Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Fetelor, eu am uitat s-o intreb pe dr. dc am voie...
Sotul ma cam astepta cu raspunsul ca il tin cam de mult in stand-by.
Vad ca pe foaie de observatie scrie OI inchis. Asta ar insemna ca nu sunt probleme? Voua ce v-au recomandat doctorii?
Si inca ceva.....ca tot de ametita n-am intrebat: ce urmeaza dupa eco morfofetala trim I + dublu test? Control in fiecare luna si atat?

12+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

care sper din inima sa ramana albastru

Doamne Ajuta!

mai fetelor, eu desi stau acasa...eu nu am chef de nimic...as sta si nu as face nimic..NICIODATA
..eu cred ca tine de starea asta de ..ca altfel sunt harnica

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

roxyaly iti tinem pumnii. fii increzatoare!

13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Bafta fetele la eco!
Camy, sigur starea asta tine de gravidenie, nu ma laud, dar nu imi statea in fire sa ...stau si sa vegetez, cat era soarele sus si nu numai nu stateam locului o clipa, inainte, acuuuum....sunt o mareee lenesa!
Sper ca micutul sa nu fie asa :))

14+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

fac cinste cu.....fiecare ce vrea.multumesc pt toate urarile voastre .nu am intrat ieri ca am poftit iar la niste rochii si am profitat de ziua mea si l am tarat pe sot prin oras pana a lesinat de nervi ca nu mai terminam cu probele.asta e .vape toate si multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Fetelor am asa nist emotii, diseara mergem la eco.
Sper sa fie BB bine avand in vedere ca eu am fost internata si in spital pt. ca nu puteam manca nimik.
Offff, imi tremura inima.

Va

14+

Iti tinem pumnii si te asteptam diseara cu vestile noi

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Neata!

Bun venit noilor gravidute! Sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!

Noi suntem bine. Cred ca l-am simtit iar pe bebe, dar deocamdata e asa vag... da' sunt aproape sigura ca el e

Noi acum iesim la niste mici cumparaturi. N-am mai iesit cam de mult din casa, asa ca-mi pare bine ca ies acum. De fapt am mai iesit acum vreo 3 zile parca, dar scurt. Va !

Laura 16+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

care sper din inima sa ramana albastru

Doamne Ajuta!

mai fetelor, eu desi stau acasa...eu nu am chef de nimic...as sta si nu as face nimic..NICIODATA
..eu cred ca tine de starea asta de ..ca altfel sunt harnica

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Camy, nu esti singura care nu are chef de nimic.

------------------------
17+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Elenic, tu ce mai faci? Esti bine? Nu ai mai trecut pe la noi...sper ca nu esti suparata.

------------------------
17+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope2009 spune:

Salut burtici!
Ma bucur ca sunteti bine, cu lenea de rigoare (la care subscriu) si adaug cu pofta de mancare la greu!
Si eu am facut un eco la 13 sapt. si dr mi-a spus ca e prea devreme pt a se vedea sexul. Urmatoarea vizita e peste 3 sapt, sper sa aflu atunci daca e fetita sau baietel. Oricum eu presimt ca e baietel (si m-as bucura sa ma insel ) dar pana la urma ceea ce conteaza e sa fie sanatos!
Am o rugaminte la voi, care puteti sa-mi trimiteti si mie un PM cu parola si sa-mi spuneti si mie cum as putea sa vad pozele, ca am auzit ca taaaare frumoase sunteti!

Va si aveti grija de voi!

Mergi la inceput