Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 14
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monica9 Cami eu cand pot sa citesc pe aici de obicei nu mai e nimeni, si imi pare rau ca n-am fost pe faza sa-ti tin companie. Sper ca ai adormit pana la urma. Am si eu o intrebare. Este cineva pe aici care dupa cezariana vrea sa incerce natural? Eu as vrea, dar nu sunt hotarata, ma mai gandesc cum sa fac. Mi-a parut tare rau ca n-am reusit natural la prima si acum mi-e cam frica, ma gandesc sa incerc sau sa renunt si sa fac iarasi cezariana. Si inca ceva, cand ar trebui sa dispara greturile? Eu inca ma simt rau, la prima sarcina nu prea am avut greturi si acum tot astept sa treaca. si o zi buna sa aveti, eu de abia acum ma culc.Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 14+ |
super..dar in Ro...dupa o cezariana nimeni nu te mai baga la natural...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| citat din mesajul lui monis5 Neatza fetelor ce planuri aveti de we, de Rusalii? + ![]() monis 17+ |
eu sambata fac pomana..pt Darius...
duminica merg la cabana pe lac

..abia astept

ingerasul Darius-Andrei
17+
Flavius CristianPOZE
vias spune:
Ramonik dupa cum bine vezi...sunt treaza 

..dar nu mai incerc sa mai fac nimic..ca burtica asta ma omoara cu durerile....
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
roxyaly spune:
Si eu sunt in zona.
Dupa ce l-am vazut ieri pe BB ca e bine m-am trezit plina de energie.
Maine merg sa fac triplu test.
Camy de ce te doare burtica?
14+
Ramonika spune:
camy - nu stiu cum poti, eu daca as avea concediu, cred ca as dormi 18 ore din 24.
![]()
monis - noi am fi vrut sa plecam undeva in mini-vacanta asta, insa nu putem.
mama e in spital, tre sa se opereze, si iti dai seama ca nu putem pleca. plus ca tre sa avem grija si de pisicile ei (Fulgusor si Miki), sa trecem zilnic pe la ele.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
dienutze spune:
Neata fetele!
Cred ca am depistat de la ce a fost durerea de cap.
Ieri am stat cam jumatate de zi fara sa pap caci am fost intr-o alergatura. Cand am ajuns la munca, incep la pranz eu, am simtit ca imi era cam foame, am mancat dar deja ma luase capul.
Cred ca scazuse ceva si nu ii convenea organismului. Deci aveti grija sa rontaiti ceva intre mese.
Va pup!
Mie inca nu mi-a zis dr de triplu test...hm...
14+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie
sa fim sanatosi!
VEDETUTA
vias spune:
| citat din mesajul lui roxyaly Si eu sunt in zona. Dupa ce l-am vazut ieri pe BB ca e bine m-am trezit plina de energie. Maine merg sa fac triplu test. Camy de ce te doare burtica? ![]() 14+ |
nu stiu de la ce ma doare

...dar nu-mi place...e destul de puternica, plus ca merge in jos 

ingerasul Darius-Andrei
17+
Flavius CristianPOZE
vias spune:
si azi iar am o zi de-aia naspa...trebuie sa merg la servici sa-mi duc concediul...sa imi iau concediul de sapt trecuta..ca medicul de familie a gresit codul...sa merg inapoi la med de fam sa corecteze...apoi iar la serv sa-l duc 

ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
roxyaly spune:
Camy fa-ti un ceai de tei poate te mai linisteste la burtica.Offf durerile astea.... dar merita sa induram pt BB.
Ai grija de tine
14+
b_carmen spune:
Mie mi-a spus la 13 sapt. ca e baiat iar la eco de 16 sapt. si 5 zile mi-a reconfirmat...baiat. Mi-am facut ieri TT la medsana , m-a costat 250 ron.
+17