Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Salutare!!!
Am facut amiaza.. ca nu vedeam sa citesc ce-ati scris de oboseala!
Simonette nu mi-a zis nr de batai ca era agitat..
Katyuscha21 Bine ai venit..sarcina usoara!
M_Alexa Bine ai venit..Felicitari pentru echo!
b_carmen, Felicitari pentru echo!
Ramonika eu nu ma asteptam sa-mi zica...pt ca data trecuta mi-a explicat cum e cu sexul: dak e baiat se vede...(cand vrea bebele sa arate) dak nu se vede nik ramane varianta ca e fata...
Initial Dr a zis ca e prea devreme sa se poata pronunta...iar apoi dintr-o data zice: "Uite-i cucul!" Sunt convinsa ca ce mi-a zis dr acum nu e 100% sigur ca e devreme...dar ne incanta ideea de a avea baietel...si nu ar fi altfel dak ar fi fetita...important e sa fie sanatos... ca noi oricum o sa-i oferim iubire...si tot ce putem mai bun.
Alinuta2u bine ai venit.
Bafta la echografii..sa veniti cu vesti bune!

Vad ca ati inceput sa luati pt bebe..dar e bine sa iei lucruri inainte de a se naste? Ce anume se poate lua inainte?

Ce mult am mai scris... dak am citit din una si notat in alta

Va pupic pe toate...

bya 12+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Mi-am facut programare pentru TT ...15 IUNIE

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramona din Arad, azi aveai programare la echo de ala mai performant, ai fost? Da-ne de veste

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor, uitati ce am gasit. Stie cineva ceva despre asta? A facut cineva triplu test la acest spital (fostul emilia irza)? O merita? Voi ce parere aveti?

http://www.organizatiaemma.ro/node/75

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Fetelor, uitati ce am gasit. Stie cineva ceva despre asta? A facut cineva triplu test la acest spital (fostul emilia irza)? O merita? Voi ce parere aveti?

http://www.organizatiaemma.ro/node/75

11+

Am auzit de www.iomc.ro/" target="_blank">IOMC - personal nu am incercat dar daca merge cineva sa posteze ce afla pentru a fi toata lumea informata.

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

va multumesc mult ca ma acceptati si pe mine pt toate mamicile.

DN 16.07.1987
UM 05.02.2009
DPN 12.11.2009
tastatura mea nu imi merge cu parantezele patrate ca sa pt sa imi pun GRAVI cum as putea sa fac ca sa o am?

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 7 LUNI (26.09.2006)
(GRAVI) 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Pai cand iti faci semnatura, deschide doua ferestre, una ca si cum ai vrea sa postezi un raspuns pe forum , si una acolo unde iti editezi semnatura, si iti scrii in fereastra de raspuns pt forum, ce vrei sa iti apara la semnatura, adica furi emoticonu cu din fereastra de emoticoane, asta ca sa scapi de tastat [, si pe urma dai copy/paste in fereastra unde iti editezi semnatura..Cred ca asta ar fi varianta sa iti poti pune ..sper ca mai sunt fete sa vina cu idei..

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

va multumesc mult ca ma acceptati si pe mine pt toate mamicile.

DN 16.07.1987
UM 05.02.2009
DPN 12.11.2009
tastatura mea nu imi merge cu parantezele patrate ca sa pt sa imi pun GRAVI cum as putea sa fac ca sa o am?

(GRAVI) 16+

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 17+
poze

Mergi la inceput

am citit mesajele voastre si am vazut ca,care mai de care se lauda cu cate ceva care se lauda ca tre sa mearga la eco asa ca am sa ma laud si eu cu eco meu eu trebuie sa ma duk pe 9 luna asta si poate o sa imi zica ce o sa am is asa de curioasa dar nu am 100% incredere in eco ca se mai poate insela bine ca, cu Andrei nu a gresit ca o sa am baiat dar eu nu eram sigura de ceea ce a zis doktorul si imi zicea de fiecare data cand mergeam la eco.is curioasa sa vad ce o ssa imi zica de data asta.

(GRAVI) 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Fetele am revenit de la doctor.
Bebe e ff bine dezvoltat are acum 14 sapamani si 3 zile.
Vineri facem si triplu test.
Nu a stat sa vedem ce este poate data viitoare.
Ma bucur din suflet ca e bine.
Va

14+

Mergi la inceput

LAURAIRINA13 multumesc pt mesaj si am reusit sa fur sunt o hoata

DIENUTZE si eu am niste dureri de cap ingrozitoare si in fiecare zi ma doare nu mai stiu ce sa fac ca sunt insuportabile aveti voi fetelor vreo idee ce am putea face ca sa scapam de ele cat de cat?ca daca dorm mai tare ma doare si mai tare ma simt obosita.pt toate viitoarele mamici si actuale

17+

Mergi la inceput