Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

`neata!
pisigri, eu am zis de frontanela, vad ca s-a mai discutat pe forum:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=41546&whichpage=1
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=105

Daca e sau nu asa, nu stiu, dar eu am vazut diferenta intre inainte si dupa ce i-am dat apa. Eu nu alaptez, deci e ok sa-i dau apa.

Aris, eu n-am nici wrap, nici marsupiu, ti-am zis doar ce am citit. Tot zic ca probez mai intai cu ceva material de prin casa sa vad daca ar sta, dar nu apuc, aseara am adormit inaintea copilului.

Keutu cheliutu 10 saptamani si 5,9 kg

Dragelor, eu am wrap cumparat de la nando inainte sa inchida magazinul online, si bebeloiu nu sta nici sa-l pici in el. Am insa marsupiu ramas de la Eric si in ala nu zice nimic. Poate inainte sa aruncati banii pe el, imprumutati unul sa faceti o ... proba.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna dimineata!

Azi am lasat fata cu bona si l-am dus eu pe Clau la gradi. Alex e plecat de la ora 4,30. De obicei il duce bona cu taxi daca pleaca el de dimineata, sau il duce soferul, dar acum nu avea cine. E prima data cand o las cu ea. Zice ca nu a plans, ca bona (buni lui Clau) e si ingaduitoare, si s-a jucat cu ea si au gangurit amandoua, nici nu cred ca mi-a simtit fi-mea lipsa. Cu masina fac 3 minute pana la gradi (stiu ca inainte de a intra pe strada unde e gradinita inceteaza sa piuie alarma pt centura, pe care nu o pun tot timpul). Deci in vreun sfert de ora eram deja inapoi.

Dodo, te astept pe messenger sa rezolvam produsele de la Bazar. Plizzz help me!

Fetele, luna asta pe 30, in memoria Almei, vreau sa dau fetitelor de la odisee o jucarie de plus roz. Cine doreste, va rog sa-mi spuneti. Nu vreau sa aleg eu, nici sa se creada ca e preferential, nici sa se simta cineva obligat sa accepte desi nu doreste.
Va multumesc anticipat!

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Cine nu a plans: bona sau Luana?!

Mami, bravo. Incepi sa mai delegi, sa mai capeti incredere. BRAVO TIE!
Si felicitari printesa Luana ca ai fost cuminte!

PS. Astept sa vad cand o lasi cu cineva ca sa ... te duci la manichiura, de exemplu, adica la ceva nu neaparat vital. Ce zici, ai supravietui fara ea o ora intreaga?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata fetele !!!! Sunt super fresh deoarece scumpetea mea de fata care implineste astazi 3 luni a dormit din nou de la 23 pana la 06.30 !!!

Multumim din suflet mamicilor care ne-au felicitat deja si le dam cate o : Dodo-pui, Simona Mami, Ayla (si fiindca astazi e ziua noastra acceptam cu drag jucarioara de la tine in memoria Almei )

Uram si noi La multi ani !!! pentru Crina, Calin Nicholas , Sophia si Ioana

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Gataaaa... plec acasa, la facut mincarica.

1. Soupe a l'oignon gratinee
2. Tocanita de ciuperci cu busuioc si marar
3. Peste la cuptor cu dovlecei
4. Inghetata e de comert. Nu mai am chef sa fac si desert :)

Pe maine! Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Neatza!
Chatonico, nu te plinge, ca si a mea maninca tot cam la 3 ore, desi de fiecare data cind termina de mincat eu apas o data pe tzitzi si curge jet, deci n-ar fi problema ca nu are destul lapte. Nici nu adoarme mincind. Acum parca incep sa inteleg o fosta colega de facultate, care a nascut odata cu cumnata-sa, si care mi-a zis ca pe la 4 luni i-a dat celui mic formula la masa de seara, ca vedea ca celalalt bebe doarme practic toata noaptea, pe cind al ei se tot trezea sa ceara de mincare. Pe de alta parte, cu sistemul asta cu dormitul impreuna, nu ma deranjeaza asa de tare trezirile de noaptea - singura treaba nasoala e ca e prea ingusta canapeaua aia, si dimineata ma dor spatele si/sau soldurile de behai.

Am citit si eu ca la virsta asta ar trebui sa aiba 5-6 mese pe zi, dar mi se pare imposibil, atita timp cit alaptatul la cerere presupune sa nu ii dai nici apa nici ceai.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

da, ar trebui sa fie la 5 mese pe zi, cel putin pisilinca a ta ar trebui sa doarma si toata noaptea
IO ma oftic ca eram intre 5 si 6 mese inainte de vaccin si am dat inapoi acum. Sper sa fie doar o etapa si sa revenim la supt la 4 ore ziua si noaptea sa avem doua episoade de somn a cite 5-6 ore...
Voi cind o sa treceti pisilinca la ea in pat?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

intrasem sa va anunt ca pitica mea face azi 3 lunite si cand colo toata lumea ne/a felicitat deja.
multumim tuturor fetelor ptr urari
crina e acum la mine in brate ca doar e ziua ei si i/am promis sa o tin numai in brate si sa o pup. deja cred ca am pupat/o de vreo mie de ori de dimineata...

bogdana, sa stii ca nu ne/am hotarat inca care dar unu din baieti e al nostru ...cel mai sigur andrei ca vlad sa cata sunt mai mici si noi avem unele superstitii

o zi minunata la mamici si pitici!

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

mneata tufete!

LA MULTI ANI Alexandra, Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana!!!

Multi pupici si floricele pentru mamicile lor curajoase: Novus, Silvi8, Gina2008, OlgaTarziu si M_monique

La multi ani si de la noi!!!

Citat:

Azi zi scurta la birou, ca am musafiri dupa-amiaza. Asa ca pupam fetele in case ca nu ne mai vedem.

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

petrecere placuta cu musafirii, simona!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani! Alexandra ,Crina,Calin Nicholas,Sophia,Ioana

Pisik si noi tot pe 7 avem botezul

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna dimineata!

Azi am lasat fata cu bona si l-am dus eu pe Clau la gradi. Alex e plecat de la ora 4,30. De obicei il duce bona cu taxi daca pleaca el de dimineata, sau il duce soferul, dar acum nu avea cine. E prima data cand o las cu ea. Zice ca nu a plans, ca bona (buni lui Clau) e si ingaduitoare, si s-a jucat cu ea si au gangurit amandoua, nici nu cred ca mi-a simtit fi-mea lipsa. Cu masina fac 3 minute pana la gradi (stiu ca inainte de a intra pe strada unde e gradinita inceteaza sa piuie alarma pt centura, pe care nu o pun tot timpul). Deci in vreun sfert de ora eram deja inapoi.

adica vrei sa spui ca e prima data cind lasi copilul de cind ati venit de la maternitate??!!
Daca da, cred ca trebuie sa te mai antrenezi ... io credeam ca il lasi cu Alex destul de des ca sa nu fi dependenta de pisicutza!

Citat:

Fetele, luna asta pe 30, in memoria Almei, vreau sa dau fetitelor de la odisee o jucarie de plus roz. Cine doreste, va rog sa-mi spuneti. Nu vreau sa aleg eu, nici sa se creada ca e preferential, nici sa se simta cineva obligat sa accepte desi nu doreste.
Va multumesc anticipat!

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

ayla, ne inscriem si noi pt o jucarie mica de plus in amintirea Almei, daca mai e loc pe listuta ta. Tata vine la mine pe 18 iunie, o poti trimite la Vīlcea si o aduce el... daca nu e prea complicat (sau prea devreme) pentru tine.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Gataaaa... plec acasa, la facut mincarica.

1. Soupe a l'oignon gratinee
2. Tocanita de ciuperci cu busuioc si marar
3. Peste la cuptor cu dovlecei
4. Inghetata e de comert. Nu mai am chef sa fac si desert :)

Pe maine! Sa aveti o zi buna.

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput