Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Rodica, pupam baiatul frumos si poftim de zor la tort. Daca ai stii ce foame imi e acum, nu imi face bine vederea tortului.
Cecilia, o sa mai fie serbari, nu mai plange. Cristi e minunat si sigur vei mai avea surprize. Oricum nu poti sa stai toata viata langa el, secunda de secunda.
Valentina, incearca sa ii dai cu seringa de Nurofen saruri de rehidratare. E pacat sa ajungeti la perfuzii. Multa sanatate fetei!
Bernix, n-am idee cum e cu titularul alocatiei, dar sigur trebuie sa fie mare bataie de cap. Ca orice demers administrativ pe la noi.
Mara, imi pare tare ca ati trecut prin asa ceva, draga de Puppi nu mai scapa de problema bronsitelor. Va doresc multa multa sanatate, sper sa fie bine de data asta, poate inhalatiile vor fi de mare ajutor. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Ocupata, sacaita, obosita, suparata, umblata cu copiii pe la urgenta. V-am citit dar cum n-am informatii tonice sa va dau, nu cred ca va "coafeaza" problemele mele. Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Ana,
ce e cu voi? ce cautati pe la urgenta? Multa sanatate, sper ca acum sunteti bine.Rox , mamica
cecilia L spune:
Marunzika sanatate multa, nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce ai trecut, sper sa gasiti o solutie si sa scapati de aceste necazuri.
energia.
Roxana si noi am ajuns acasa innainte de furtuna, aici nu mi s-a parut cine stie ce, dar dupa ce am vazut la TV a fost sinistru, cred si eu ca parintii tai erau ingrijorati.
Serbari sigur o sa fie si nu o sa lipsesc, asta era scoaterea baiatului la joaca si plimbare si a ajuns la tataia la scoala....sper sa fi facut tataia poze...desi nu cred ca avea aparatul la el ![]()
Aseara s-a intrerupt lumina la tara, si Cristi cerea ''tatea judii'' si sa faca baie cu ''atele si aporasele'',nu stia de ce nu se aprinde becul....cica a adormit suparat ca nu-l asculta nimeni...![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slippers76
Ocupata, sacaita, obosita, suparata, umblata cu copiii pe la urgenta. V-am citit dar cum n-am informatii tonice sa va dau, nu cred ca va "coafeaza" problemele mele. |
La ora la care citesc mesajul, te inteleg perfect...mai putin cu umblatul la urgenta. Sper ca sunteti bine acum. Poti sa te descarci aci la mine, macar sa stiu ca nu sunt singura ocupata, obosita, nervoasa...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Gabriela77 spune:
MUltumim inca odata pt urari! Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa ne mai bucuram de un sufletel curat si dulce!
Cu cat rumeg mai bine ideea, cu atat sunt mai fericita!
Multumesc si de sfaturile cu laptele. Noi am incercat de toate si cu miere, si cu canita si cu paiul si ...normal si UHT si formula si de toate...
Acum de cand am facut trecerea la Nan Junior 2, a reinceput sa bea putintel, cam 100 ml/seara si 150 ml dimineata, e un inceput! Iaurt simplu mananca, branza si cascaval en gros, fructe si legume, da, asa ca speram sa compensam.
Asa, si inca ceva, sunt asa incantata de Sara, vorbeste tot mai multe si cuvintele sunt asa clare si aproape de realitate, e dulce cum exerseaza ea si spune doar cand iese perfect!
Inca ceva, acidul folic stiu ca se ia de la incepu, cate o pastiluta? Ca inca nu am ajuns la dr! Vreau sa merg can se si vede ceva!
Ana, ce-i cu voi? Chiar m-am gandit ca iar ai lipsit si sa nu se fi intamplat ceva!
Bernix, m-ai ghicit sa stii cu colegii din CD, mi se ridica parul pe mine cand ma gandesc ce placinta le trantesc acum! Ce ma stresam eu pt niste concedii medicale, ia sa vezi cum va fi cand revin la serviciu...gravida din nou!
Pe de alta parte, lasand totul la parte, nimic nu e mai important decat familia, cariere se mai consrtuiesc si joburi se mai gasesc! IMi place sa cred ca Dumnezeu a avut alte planuri cu noi si intentionez sa ma bucur de tot! Si cred ca-i judec prea aspru si pe colegii mei, au fost foarte intelegatori si la prima sarcina!
Roxana, ce frumos v-ati gandit sa-i pregatiti Alexandrei o surpriza de la zana mseluta!
Luy, succes Mariei, cu siguranta va fi bine totul si se va adapta frumos! Cred ca noi ne facem mai multe probleme decat ar fi nevoie! Neaparat sa ai grija de tine si sa te investighezi putin!
Sabina, minunate fotografiile!
Rodica, esti o supla si o frumoasa!
Darius e minunat!
Mara, cat trageti voi cu pitica! Offf! Nici nu stiu ce sa mai zic!
Teo, pe unde umbli????
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
papanash spune:
hello
a fost vijelie mare aseara, s-au rupt multi copaci, am ramas pana acum fara net si tv.
am nevoie de un sfat IT, Yaia, esti pe receptie, poti sa ma indrumi, nu stiu de ce nu pot vedea la gradi, am numai imagini statice, nu vad in direct, am crezut ca-i de la ei dar sora-mea vede , e la 100 km de Bucuresti
. Am dowmlodat programul de pe site-ul gradinitei, e vorba de Java virtual machine, degeaba. Nici sotul nu vede de la birou, tot asa, apar imagini care se schimba numai dupa ce inchid-deschid aplicatia.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
orice minune tine 3 zile se spune....
aseara am mersla gradi cu tati, Adi era afara vorbea cu Miss, cand l-am strigat s-a uitat pierdut la noi si a inceput sa-i tremure barbia, apoi a inceput sa strige 'mami-tati' si a alergat la noi in brate. Cand a vazut al meu sot ca-s gata si eu sa bocesc, l-a luat in brate sa-l duca la masina, eu eram de vorba cu miss si Adi striga dupa mine 'mami-mami, paghete, mami paghete (spaghete) ", nu voia sa mearga fara mine.
acasa l-am intrebat cum s-a jucat, daca mai vrea la gradi si a zis nu, dar hotarat nu !
azi dimineata l-am dus, era cam suparat, cand am intrat inauntru a inceput sa planga si l-a luat repede o ingrijitoare in brate si mi-a zis sa plec, ca-l impaca ele repede, am plecat plangand si am tinut-o asa pana pe la pranz.....
cred ca acum a realizat el ca de fapt acolo va merge mereu, nu e doar o plimbare....ma doare sufletul pentru puiul meu.
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
Papanash, sigur ca s-a prins baiatul ca acum e de mers zi de zi, nu mai este noutate si probabil incet incet trebuie sa se adapteze si el regulilor de acolo. Trebuie sa ai rabdare si perseverenta, probabil o sa durere nemultumirea, si dupa weekend uri o sa fie si mai greu. Alex a protestat vreo 2 ani la rand.
Rox , mamica
papanash spune:
Si fiindca nu bocisem destul, am inceput din nou cand am citit despre Marunzika si Energia, despre Alex si Zana Maseluta,despre Ramonaiani, burtica ei si Eliza Duracel, despre Valentina si problemele de sanatate, despre Cristi si serbarea fara mami....of, sunt intr-o dispozitie lacrimogena rau ....ce naiba sa fac ?
am spalat mochetele, am spalat la mana si la masina, acu-s cu mancarea pe foc...am calcat o gramada mare de camasi si lenjerii de pat...
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
unde ati fost pt pasaportul copilului ?
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme

Miruna (16.05.2003) si