Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

V-am promis si ma tin de cuvant...s-a nascut nepotica pt care am impletit paturica cu drag Aici foto

Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Azi primele stari de greata si o migrean de toata frumusetea. Si eu care speram sa fie altfel de data asta

Of, sper sa treaca starile de greata repede . Stiu ca e enervant sa trebuiasca sa zaci in pat.

Ana si multumesc mult de tot. Promit sa dau de veste.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Nu-ti fie teama,toate se vor rezolva:tu vei face un baietel si Picea o fetita,sa ca veti fi de 2x cuscre

la ce greturi are Gabi si ce lipsa de greturi are Picea, eu votez tot cu surioara la Gabriela si fratior la Piciuklika.

Imi pare rau de problemele cu mihnea. Imi / iti doresc din toata inima sa nu faca complicatii, sa se vindece frumusel si fara alte dureri. ( Of, si la mine vine baietel - si habar n-am ce trebuie sa fac. Cred ca tot la voi ma informez cand o fi timpul ).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Ramonaiani, ce m-am amuzat de faza din autobuz. Stiu ca nu e haios cand se petrece, dar cum ai povestit a avut haz. Asa cum deja au zis fetele, copilutii nostri testeaza limitele cat pot ei de mult.

Dr pediatru era destul de calm, mi-a zis ca asta-i perioada de 2 ani, cand intr-adevar testeaza copiii limita de rezistenta a parintilor. Apoi se uita la Eliza si-i zice smechereste atingand-o de obraz: (ceva de genul) "o ai pe mama la degetul mic!"

Am incercat sa schimb scutecele - avem Pampers easy up. Am vazut ca nu-i pregatita pt olita (de dimineata a trebuit sa recoltez urina). Am pus-o mai mult adormita, dar s-a trezit instant, a urlat, s-a ridicat, sa incovoiat, s-a contorsionat (nooroc ca era sus pe masa de infasat, ca altfel n-o mai prindeam, alergam juma de ora prin casa dupa ea ...). Asta e, mai asteptam

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Ramonaiani, am ras zdravan cand am citit cum se dadea Eliza cu capul de masina, parca le si vedeam pe babe facandu-si cruce .Nu ziceai ca vine cineva din tara la tine in perioada asta, sa te ajute ?

Nu si-a facut cruce, ca nu-s asa credincioase ca babele din RO .

Trebuiau sa vina ai mei, insa tata s-a operat ieri de urgenta si probabil de-abia vineri ii dau drumul din spital. Sa vedem cum e cu recuperarea .
Am gasit intre timp o prietena, mamica si ea, care e dispusa sa stea cu Eliza cand sunt eu la spital (daca nu ajung ai mei la mine, sau daca nu mai vin deloc).
Ce sa zic... Accidente de-astea apar tot timpul, dar stiu ca sunt puternica, si o sa ma descurc .

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
scurt, am mai pus inca 3 poze de la party.

http://armonii.blogspot.com/

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:

V-am promis si ma tin de cuvant...s-a nascut nepotica pt care am impletit paturica cu drag Aici foto

Sa-ti traiasca nepotzica .
Tu cum te mai simti? Stari de rau / oboseala? Cred ca te termina si pe tine Robert, asa e? Pupicei si aveti grija de voi.

36+

Nu e asa rau. Ma simt din ce in ce mai bine...adevarul e ca dorm si la pranz cu Robert si nu prea simt oboseala. Am intrat in luna a 4a si deja se simte...moralul mai ridicat...si toate bucuriile de femeie insarcinata

Crishtina & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc tuturor pt felicitari.
Valentina, inca nu stim ce e...mai incolo putin sper sa aflu.
Papanash, m-am bucurat de Adi la gradi...sa speram ca si de acu o sa fie bine. Si eu sunt la fel ca tine...cred ca o sa plang cand merge Robert la gradinita....asta pe la 3 ani...dar totusi...atata timp cu el..e grea acomodarea fara.

Aaa...stiu o reteta de tiramisu cu piersici...f buna si racoroasa de vara. daca intereseaza pe cineva o sa scriu.

Crishtina & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Citat:
Aaa...stiu o reteta de tiramisu cu piersici...f buna si racoroasa de vara. daca intereseaza pe cineva o sa scriu.

Daaaaa ...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

apropos de urlat :n-am mai reusit sa apar ca se apucasera cei doi baieti ai mei sa se certe fiecare pe care parte a patului doarme si au ajuns la concluzia ca le place amandurora aceeasi parte ! de aici un scandal monstruos care s-a soldat cu urlete ...

Bernix ,sebastian s-a inteles bine cu humana si problema a aparut ca nu i-a placut humana gata preparat si nici cutie cu lapte praf nu am gasit sa existe.

Andreea mie uneori imi vine sa urlu ,ma simt frustrata ca nu pot face mai nimic pentru mine , nu am cu cine sa-l las iar cand tipa nu-mi aud nici gandurile. Acu' nu mai am putere sa ma lupt cu el si-l las sa faca ce vrea , insa am revenit la vechile obiceiuri :incorsetare la aragaz, priza si masini. Poate sa tipe sa urle sa se dea cu poponica de asfalt , face ca mine !!!!
Ori mi se pare mie ori nu mai urla din te miri ce !
Daca poti sa-l lasi cu cineva si 10 min e nemaipomenit ! 10 minute numai ale tale!!!
Iarta-ma ca nu am folosit ascultarea activa

Cristina sa-ti traiasca Miriam , viata lunga cu sanatate si bucurii!
cata rabdare ai sa lucrezi -tare frumoasa paturica !

Ramonaiani

Teo si Mihnutzu' dragutzu'. avem un program de somn tare aiurea , de fapt n-avem program de somn

Valentina ma bucur sa citesc ca sunteti mai bine!

Mergi la inceput