PRIETENE FARA TITLU (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Denisa eu nu am citit din urma, de ce lasi copii in Ro? Si pt ce il operezi pe Alex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA acum vazui ce-ai scris in drop,pai chiar am burta mare (de-asta se plange husbandu'),dar nimic in rest (si de-asta se plange mami la care ii placea de mine grasuna la 70 de kg - cel putin la fata eram ca o luna plina cu Diana )

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am plecat la nani.
Noapte buna!

Andreea cu puiutul Raisa ... www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze

Mergi la inceput

URSULINA pana apare Denisa cu amanunte, iti zic eu - ii lasa pe copii in vacanta la bunici vreo doua luni cred,iar pe Alex la ureche il opereaza,nici eu nu stiu exact ce fel de operatie e ,dar cred ca e una usoara.
Ziceai ca ai lasat-o pe Raisa cu socrela,a stat fara probleme Raisa cu ea ? Daca da,nu-i rau.Mai prindeti-o din cand in cand sa mai stea cu ea

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si un ceai- ca am voie doar la o cafea pe zi-degeaba is tinara daca sunt bolnava,nu
Moni-mersi de explicatii,nu prea se vedea nici burtica, dar asta e cu kg-stiu ca eu acum din cauza stresului si a husbandului tot oscilez pe la 52-52.5kg si tare nasol e ,mai ales cu hainele,de altceva nu ma pling-dar sunt intre numere si nici nu ma indur sa strimtez ce am si imi place ca tot sper ca imi revin
Bee-sper ca te simti ok si spor la kineto!
Ursu-am decis sa incercam sa lasam copii pt iulie si august la bunici din mai multe motive-sper sa fie ok(adica de ai mei nu am nici o indoiala ca se vor super-ocupa de ei,sper si socrii sa fie ok ca va merge si mama sa stea acolo si sa si ajute ca socrela nici nu il stie pe A,plus ca nu e obisnuita cu 2 copiii asa mici si ea viseaza sa faca si treaba in gradina,etc)
Pe Alex il operez-adica ii punem tubulete,mici din platsic in urechi(care sar singure dupa 6-9 luni,depinde cat de repede se reface pt cgaurica din timpan) pt ca are ceva lichid,desi nu a facu totite,a avut destuel receli usoare dar care la toate a avut muci si cum abia a invatzat sa sufle, probabil ca nu am resuit mereu sa ii scoatem ep toti si s-au scurs normal la urechi,nu are mult, dar e recomandabil sa il ajutam asa, ca altfel nu avem cum sa il scoatem si e bine sa facem interventia asta,se zice ca e usoara(dar stii cum sunt mamele ca nu sunt ok decat pina isi va copilul iesit din interventie)-ca e la varsta critica si sa nu ii afecteze si vorbirea, prin faptul ca nu aude mereu OK,adica depinde de distanta si de unghi- din cauza acelui lichid.
Multumesc tuturor ca va ganditi la mine,chiar am nevoie in perd asta, cu toata alergatura si pregatirea psihologic apt zbor,lasat copiii si altele ce ma asteapta la intoarcere- o zi buna sa aveti
Irina-vazut fetita frumoasa!
March-tu ce mai zici-pupici la kinderi

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Buona sera seniorine
DENISA hai ca am mai pus o poza in drop cu burtoiul,e facuta azi de Diana.N-o las prea mult pe-acolo Tot azi am mai pus doua filmulete cu Diana.

Pe la noi nimic notabil,caldura mare,am iesit si eu taman pe la 13 sa imi duc concediul medical la vizat si m-am plimbat prin soare pe jos cale de-o statie de tramvai si inapoi.Noroc ca batea tare si vantul,ca altfel nici nu cred ca ieseam pe canicula aia. Pe-acasa acte,gatit ... aiurea.
Cu Diana m-am mai jucat Pacalici cand a venit de la gradinita,dar s-a si plictisit dupa doua partide.E tot miorlaita ca naiba,imi scoate peri albi ... cum nu ii faci pe plac,cum izbucneste in plans
Acum seara iar a fost la mami la bloc,iar la intoarcere s-a aruncat pe cirese,zmeura,iar cirese,apoi a gustat din salata mea castraveti si rosii,a bagat si un cartof pai in gura ... iar castraveti ... a mai baut si din zeama de la salata ,dupa care s-a intors la cirese si zmeura Ajunsa in camera, a cerut ... ciocolata si cum nu aveam a mancat niste bomboane gumate. Asta fu cina ei ,cum sa se ingrase ??? Lapte am zis ca nu-i dam dupa cirese si zmeura desi a cerut.Ceai n-a vrut, ca nu-i place (seamana pe mine )

Mergi la inceput

Ah si ca tot adusei vorba de kg, ma cantaresc aseara si surpriza: 64 de kg! Azi la fel,deci n-a fost intamplare.Si acum 3-4 zile n-aveam decat tot 61 de kg la cat am stationat de-o luna! Cum am pus asa brusc 3 kg nu stiu !!! Poate retin apa deja in organism,desi nu mi s-au umflat picioarele deloc.Ca de mancat nu am mancat cine stie ce. Deci am ajuns la +12 kg .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ieri am avut un accident minor, o tampenie, trebuia sa merg la cimitir sa ud, m-am instalat in masina, muzica urla si am dat in spate ca sa ies...poc! Masina mea intacta, cealalta doar nr. de inmatriculare indoit. Am lasat la clinica nr meu de telefon cu rugamintea sa ma sune proprietarul masinii si sa ii platesc placuta aia...nici acum nu m-a sunat. Eram foarte obosita si nervoasa, pt prima data nu m-am uitat in spate, ziceam ca am suficient loc, adevarul e ca aici e jale...nu poti arunca un ac de masini. Tatal meu chiar venea de la lucru, a inceput sa injure masinile astea de la clinica, in loc sa ma certe pe mine...reactie ieftina si protectoare.
E prima data de cand conduc ca patesc asa ceva si sper pt ultima data. Macar de faceam si eu ceva serios...nu ca in bancurile cu soferite.
MOni, eu ii dau laptele Dianei si daca papa fructe, n-am avut probleme cu ea, are stomac bun. E foarte bine ca Diana papa cirese, a mea sa nu le vada, cica ii plac doar sa se joace cu ele...
Acum e la Cenei, la cules de visine. Poate mananca din alea.
Cu kg in sarcina: eu m-am ingrasat 17. Doctorita mea spunea ca 12 sunt idealul, o abureala, oricum le dai jos in mare parte. BIne, nici prea multe nu e ok...o limita acolo.
Denisa, habar nu aveam ca esti din Valcea, nu scria pe fruntea ta. Eu tot cu ideea ca esti din Bucuresti. Si eu pe jumatate olteanca, numai bine ne intelegem. Oricum, combinatia fatala oltean-ungur a naucit rudele tatalui meu. Cei de acolo traiau cu impresia ca ungurii sunt ceva foarte periculos....pana au intalnit-o pe mama.
Sa nu te mai plangi de greutate, ca ai o silueta ca din revistele de moda.
Trimit mesajul si ma duc la clinica aia, sa vaz de ce nu m-a contactat nimeni.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna dimineata,dau si eu o cafea !
INGRID poate nici nu s-o fi sesizat respectivul ca-i indoita placuta ... Nasol cu clinica aia taman peste drum de voi,normal ca din cauza lor e plin de masini parcate in zona acum

Eu m-am trezit mai matinal azi,ca degeaba i-am pregatit Dianei rochita de-aseara ca n-o voia pe-aia, e plina numai de fite ... mi-a venit cu una de plaja cu bretele,din in, ca ea vrea sa mearga cu aia Am incercat sa o momesc cu rochita primita de la Anamaria,dar nuuuu ... ca cica cu aia merge la bai Deja se miorlaia in ultimul hal,pana mi-a venit ideea sa ii propun fustita de blugi si un tricou.Nu era prea incantata de varianta,doar cand am scos la iveala un tricou alb nou de la Teba,cu o pisicuta din margelute pe ea ... a cedat Bine ca vine vacanta ca deja e de groaza la capitolul echipament !!! Nu mai zic de prins parul ,ca ba cu codite sus,ba jos,ba numai o coada si sa nu uitam agrafele Vaai si elasticele de par,pai nu mai gasesc doua de-aceiasi culoare,mereu trebuie sa caut dupa ele prin freza papusilor
Si nu te poti pune cu ea ca incepe si plange si iar plangeeeee si gata scandalul ... e capoasa in ultimul hal !!!

Azi mergem la dentist cand iese de la gradi.Mi s-a dat tot programul peste cap,normal trebuia sa merg la birou azi,dar italianca vine doar maine,asa ca nu stiu ... ca maine avem serbarea. Si numai bine se prevede ploaie si scena e afara Am inteles ca incep ei de la grupa mica si pe-urma restul,tine vreo doua ore jumate si nu putem intra dupa ei pana nu se termina tot.Probabil ca vor avea doar ceva dansuri de data asta ... daca e mai la comun.

M-am uitat la previziuni si cel putin urmatoarele zile tot caaald si frumos va fi inclusiv la Oradea,macar sa aiba parte Diana de balaceala daca eu nu am.Au bilete la hotel Crisana chiar la intrarea dinspre Oradea si intradevar are si piscina cu apa termo-minerala,deci cred ca e d-aia calduta,numai buna,deci nu fierbinte ca naiba.

Ei gata m-apuc acum de niscaiva acte,dar sunt prin zona.Declaratiile lunare le-am terminat deja pe toate - se vede ca-s acasa si am timp,alta viata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Multumim ca va ganditi la noi si ca ne tineti pumnii- sper sa intru maine in jur de ora 9pm la voi sa va dau vesti.
Ingrid- imi pare rau de micul accident, dc ai stii ce imi aud mie urechile in ultimul timp, zau dc m-as agita in locul tau- de ex. de dimi er ao intersectie inchisa in drumul meu catre M, pt ca la 1am,un copil de 3 ani a fost lovit de o masina, cum a iesit copilul din casa dc stiau a e somnambul, nu ma intreba-plus ca am mai vazut unaccident destul de nasol-un jeep intrase intr-o masina mica si tota partea dreapta era distrusa,usa si geam spart,etc- intr-o intersectie unde mai mult de 50 nu poti avea..asa ca
Moni-bafta la serbare, sunt sigura ca Dia va fi in forma si cred ca si tu vei ajunge sa rezolvi si serviciul si sa sprinzi si distarctia de la gradi
Bee, Anda, Ursu-mai scrieti si voi
Lili-cum te simti, te-ai dat la fund iara

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput