Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
lorelix spune:
buna dimineata gravidutzelor
!
eu am facut Triplu test la Genetic Lab in Ghencea si m-a costat 150 ron, si rezultatul l-am primit a doua zi.
Atat am vrut sa va spun
Sa auzim numai de bine

lorelix
16+
sa fie SANATOS!
miany75 spune:
buna dimineata,fetele! apropo de triplu test ,ar fi trebuit sa il fac acu ,dar dr. a zis ca nu e necesar ,daca dublu test e k..in consecinta nu l-am mai facut...
miany
17+
miany75 spune:
Monis5,intrebai de w-e ,noi mergem la o cabana undeva pe langa Sibiu...la Sambata parca..de abia astept
..sper sa prindem vreme buna ..ca m-am saturat de atata ploaie..
miany
17+
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 buna dimineata,fetele! apropo de triplu test ,ar fi trebuit sa il fac acu ,dar dr. a zis ca nu e necesar ,daca dublu test e k..in consecinta nu l-am mai facut... ![]() miany 17+![]() |
Miany, foarte bine. De ce sa-l fi facut daca ai dublu bine. Doar ca sa mai dai niste bani si sa consumi niste nervi...
monis
17+
dymomo77 spune:
Azi sarbataorim 18 saptamani asa ca suntem tare fericiti. Eu am facut triplu test pe care am dat 183 de RON. A iesit risc scazut dar cei doi doctori ai mei nu sunt multumiti pt ca riscul e 1 la 376 si ei zic ca e mare. Cam atatia copii se nasc la maternitate la iasi in doua luni si de aia nu sunt multumiti. Amnio nu pot face deocamdata pt ca deja am ceva probleme cu contractiile. Asteptam morfofetala de la 21 de sapt si dupa aia luam o decizie. Acu sper sa fie bine ca amnio nu e nici ieftina si nici sigura si as cam vrea sa o evit.
18+
miany75 spune:
Felicitari,Dymomo77 pt cele 18 saptamani!
Daca e chografic e k ,eu zic ca nu e cazul sa ti faci griji! multa sanatate!
miany
17+
miany75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Miany, foarte bine. De ce sa-l fi facut daca ai dublu bine. Doar ca sa mai dai niste bani si sa consumi niste nervi... monis 17+ |
Asa ma gandeam si eu..

miany
17+
myrella_21 spune:
In legatura cu triplu test, eu cand am fost la dr. mi-a facut o echo si mi-a zis ca datorita faptului ca am mers la timp...si ca masuratorile sunt ok, aia tine loc de dublu test iar in ceea ce priveste triplu test nu mai trebuie facut, acum o sa vad ce o sa imi zica cand o sa mai merg iarasi la dr., poate maine sau vinerea viitoare
incerc sa vad poate pot maine pentru ca am inceput sa am niste intepaturi urate in zona ovarului stang...si mai ales se declanseaza durerile cand stranut...asa ca incerc sa vad de ce ma doare atat de rau, eu cred ca el creste si poate o fi asta explicatia dar nu cred ca tre sa te doara atat de rau...

15+
poze
myrella_21 spune:
Camy superbe hainutele copilului...as vrea sa ma duc si eu sa ii iau macar ceva dar ma tot bat la cap cei din jurul meu ca nu e bine sa ii iei hainute asa de devreme...ba ca o sa primesti o gramada de hainute atunci la inceput si o sa ii ramana mici si nu o sa ai ce face cu atatea...
dar parca asa as vrea ca sa ii iau macar ceva si sa ma mai uit din cand in cand la ele...
cand am aflat ca sunt insarcinata, pentru a ma invata sa nu uit sa bag ceva in gura ce nu trebuie sau mai stiu eu ce nazbatii as fi putut sa fac...mi-am cumparat o cutie cu 2 suzete si am pus-o pe noptiera la capul meu, o vad in fiecare zi acolo si e un sentiment placut 

15+
poze