Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
Katyuscha21 spune:
o intrebare pt fetele care au avut cezariana la primul copil.simt asa ca o usturime inauntru exact la operatie oare e din cauza ca se mareste burta?nu e nimik grav? ca eu am si probleme cu coagularea sangelui.sunt un pik in garda ca imi este teama sa nu se desprinda operatia inauntru.si acum cam 2 saptamani aveam bebe jos ssi atunci ma simteam si mai aiurea dar acum parca sa mai ridicat un pik aproape de buri ca il simt miscand.voi ce credeti?
Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+
Monica9 spune:
Katyuscha21 eu am facut cezariana dar nu simt nimic cum zici tu, usturime sau ceva ce ar fi de la taietura. La tine oricum a trecut destul timp de la cezariana asa ca nu cred ca ar fi vreo problema, probabil simti doar cum se mareste uterul, stai linistita.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
14+
Katyuscha21 spune:
multumesc de raspuns.
Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+
vias spune:
eu am insomnii...IAR 

...vreau sa dorm..si nu adorm...

...asa fac in fiecare noapte...ma trezesc la pipi pe la 2 - 3...si apoi adio somn pana la 5:30 

Vad ca vb de cezariana..eu am ramas insarcinata la 7 luni dupa cezariana...si sincer...nu mi-e asa de bine...dovada am intrat in concediu de risc maternal....
..iar durerile de burtica ma omoara 

sper ca pana la sf sa fie bine 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
apropo...ce se intampla de nu mai scrieti ami nimic..si mai nimeni pe aici am fetelor???????
sunteti supatate????????...
eu ar trebui maine sa plec la Bucuresti...cu trenul...si sincer imi e teama...nu stiu daca fac bine ca ma pun pe tren cu durerile astea de burtic...
ingerasul Darius-Andrei
17+
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
cum nu mai e nimeni pe aici merg sa mai stau in pat... poate, poate ma ia somnul 

ingerasul Darius-Andrei
17+
bebe
Flavius Cristian
POZE
BoboMom spune:
Cami, sper ca ai reusit sa adormi. Eu acum ma pregatesc de somnic. Dimineata merg la dr, dupa care probabil la serviciu... Azi am fost la cumparaturi si tot simt presiune in burta jos. O sa-i spun doctorului maine. Sper ca e ok sa incep serviciul...
Pupici si o zi buna tuturor! 
Laura
16+ baby
Nicholas James
Monica9 spune:
Cami eu cand pot sa citesc pe aici de obicei nu mai e nimeni, si imi pare rau ca n-am fost pe faza sa-ti tin companie. Sper ca ai adormit pana la urma.
Am si eu o intrebare. Este cineva pe aici care dupa cezariana vrea sa incerce natural? Eu as vrea, dar nu sunt hotarata, ma mai gandesc cum sa fac. Mi-a parut tare rau ca n-am reusit natural la prima si acum mi-e cam frica, ma gandesc sa incerc sau sa renunt si sa fac iarasi cezariana. Si inca ceva, cand ar trebui sa dispara greturile? Eu inca ma simt rau, la prima sarcina nu prea am avut greturi si acum tot astept sa treaca.
si o zi buna sa aveti, eu de abia acum ma culc.
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
14+
Ramonika spune:
buna dimineata 
katyuscha - s-au mai plans fetele pe aici de durere de cap. posibil sa fie de la tensiunea mica. s-ar putea rezolva cu o cafea mica. sau nu ![]()
M_Alexa - daca nu ai probleme, cred ca ai voie la
. si dupa dublu test urmeaza triplu test, undeva intre sapt. 15 si 18.
hope2009 - ti-a trimis cineva parola? daca nu, mai zi o data, sa ti-o trimitem.
roxyaly - felicitari pt. bebe ca e bine 
camy - chiar ca esti cea mai matinala. macar dormi dupa aia pana la 12? ![]()
Monica - eu sunt la prima sarcina, nu stiu ce sa raspund. ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki