Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)
Raspunsuri - Pagina 9
cecilia L spune:
Papanash, ai sa te obisnuiesti fara el, ai exemplul meu, important sa-i fie lui bine, sigur o sa se obisnuiasca si el, mai ales ca inceputul a fost bun. Rezolva cu conectarea sa-l poti vedea ce face si iti trece starea asta
, asa am fost si eu in prima saptamana, nu ca acum nu mi-e dor de el si nu-mi mai vine sa
, dar deja m-am obisnuit si eu si el...la gradinita miss o sa stie sa-l atraga si nu stea sa se gandeasca la voi.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Marunzika spune:
Multumim tuturor pt sustinere 

!
Am trimis pe mail pozele Energiei din ultimele luni.
Diagnosticul a fost bronsita obstructiva severea.
Yannisa Milena
24.08.2007
adimercedes spune:
Maruntzika, offf, ce a tras Puppi, saracuta. Imi pare tare rau ca v-ati chinuit asa
. Ii doresc refacere rapida si multa sanatate. Nu au zis medicii din ce cauza a facut bronsite repetate? Era ea mai sensibila la zona respctiva? Ca stiu ca si fratele meu avea tot mereu bronsite. De la un mom. incolo nu a mai avut probleme, dar nu imi amintesc detalii...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
ANDREEA11 spune:
Fetelor vreau sa va intreb unde mananca copiii vostrii?? La bucatarie sau la tv?? Cu sau fara jucarii?? Eu as vrea sa il invat sa manance fara jucarii si fara tv. As vrea sa-i fac un program mai riguros, sa fiu mai consecventa in afirmatii. Adik dc ii zic ca am plecat pt ca nu e cuminte sa si plec...Offf. sunt cu nervii la pamant si Cris e si el plin de nervisori si ma umple si pe mine mai rau.
Nu-i convine nimic, se jeleste, se arunca...eternele probleme....Am ajuns la concluzia ca s-a rasfatat, poate ca e prea mult zis, insa cand vad copii ca se comporta normal....Off, cred ca sunt eu cu nervii intinsi....
ANDREEA11 spune:
Maruntzika sanatate multa
Papanash
mare pt Ghighi si pt tine un buchet 

Alehiam de unde i-ai luat saboteii printului??? Sunt in forma de masina???
ANDREEA11 spune:
Fetelor, imi pare rau ca m-am jelit pe aici, cand citesc de atatea probleme de sanatate ale micutilor, mi se rupe inima si imi vine sa-mi dau 2 perechi de palme ca sa mi revin.
Tb sa-i multumesc lui Dumnezeu ca am un copil energic, daca ar fi si un pic mai putin incapatanat....
Ma lasa si pe mine nervii si sunt obosita tare......asa ca intelegeti-ma 
ANDREEA11 spune:
Cecilia ce are sotul la ficat?? Sanatate maxima... Ce ma bucur cand citesc de Cristi cel istet
cecilia L spune:
Andreea, Cristi papa numai la bucatarie si fara jucarii, de mic i-am dat in scaunelul lui si nu ne-am ''maimutarit'', nu am fost si nu sunt deacord sa faci ca toate alea ca sa pape copilul, si nici cu jucariile, e adevarat cand era mititel ii dadeam ceva in manuta, uneori o lingurita, ca altfel imi lua lingurita cu care ii dadeam papa, acum sta la masa cu noi, dar tot in scaunul lui, ca altfel il apuca plimbatul sau cine stie ce idee ii vine, nu l-am legat niciodata cu ceturile![]()
Sotului meu i-a iesit la eco ca are grasime pe ficat, nisip la rinichi si splina marita, insa dr de familie nu i-a facut toate analizele( cica nu s-a gandit la ficat)asa ca maine mai face cateva analize...sper sa nu fie hepatita...
..deocamdata regim alimentar si nu mai stiu ce pastile![]()
Cecilia si
asa crestem
cecilia L spune:
Andreea, Cristi papa in scaunelul lui,la bucatarie,de cand am inceput diversificarea, fara jucarii si alte maimutareli, nu am vrut sub nici o forma sa-l invat cu jucarii, cand era mititel ii mai dadeam o lingurita in manuta, acum papa la masa cu noi,dar tot in scaunul lui...mai nou papa singur(mai putin ciorba, nu am indraznit sa-l lasam sa incerce), mai cu lingurita, mai cu furculita si de ce nu si cu mana, doar e mai rapid.![]()
Sotul meu, inca nu stim exact ce are, mai face maine o serie de analize, la eco a iesit ficat gras, splina marita, nisip la rinichi....iar la analize colesterol si trigliceridele cam mari, mai face maine analize...de frica hepatutei....

Cecilia si
asa crestem
Roxana_G spune:
Papanash, la asa dispozitie plangacioasa ne faci sa te suspectam de bb2.
O sa fie bine, stai linistita. Eu mi-am luat concediu cand am dus-o pe Alex la gradi si in zilele acelea am bocit continuu. Dupa primele 3 zile m-am dus si eu la serviciu si nu m-am mai gandit mereu la asta, asa ca nici nu am mai plans.
Legat de pasaport, eu i-am facut in Iorga, la urgenta, in 2 ore aveam pasaportul. Acolo e coada separata daca ai copii si merge destul de repede.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi