doar eco
ah..si pielea de pe burta..la operatie la Tm ..la dr Bratu. Cien e din Tm?stiti ceva de el?Am inteles ca e un chirurg renumit..Si mi-a dat si mie Cezarette...a zis ca sunt mai bune ca Exluton..ca au mai putin progesteron..si nu afecteaza atat de mult copilul dc alaptezi

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca
Acum serios vorbind, eu am fost cu Lena de 2 ori pana acum, ultima oara vineri. Ne-am plimbat prin mai multe cladiri si am intrat si pe sectie.

Eu nu am avut curaj sa iau mandra la spital, desi mai am treaba pe acolo din cand in cand, inclusiv azi... La noi pe sectie sunt destui crocodili care sar pe tine daca nu stai bine cu imunitatile... Cand merg eu la spital, ramane motanul cu ea acasa.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Olga, sa ne povestesti cum a fost la Bals. V-ati intalnit cu gripa porcina?

Noi la varsta de 2 saptamani (jumatatea lunii aprilie)am avut mudafiri din Mexic
Au plecat in plina isterie de gripa porcina.

Acum serios vorbind, eu am fost cu Lena de 2 ori pana acum, ultima oara vineri. Ne-am plimbat prin mai multe cladiri si am intrat si pe sectie.

iepurasul David cel cu papion si vestutza!

Raalu inca nu am fost Dar maine sigur mergem , caci poimaine mergem la Deva la gratar. Novus, Alexandra VENIM!!!!

Chatonel sunt super gentutele. Caut de ceva timp pe la magazine asa ceva, o geanta cu gaurele din acelea, dar nu am gasit nimic. Astea sunt atat de faine. O sa caut la noi pe site-uri, sper sa gasesc ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Multumesc Anamariame,Raluca

Ayla este foarte frumos !
Fetele caut vaccinul pt.4 luni si nu-l gasesc,am facut comanda imediat dupa ce am facut vaccinul pt 2 luni si cica nu se gaseste in depozit,daca nu-l primesc pana la sf luni va trebui sa-l facem cel de la stat

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

am fost la dr...totul e ok...pana la rezultatul papanicolau..si ce a constatat dr??ca am uter retrovers!!s-a si mirat..ca nu am avut nicio extrauterina..si nici nu am pierdut sarcini.Spunea ca nu se vede dc esti insarcinata..de aici si faptul ca nu stiam....el cand m-a vazut dupa prima nastere mi-a facut doar eco
ah..si pielea de pe burta..la operatie la Tm ..la dr Bratu. Cien e din Tm?stiti ceva de el?Am inteles ca e un chirurg renumit..Si mi-a dat si mie Cezarette...a zis ca sunt mai bune ca Exluton..ca au mai putin progesteron..si nu afecteaza atat de mult copilul dc alaptezi

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Nu trebuie sa te ingrijorezi cu uetrul retrovers! Mie mi-a zis dr de la prima consultatie ca am uter retroves si aveam 8 saptamani.
Nu e chiar asa cu extrauterinele si
Eu stiam alt mit care circula, cica ramai greu insarcinata ...
Intradevar, poate fie un risc de pierdere a sarcinii dar nu neaparat... Probabil in asociere cu alte probleme ...
Oricum 15% dintre femei au uterul retrovers.Multe nici nu stiu.
Mi se pare ca asiaticele sunt campioane la uter retrovers

pe tine si baietii tai

Mergi la inceput