Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Buna dimineata fetelor!raportez reaparitia greturilor matinale si arsurilor stomacale seara.De sfanta lene sa nici nu mai zic...nu am chef de nimic...luni incep examenele,iar in w-end are liber sotioru si ne apucam de zugravit(la noi au fost Rusaliile sapt trecuta),asa ca-i musai sa ma apuc din timp de golit de prin casa(binenteles cu ajutoare-ca nu ridic nimic-am fost stan patitul asa ca nu ma risc).Apropo de carucioare...eu mi-am luat caruciorul si patutul anul trecut in toamna din Germania(ca tot am fost pe acolo).is mai ieftine decat in tara si am zis ca nu cer de mancare...acum imi prind bine.incerc sa pun linkul sa va arat...sa vad daca reusesc
www.semwa.eu/products/Noutati/Carucior-Cruiser-inclusiv-Port-bebe-2-in-1-Malve.html" target="_blank">carucior(dar culoarea turcoaz) si www.semwa.eu/products/Pat-voiaj-saltele/Pat-de-calatorie-Dreamn-Play-Mobil-60-x-120-cm-Pooh.html" target="_blank">patut
Binenteles ca nu am dat atatia bani pe ele cat scrie pe site,ci doar 230 euro pe toate...la noi is exagerate preturile.
Eu merg la eco la sfarsitul lunii si sper sa-mi zice ce este,orice ar fi sanatos/a sa fie si oricum i daca e baiat va mai avea cate ceva si rosu,iar fetita si albastru
no ca de data asta m-am intins la scris nu gluma....va puppe toate si SARBATORI FERICITE celor care au Rusaliile!

delia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Myrella21 felicitari si tie!! Si la mai mare!
Super tare faza cu suzetele!!

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

a si sa nu uit dau de baut...ce vreti voi(azi ca maine nu stiu cat timp am)...maine facem 15 saptamani

delia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Buna fetelor!

Am fost marti la dr, asa cum spuneam. Mi-a facut DT, a masurat translucenta nucala, pliul are 0,5 (e bine, nu?). Tot atunci mi-au luat sange si trebuie sa sun astazi pentru rezultat, am emotii! Precizez ca eram 10 + 6, a mai facut vreuna din voi asa devreme DT?
Sunt fericita insa ca l-am vazut pe bb, pe toate partile, si parea ok. Am crescut, avem 4,3 cm!
Sper ca rezultatul final sa fie bun.

Am fost "prinsa" zilele astea la munca, nu am reusit sa scriu pana acum si nici sa va citesc din urma decat asa pe fuga.

Sa aveti o zi frumoasa!

10+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui myrella_21

Camy superbe hainutele copilului...as vrea sa ma duc si eu sa ii iau macar ceva dar ma tot bat la cap cei din jurul meu ca nu e bine sa ii iei hainute asa de devreme...ba ca o sa primesti o gramada de hainute atunci la inceput si o sa ii ramana mici si nu o sa ai ce face cu atatea...

dar parca asa as vrea ca sa ii iau macar ceva si sa ma mai uit din cand in cand la ele...

cand am aflat ca sunt insarcinata, pentru a ma invata sa nu uit sa bag ceva in gura ce nu trebuie sau mai stiu eu ce nazbatii as fi putut sa fac...mi-am cumparat o cutie cu 2 suzete si am pus-o pe noptiera la capul meu, o vad in fiecare zi acolo si e un sentiment placut

15+
poze

pai si cand le cumperi?
sa va vad eu in ultima luna la cumparaturi...da...da..
Plus ca trebuie atat de multe..ca nu stiu de unde scoateti atunci atatia bani...serios...eu prefer sa le iau de-a lungul timpului...putin cate putin..ca sa nu dau atunci o caruta de bani..mai ales ca atunci ne trebuie la dr...

Plus de asta toate hainutele trebuie spalate si calcate inainte...

..atentie la ce dero folositi!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Azi sarbataorim 18 saptamani asa ca suntem tare fericiti. Eu am facut triplu test pe care am dat 183 de RON. A iesit risc scazut dar cei doi doctori ai mei nu sunt multumiti pt ca riscul e 1 la 376 si ei zic ca e mare. Cam atatia copii se nasc la maternitate la iasi in doua luni si de aia nu sunt multumiti. Amnio nu pot face deocamdata pt ca deja am ceva probleme cu contractiile. Asteptam morfofetala de la 21 de sapt si dupa aia luam o decizie. Acu sper sa fie bine ca amnio nu e nici ieftina si nici sigura si as cam vrea sa o evit.

18+

Felicitari
Cat despre risc, uite ce am gasit eu (si mi-a confirmat si dr.)

De exemplu, din 1000 de femei care efectueaza testul, aproximativ 25 vor prezenta modificari ale testului (test pozitiv), existand posibilitatea ca acestea sa nasca un copil cu defect de tub neural (anencefalie, spina bifida).

Dintre acestea, doar una sau doua au intr-adevar un copil cu astfel de malformatie genetica. De asemenea, din cele 1000 de gravide, 70 vor prezenta modificari ale testului caracteristice sindromului Down, insa doar una sau doua dintre acestea vor avea intr-adevar un copil cu aceasta afectiune. Pe de alta parte, un procent foarte mic dintre femeile cu test un normal, vor avea un copil cu sindrom Down.

De aia se numeste test statistic si NU de diagnostic.
Iti tin pumnii sa fie bine.

monis 17+

Mergi la inceput

sa vad daca pot pune camera lui bebe http://68.142.229.15/us.f545.mail.yahoo.com/ya/securedownload?uniquearchivename=8dbd0d463d16aa2372b791e689d1b67e.zip&archivename=attachments_2009_06_04.zip&cred=P5Qosg3EN0a.cauCmGvAOyrsjR5TLN97Tiv82KMoPEE9UsZjpSQDIPnA7Eebz3WuFOAl2NYaeh.38rG4ITv5j0JVqnCXMI4kWGAddLUtbqxT&ts=1244102898&partner=ymail&sig=r_FRp6N8tszJ2mFs63SltA--"asta[/url]

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

na ca nu a mers...stati sa vad si altcumva
...sa incerc la albumul de poze

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui myrella_21

Buna fetelor

azi dau de baut...am facut 15 saptamani, mergem pe 16

15+
poze

Ce bem? ce bem?
Felicitari

monis 17+

Mergi la inceput

proba

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput