Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Chatonel, Millie 
multumim de urari !!!!

Acum socot noi cate mese avem pe zi ??!! ![]()
![]()
se pun doar cele importante, nu si gustarile
,nu?
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
chatonel spune:
hmm, ce numesti tu gustare? noi nu prea avem asa ceva in meniu ![]()
ps
un BB suge in primele 5 minute 90% din aportul necesar. Restul timpului este pentru alte necesitati decit alimentare :).
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel hmm, ce numesti tu gustare? noi nu prea avem asa ceva in meniu ps un BB suge in primele 5 minute 90% din aportul necesar. Restul timpului este pentru alte necesitati decit alimentare :). Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
gustarile la noi sunt inainte de somnic, o molfaiala scurta de tzitzi
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
georgiana310 spune:
In primul rand...
Cuscra Olga, LA MULTI ANI!!! Dumnezeu sa iti dea sanatate si fericire urmarindu-ti copilul cum creste si sa iti aduca numai bucurii.
Imi pare rau ca ieri am fost tare dezorganizata in citit si nu am fost pe faza... Ce sa faci?! Daca nu ma mai vrei de cuscra, te inteleg! Dar sa stii ca fata e nevinovata![]()
Ce soacra mare o sa fii tu, asa de tinerica?!
Fetelor, mai tineti minte ce ziceam eu cu tinutul in brate al bebeilor?!
I`ll take it back!!!
Mi-am dat seama ca fetita mea tocmai de-asta e asa linistita ca ma simte tot timpul langa ea... Cred! Dar, ceva "studii" recente pe care le-am citit imi confirma parerea. Mai mult, m-am apucat acum sa citesc Continuum Concept si la fel, cred ca linistea ei vine din faptul ca e aproape mereu prinsa de mine prin sling, wrap sau altele (brate
). Eu am doua slinguri (unul pt afara, unul pt in casa - ca sa nu o tin in casa cu ala imbacsit de praf de afara
), un wrap si 1 port bebe (asta il folosim de mai incolo). Alte mijloace de transport: caruciorul, scoica si landoul. Mentionez ca nu am folosit decat de vreo 2-3 ori caruciorul.
Ei, acum, de fiecare data cand imi zice cineva sa o las sa mai si planga ca e normal, imi vine sa ii sparg capul!!! Pai io de ce sunt acolo, nu ca sa NU o las sa planga?! Si daca plange, sa planga in bratele mele...
Asadar, oamenii se mai schimba! Sau ne educa copiii?!
Deja???
Ayla, felicitari pentru initiativa de a o lasa un picut pe Luaba fara tine. Eu de cate ori fac asta (bine, stau plecata cu orele ca merg la munca sau...) cand ajung acasa am un dor de ea de simt ca lesin!
O zi super sa aveti doamnelor! Si LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!!!
Mami de Briseis, 16 apr 09
gia
pisigri spune:
Chatonico, treaba cu cele 5 minute nu o stiam...
E adevarat ca noi facem baia de seara devreme, pe la 7, ca e perioada in care e fff miriita, nik nu e bun si totu-i pute, si sint satula sa nu ii intru in voie nicicum. La 8.30 doarme in pat la ea in general. Se trezeste la 12, apoi pe la3 si dimineata la 6. Nu stiu cit maninca la trezirile astea noaptea, probabil ca putin. Daca mai sint treaza cind termina, pot sa o mut in patutul ei...dar de cele mai multe ori adorm inaintea ei.
Nu prea stiu la ce te referi cind zici de mutatul in patutul ei...eu as fi in extaz daca ar dormi ziua acolo...dar nu e chip, nu a adormit niciodata singura, numai in brate dansata...iar ziua daca o pun in patut se trezeste urgent. Iar reprizele de somn din timpul zilei (in general una dimineata si una dup-amiaza) sint scurte, jumatate de ora, maxim o ora. In rest...se uita la carusel din pat, sta in scoica si se joaca cu niscai zdranganele, sta linga noi pe pat/canapea si gingurim...si la un moment dat se plctiseste de toate astea si incepe sa scheaune, si eu habar nu am ce sa-i mai fac, ca nik nu o scoate din ale ei.
Am observat-o si in patut, cind e f obiosita da din ce in ce mai sacadat din miini si picioare, pina se enerveaza; nu stie inca sa se auto-linisteasca...si nu stiu cum sa o ajut sa invete. Am renuntat de tot la infasatul ala temporar, care o mai "tinea la un loc" pina se linistea, ca e mult prea cald.
Imi tot propun sa o las sa plinga 5 minute la ea in pat, sa vad ce se intimpla...dar nu pot![]()
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
petrean spune:
pisigri..cand citesc ce scrii..ma vad pe mine acum 2 ani jumate..cu Andrei de gat..oriunde..24 din 24...si din cauza asta..ca el nu dormea deloc...in 24 ore...a ajuns sa nu stie sa doarma...el inclusvi la 1 an jumate..dormea f agitat si se trezea si de 5 ori pe noapte...abia catre 2 ani a invatat si el sa doarma..si sa fie linistit toata noaptea..Acum doarme bine, insa a fost un real cosmar..pt mine..1 an si..aproape 2 sa nu inchid ochii mai deloc noaptea

Gemenii in schimb...nu plang decat cand chiar nu mai pot de foame..insa la inceput ii las cateva secunde..1 minut..sa ma prind eu ca sigur e de foame
ca de smekerie...i-am prins cand plang..uneori..au nevoie sa povesteasca..si dc unul doarme..celalat se pune si tipa..."miauna"de-a dreptul..Vladut e expert la asta![]()
si se face auzit sa aiba cu cine povesti. Daca sunt amandoi treziti..nu am treaba..ca se intretin singuri![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
chatonel spune:
ei, acum io nu prea cred ca in 5 minute suge BB 90% din laptic, sau poate e vb de 5 la fiecare sin, asa mai da... depinde si de BB, daca e fomist sau nu.
Pisicogri, asa a fost situatia si la noi, cum povestesti tu... pina a venit SUZI in viata ei si schimbarea a fost de talie!!! Suzi o linisteste ENORM. Suzi ii da posibilitatea sa stea si singurica cite 15-20 de min, timp in care tu faci dus sau pregatesti papa ori te hranesti etc. Cind trebuie sa adoarma, suzi o ajuta iara... si daca nu e deajuns io o tin de minutze (tocmai ca sa nu-si mai dea cu ele peste fata) si ea apreciaza contactul fizic.
Io-s fan SUZI, dupa cum se vede ![]()
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus gustarile la noi sunt inainte de somnic, o molfaiala scurta de tzitzi Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
pai inghite ceva sau doar o molfaie ca pe suzeta? Se poate sa fie doar pe post de linistitor si tranzitie de la starea de trezie spre nani.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Fetelor, mai tineti minte ce ziceam eu cu tinutul in brate al bebeilor?! I`ll take it back!!! Mi-am dat seama ca fetita mea tocmai de-asta e asa linistita ca ma simte tot timpul langa ea... Cred! Dar, ceva "studii" recente pe care le-am citit imi confirma parerea. Mai mult, m-am apucat acum sa citesc Continuum Concept si la fel, cred ca linistea ei vine din faptul ca e aproape mereu prinsa de mine prin sling, wrap sau altele (brate ), un wrap si 1 port bebe (asta il folosim de mai incolo). Alte mijloace de transport: caruciorul, scoica si landoul. Mentionez ca nu am folosit decat de vreo 2-3 ori caruciorul.Ei, acum, de fiecare data cand imi zice cineva sa o las sa mai si planga ca e normal, imi vine sa ii sparg capul!!! Pai io de ce sunt acolo, nu ca sa NU o las sa planga?! Si daca plange, sa planga in bratele mele... Asadar, oamenii se mai schimba! Sau ne educa copiii?! Mami de Briseis, 16 apr 09 gia |
aaa, Gia, ce bine-mi pare ca acum intelegi ce vroiau fetele (si io, sigur) sa-ti spuna cind ziceai ca o lasi sa plinga si cite o juma de ora pe Briseis...
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
petrean spune:
| citat din mesajul lui chatonel ei, acum io nu prea cred ca in 5 minute suge BB 90% din laptic, sau poate e vb de 5 la fiecare sin, asa mai da... depinde si de BB, daca e fomist sau nu. Pisicogri, asa a fost situatia si la noi, cum povestesti tu... pina a venit SUZI in viata ei si schimbarea a fost de talie!!! Suzi o linisteste ENORM. Suzi ii da posibilitatea sa stea si singurica cite 15-20 de min, timp in care tu faci dus sau pregatesti papa ori te hranesti etc. Cind trebuie sa adoarma, suzi o ajuta iara... si daca nu e deajuns io o tin de minutze (tocmai ca sa nu-si mai dea cu ele peste fata) si ea apreciaza contactul fizic. Io-s fan SUZI, dupa cum se vede Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
si eu sunt fan...si cum am mai spus..ii multumesc zilnic celui care-a inventat-o
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006POZE