Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
Teodora, zau nu inteleg ce s-a, vrei sa spui ca l-a decalotat fara anestezie????????
Am o prietena carea a juns cu baietelul la dr, pt aceeasi treaba, dar i-a facut anestezie.
Eu am auzit tot felul de povesti pe tema asta, chiar ma gandeam sa merg la dr dupa ce il aduc de la tara, dar mi-e frica sa nu-l execute fara voia mea, aparent nu este nimic inneregula, dar la cat ma pricep eu.....
Papanash, tocmai asta e idee sa ne odihnim, acasa numai asta nu face, suna telefonul mereu si il cheama la diverse intalniri, cica este in concediu medical![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
Andreea, Cristi nu a stat niciodata fara mine, cand mergeam la cosmetica(singurul loc fara el) si ramanea cu tati, urlaaaaa cand realiza ca nu sunt.......si totusi s-a acomodat foarte repede si fara probleme la tara,nici macar nu mai protesteaza cand descopera ca am plecat cand el dormea, ne striga si asta e tot.... nici nu stim ce copii avem daca nu le dam sansa sa ne demonstreze.....incearca macar un sfarsit de saptamana la bunici, in afara de a suna telefonul sa mergi dupa el nu se intampla altceva, parca parintii tai sunt in Bucuresti....zic si eu.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Roxali spune:
RODICA LA MULTI ANI!
Gabi sarcina usoara si bb sanatos!...lasa calculele si apucate de analize
Myral daca tu crezi ca faci fata la bb 3 e ok , nu mai apeca ureche la gura lumi...vei fi o super mamica
Papanash ma bucur ca ii place la gradi...vezi daca te duci la cosmetica si coafor, iar incep ploile![]()
Valentina 
Prisi ai dormit bine singurica??
Rox sant in "tara tiramisuului si nici nu vreau sa-l vad...nu e o prajitura e o bomba![]()
Luy incearca sa te menajezi...la noi ptr pasaport trebuie sa duc si copilul cand depun actele+ senatura si actele tatalui
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Marunzika cand am citit prin cate ati trecut mi-au revenit in memorie imagini cu juniorul cu perfuzi...deci, inca nu stiti daca este alergica sau doar predispusa la anumiti virusi...dupa cortizon eu nu ma intelegeam ci fimiu(ma batea, musca
)
Multa sanatate Energiei
poze
Roxali spune:
Teodora sanatate baiatului si bine ca ati rezolvat repede
poze
ANDREEA11 spune:
Cecilia l-am lasat la mama 3 ore si a plans non-stop. Apoi l-am mai lasat 1 ora si iar a inceput cu istericalele, nu am putut sa beau nici un suc 

. Nu stiu ce-i cu el, inainte statea cu mama, acum nu mai vrea
.
Momentan mama e plecata in concediu, cand revine, o sa incepem acomodarea cu ea, fe fapt reacomodarea![]()
adimercedes spune:
Rodica, iti zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI!!! Ti-am admirat si eu "fishioru", care e un scump si un baietel in toata regula! Sunteti o familie superba!!! Sa mai ne dai vesti despre voi! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Ramonaiani, ce m-am amuzat de faza din autobuz. Stiu ca nu e haios cand se petrece, dar cum ai povestit a avut haz. Asa cum deja au zis fetele, copilutii nostri testeaza limitele cat pot ei de mult. Si ne vizeaza pe noi mai mult, pt ca noi suntem langa ei in majoritatea timpului.
Si Lisa a avut o perioada in care refuza scutecul cu desavarsire, fugea prin casa in fundul gol
sau se dezbraca daca reuseam sa i-l pun. Noi am aplicat urmatoarea tactica: i-am zis ca daca vrea sa stea goala, poate sa o faca la ea in camera. Si o duceam sus. In 20" era hotarata sa accepte scutec. Si i-am si schimbat scutecele cu mare fanfara, i-am luat Nappy Pants de la Huggies (sunt mai ieftini ca pull-ups). Si pt ca arata diferit si i-am explicat ca arata ca ce poarta mami si ca sunt pt fetite mari, care merg singure la toaleta, a fost ff incantata sa ii ia. Si-i pune singura, ii trage ca pe pantaloni. Faza e ca sunt mai greu se scos ca si scutecele normale, deci punct lovit la mine
. Si sunt si mai comozi pt ea, ca sunt mai ingusti oarecum. Merita sa incerci, poate functioneaza si la voi.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Erina spune:
Buan dimineata!
Am citit tot dar sunt pe fuga! La fara un sfert o las pe Daria la socri.
Teodora, o imbratisare pentru Mihnutzu sa ii treaca repede. Te cred ca ti=a fost greu. Din fericire la virsta aceasta au o capacitate mare de vindecare. Durerea cred ca a uitat-o deja.
Noi suntem bine.
Va las piesa de care ziceam-in special pentru diaspora! Ieri un grup de copii de vreo 7-8 ani, toti superbi ascultau pe telefon melodia si cintau in semi-sopata: Is this, is this the life? I wanna live I wanna carry on...
www.youtube.com/watch?v=F9gWblsG8Wk" target="_blank">Puya-Undeva in Balcani
Sa aveti o zi buna!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Teodora, imi pare rau pentru experienta prin care a trecut Mihnea. Am fost si noi anul trecut la dr. Secheli pt un control la pliuri, e un dr deosebit si f. bun profesional.
Maruntzika, multi pupici pentru Puppi! Imi pare tare rau ca a fost bolnavioara.
Ii urez si acomodare usoara lui ghighi la gradi si mamicii lui sa fie linistitat si fericita ca are fecior mare si descurcaret.
La multi ani Rodica !
Felicitari noilor gravidutze Piciulika si Gabriela! Sarcina usoara!
Ramonaiani, cred ca iti este tare greu acum in ultima perioada a sarcinii, nu vine o bunica, bunic sa mai stea cu Eliza?
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze