Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
Raaluca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Multumesc Anamariame,Raluca Ayla este foarte frumos ! ![]() Fetele caut vaccinul pt.4 luni si nu-l gasesc,am facut comanda imediat dupa ce am facut vaccinul pt 2 luni si cica nu se gaseste in depozit,daca nu-l primesc pana la sf luni va trebui sa-l facem cel de la stat Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009) |
Of, stiu ! E o problema cu cel de 4 luni (e vb de infarix de 4 luni, penta, parca).Eu mi l-am rezervat la spital dar era sa raman fara...
Daca esti din Bucuresti poti sa intrebi la Matei Bals de el.
uite aici nr. de tel 021/ 318 61 00 si dupa ce zice robotu placa apesi tasta 1 si formezi interior 5808 (cred ca asta e)
petrean spune:
raluca, nu m-am ingrijorat deloc...ca nu mai am de gand sa mai am vreo sarcina
doar ca..stia si dr..e cam nasol cu contactul sexual..care e cam dureros in anumite pozitii..

cam mult...nu?
ah..raluca..si faza cu ramasul greu..la mine s-a potrivit..am ramas gravida dupa 4 ani de casnicie
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
olishka spune:
Raalu acum i-am zis lui Cristi ca merg maine la Bals. A sarit ca ars: NUUUUUUUUU!!!!! Da eu ma duc si nu-i zic ![]()
Mamici raspundeti-mi va rog la o intrebare: este normal sa se umfle buricutul cand plange bebe? Lui David ii iese in afara si e putin vinetiu. Ma ingrijoreaza. Am sunat-o pe pediatra azi, da n-am reusit sa dau de ea 
Olga, mamica lui David iepurasul 

petrean spune:
| citat din mesajul lui olishka Raalu acum i-am zis lui Cristi ca merg maine la Bals. A sarit ca ars: NUUUUUUUUU!!!!! Da eu ma duc si nu-i zic Mamici raspundeti-mi va rog la o intrebare: este normal sa se umfle buricutul cand plange bebe? Lui David ii iese in afara si e putin vinetiu. Ma ingrijoreaza. Am sunat-o pe pediatra azi, da n-am reusit sa dau de ea ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
si lui vladut al meu la fel..dc se trage inapoi cand tace..nu e nicio problema

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006POZE
Raaluca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Eu nu am avut curaj sa iau mandra la spital, desi mai am treaba pe acolo din cand in cand, inclusiv azi... La noi pe sectie sunt destui crocodili care sar pe tine daca nu stai bine cu imunitatile... Cand merg eu la spital, ramane motanul cu ea acasa. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |
Eu am fost mai curajoasa sau mai inconstienta! Oricum n-am avut de ales. Lasata acasa cu "motanul" mi-ar fi luat vreo 3-4 ore minim si ea suge si la mai putin de atat. Cum nu folosim bibi si nici pompa de muls nu avem, se putea intampla o "catastrofa"
A doua oara am mers special pentru ea, sa facem vaccinul.
Nu stiu la ce sectie mergi tu dar noi am fost la infectioase respectiv imunodepresie copii.
Speram sa nu patim nimic.
alina.n spune:
fetele care au luat set pt botez de la Piciul ce contine si cat costa?
si noi papam din jumate in jumate de ora asa ca papa de 5 ori pe zi e o maaare realizare chatonico![]()
si eu am uter retrovers si confirm ce a spus Bogdana dureri la contact,ramas greu insarcinata,la inceput sarina nici nu se vedea bine la eco normal
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Raaluca spune:
Ologa, daca se trage inapoi e ok. Daca nu, vb cu pediatra. In cel mai rau caz poate fi vb de hernie ombilicala dar nu cred ca are asa cefva
petrean spune:
eu mi-am permis sa rad cu dr meu si sa povestim orice..si mi-a dat pozitii in care sa nu doara
la mine se poate ca de la sarcina sa fi devenit uterul retrovers..ca se mai intampla..rar..dar se intampla, de la greutate..uterul nu s-a mai revenit cum trebuia si a devenit retrovers. Inainte nu aveam dureri..de aici deduc ca acum dupa nastere a ramas retrovers
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
olishka spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Ologa, daca se trage inapoi e ok. Daca nu, vb cu pediatra. In cel mai rau caz poate fi vb de hernie ombilicala dar nu cred ca are asa cefva |
Ralu
, se retrage, dar cand plange iese prea tare si imediat. Si mai am o intrebare pt mamicile cu baietei: de cateva zile ii sta un testicul mai sus si unul e mai jos. Oare e ok?
Olga, mamica lui David iepurasul

petrean spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Ralu , se retrage, dar cand plange iese prea tare si imediat. Si mai am o intrebare pt mamicile cu baietei: de cateva zile ii sta un testicul mai sus si unul e mai jos. Oare e ok? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
bine spune sotul tau
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006POZE

Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )