Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel neata tufete raportam o dragoana care papa din nou la fiecare 3 ore sintem iara la cca 7 mese/24 ore.Raportam si caldura mare, am avut probleme cu tzitzile, am facut masaj dupa fiecare supt si si-au revenit, facusem ceva nodule dureroase spre subrat si sub tzitzi... bineinteles ca am incetinit lichidele ca sa se goleasca tzitzile. Acu dragoana e suparata ca n-a avut deajuns laptic Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Chatonel te plangi ca suge la 3 ore? Al meu m-a terminat, suge din jumatate in jumatate de ora, ba mai des. Nu mai doarme bine, nu pot sa fac mai nimic. Cred ca ma are pe post de suzeta

Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 In primul rand... Cuscra Olga, LA MULTI ANI!!! Dumnezeu sa iti dea sanatate si fericire urmarindu-ti copilul cum creste si sa iti aduca numai bucurii. Imi pare rau ca ieri am fost tare dezorganizata in citit si nu am fost pe faza... Ce sa faci?! Daca nu ma mai vrei de cuscra, te inteleg! Dar sa stii ca fata e nevinovata Ce soacra mare o sa fii tu, asa de tinerica?! ![]() Mami de Briseis, 16 apr 09 gia |
Te iert de data asta

Eu inca nu am curaj sa-l pun pe David in sling. De fapt nu a stat niciodata in el. Mi se pare ca nu poate sa respire, caci sta cu barbia in piept si scoate un sunet ciudat. Oare nu il tin eu bine?

denisamada spune:
| citat din mesajul lui chatonel iar problema cu KK, hmmm, nu se poate rezolva cu un schimb de hainute la purtator? Ca in gentuta intra de toate |
Ihi, si noi avem gentutza dupa noi, care contine mai ceva decat sacul lui mos Craciun. Inclusiv un body de rezerva, pentru situatii de... ciocolata.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Fetele, spuneti-mi va rog daca va place cum a iesit. Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Foarte frumos

Poezia este f emotionanta...

petrean spune:
am fost la dr...totul e ok...pana la rezultatul papanicolau..si ce a constatat dr??ca am uter retrovers!!s-a si mirat..ca nu am avut nicio extrauterina..si nici nu am pierdut sarcini.Spunea ca nu se vede dc esti insarcinata..de aici si faptul ca nu stiam....el cand m-a vazut dupa prima nastere mi-a facut doar eco![]()
ah..si pielea de pe burta..la operatie la Tm ..la dr Bratu. Cien e din Tm?stiti ceva de el?Am inteles ca e un chirurg renumit.
.Si mi-a dat si mie Cezarette...a zis ca sunt mai bune ca Exluton..ca au mai putin progesteron..si nu afecteaza atat de mult copilul dc alaptezi
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Acum serios vorbind, eu am fost cu Lena de 2 ori pana acum, ultima oara vineri. Ne-am plimbat prin mai multe cladiri si am intrat si pe sectie. |
Eu nu am avut curaj sa iau mandra la spital, desi mai am treaba pe acolo din cand in cand, inclusiv azi... La noi pe sectie sunt destui crocodili care sar pe tine daca nu stai bine cu imunitatile... Cand merg eu la spital, ramane motanul cu ea acasa.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
olishka spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Olga, sa ne povestesti cum a fost la Bals. V-ati intalnit cu gripa porcina? ![]() Noi la varsta de 2 saptamani (jumatatea lunii aprilie)am avut mudafiri din Mexic Au plecat in plina isterie de gripa porcina. Acum serios vorbind, eu am fost cu Lena de 2 ori pana acum, ultima oara vineri. Ne-am plimbat prin mai multe cladiri si am intrat si pe sectie. ![]() ![]() iepurasul David cel cu papion si vestutza! |
Raalu inca nu am fost
Chatonel sunt super gentutele. Caut de ceva timp pe la magazine asa ceva, o geanta cu gaurele din acelea, dar nu am gasit nimic. Astea sunt atat de faine. O sa caut la noi pe site-uri, sper sa gasesc ceva.

millie spune:
Multumesc Anamariame,Raluca

Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
Raaluca spune:
| citat din mesajul lui petrean am fost la dr...totul e ok...pana la rezultatul papanicolau..si ce a constatat dr??ca am uter retrovers!!s-a si mirat..ca nu am avut nicio extrauterina..si nici nu am pierdut sarcini.Spunea ca nu se vede dc esti insarcinata..de aici si faptul ca nu stiam....el cand m-a vazut dupa prima nastere mi-a facut doar eco ah..si pielea de pe burta..la operatie la Tm ..la dr Bratu. Cien e din Tm?stiti ceva de el?Am inteles ca e un chirurg renumit. ![]() .Si mi-a dat si mie Cezarette...a zis ca sunt mai bune ca Exluton..ca au mai putin progesteron..si nu afecteaza atat de mult copilul dc alaptezi Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006POZE |
Nu trebuie sa te ingrijorezi cu uetrul retrovers! Mie mi-a zis dr de la prima consultatie ca am uter retroves si aveam 8 saptamani.
Nu e chiar asa cu extrauterinele si

Eu stiam alt mit care circula, cica ramai greu insarcinata ...
Intradevar, poate fie un risc de pierdere a sarcinii dar nu neaparat... Probabil in asociere cu alte probleme ...
Oricum 15% dintre femei au uterul retrovers.Multe nici nu stiu.
Mi se pare ca asiaticele sunt campioane la uter retrovers
pe tine si baietii tai

Izia, 23 mars 2009