PRIETENE FARA TITLU (38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara

Am fost la gradi ... ne-au acceptat, acum sa vedem cand incepe gradi ca habar nu am si nici directoarea nu stia. Asa ca imi fac programarea pt concediu pe orbecaite.

Raisa este incantata de gadi acm sa vedem cu specimene pica in grupa si cum se muleaza cu ei.

Of Moni daca as reusi sa iau in sarcina care va urma in viitorul apropiat ca si tine doar 12 kg ar fi perfect.

Sa va zic ... am ajuns la performanta greutate 89 kg (35 date jos) daca ajung pana sa raman insarcinata la 85 e perfect.
Nu am poze, sa vad daca reusesc sa intru in vreun cadru vineri.

Andreea cu puiutul Raisa ... www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Wow URSULINA ce ma bucur ca ai reusit cu gradi!!! Super! Normal in 15 septembrie va incepe.Felicitari si cu kilele!!!

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Noi fuseram cam de pomana la dentist,doar ce mi-a rezolvat un inceput de carie, ca Diana nici macar nu a vrut sa intre in cabinet,a stat pe hol Voiam sa o mai verifice inainte de a pleca la bai si sa ii mai repare pe ici pe colo,dar n-ai cu cine cand o apuca.Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea Si are idei care mai de care mai aiuritoare.Ieri numai ce-o vad cu lanterna aprinsa intr-o mana si cu o pensula mare de vopsit (ambele luate dintr-un sertar din bucatarie) si dadea de zor cu pensula pe vitrina de la mobila,cica o curata.Asta dupa ce cu o zi inainte o spalasem Acum i s-a nazarit ca vrea cereale-stelute aduse de buni si sa vrea sa le manance goale.I-am facut pe plac si i le-am adus in farfurioara in camera.Si ce credeti ca face la un moment dat??? Le punea pe jos,le calca cu papucul dupa care le baga in gura Si pot continua cu lista tampeniilor Vorba nu stiu cui,de vreo saptamana incoace,parca mi-a schimbat cineva copilul
Azi dupa faza ca n-a stat la dentist a inceput sa planga ca sa ii cumpar cadou,desi ala era promis doar daca statea cuminte Noroc ca a venit taica-su, a preluat-o si-a dus-o pe malul Muresului in parc,iar eu m-am intors acasa.Nu inainte de a ma baga pana la gelaterie alaturi si a-mi cumpara un profiterol la pachet ... l-am bagat in mine cu viteza luminii,desi alta data abia puteam manca jumatate odata,plus ca nu ma omor dupa inghetata.Dar la asa caldura si nervi ...

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu la lucru, sotul acasa, azi-noapte a dormit putin din cauza furtunii, supraveghea sa nu se inunde iar subsolul si verifica la fiecare jumatate de ora pompa. Deh, stam la casa.
Eu am avut musafiri ieri, vecina cea bogatana, a stat vreo doua ore si mi-a povestit de activitatea ei ca judecator (fost) la Curtea de Apel, sentinte etc. Interesant. Mai ales ca si cumnata mea e judecator la Bucuresti si imi facea placere sa ascult.
Nepoata mea are varicela. Cu vreo 2 zile inainte de a se declansa boala, a fost la noi. Daca scapa Diana, ii fac Varilixul, am vazut-o pe nepoata si e plina, dar plina de bube. Tot spatele, mainile, fata, burta, picioare si cap. Offf...ma mir cum de n-a luat pana acum, are 9 ani.
Diana s-a tot trezit noaptea din cauza tunetelor, cu geamul inchis bubuiau, zici ca erai la bombardamente. M-a rugat sa dorm cu ea, ca sa am grija de ea.....da, da, iar dimineata m-a trimis frumusel la mine in camera, in "dormitorul si patul meu". A dracului pielea pe ea!
Moni, cine sa-ti schimbe copilul? Are puseuri de nervi cand si cand...sau tu vrei un copil docil pana la maturitate? Si ce daca isi schimba hainele...are preferinte fata, tu asculti de Ghita cand te imbraci?
Uite, la faza cu pensula, sa stii ca Diana o freca de mobile, cica le curata...daca ei ii place, d-apoi de ce s-o deranjez?
Imi pare rau ca n-a stat la dentist, o sa vrea data viitoare. Cine stie ce pasarele zburau prin capul ei, sa vezi la Diana stoluri cand o apuca nevricalele.
Denisa, apoi tot raul spre bine, ca masina mea n-are o zgarietura, iar tanti aia nu m-a cautat, cu tot cu nr de telefon lasat acolo, la clinica. Stiu ca sunt accidente nasoale, Doamne fereste sa ajung la asa ceva, nu vreau sa fie ranit nimeni, faceam si eu ieri haz de necaz. Saracul copil somnambul!
Azi e ziua Z, sa ne povestesti cum a fost cu Alex. Tinem pumnii pentru el!
Ursu, ce bine ca ati reusit cu inscrierea la gradinita! Voi trebuie sa va faceti analize? Sa stiu daca e un protocol pe tara sau i-a apucat amocul pe astia din Timisoara.
Felicitari pentru kg date si sa ajungi la greutatea dorita!
Am condus azi singura, cu muzica mea, ce bine a fost....doar ca mi-am aruncat ochii din intamplare spre vitezometru si arata 160. In fine, muzica e de vina, nu eu. Dar nu mai repet, ca e foarte periculos.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Numai ce ne-am intors si noi acasa, ca dupa serbare am parcat la gelaterie la o inghetata,profiterol sau bere,dupa caz
Serbarea a fost fix cum m-am asteptat ,adica fiecare grupa din gradinita a prezentat pe rand cate un dans si atat.In plus,la inceput profesorul de sport a prezentat si un numar cu cei mai buni sportivi din gradinita - exercitiile: podul,lumanarea si datul peste cap.
Prima trupa a fost exact cea a Dianei ,apoi cealalta grupa mica,au urmat grupele mijlocii,grupa maghiara , grupele mari si pregatitoare.Am filmat aproape tot,desi de la grupele mijlocii incolo, n-am mai apucat cine stie ce, decat funduri de dame si masculi , deoarece marlanii de parinti s-au aruncat cu totii in fata scenei in picioare si isi filmau / pozau odraslele de zor fara sa le pese ca restul lumii nu mai vede absolut nimic Eu asa ceva n-am mai pomenit - se putea filma f. bine din lateral sau stand pup in fata scenei,dar te pui cu coboratii din copac ? La serbarile Dianei de pana acum, asa ceva n-a existat! De fapt s-a vazut si calitatea copiilor lor, pentru ca pe bune ca dansurile de la grupa Dianei de la toate serbarile lor si cel de-acum au fost cu cateva clase mai sus decat multe de la grupele mijlocii sau mari ... care se impiedicau si se incurcau en gros.Cert e si ca majoritatea aveau educatoare tinerele,top-modele
N-am mai avut loc in drop,asa ca am pus doar doua filme de la dansul grupei Dianei si unul de la una din grupele mari - astia au fost haiosi foc ,fiind echipati in tigani/tiganci In rest am incercat sa pun cate o poza macar de la fiecare grupa sa vedeti echipamentele macar - toate primite de la gradinita.Chiar ultimele grupe cred ca nici nu le-am mai filmat/fotografiat pentru ca m-am enervat de-a dreptul ... nu se vedea chiar nimic de parintii cu pricina

Mergi la inceput

Buna
Moni si Ingrid pai inseamna ca fetele vor sa se faca criminalisti ... ar fi super dar nu la noi in tara!

Ingrid mama dar unde ai calcat tu asa masinuta aia? Inseamna ca este liber pe strada la voi...
Da si noua ne-a pus foaia in brate si o mica listuta cu medicamente ... noi am scapat ieftin dar altii ...

Andreea cu puiutul Raisa ... www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze

Mergi la inceput

URSULINA ce idei ai si tu
Am uitat linkul:
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-06-11/14:52:46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, te-ai gasit ce sa critici: fundurile parintilor . Macar aratau bine?
Nici eu nu suport inghesuiala, impinsul cu coatele, probabil sala era mica si parintii surescitati de evolutia copiilor. O s ama uit la poze cand se culca Diana.
Ursu, la ce te gandesti? Cum sa merg in oras cu 160 km/ora? Spre servici, afara din oras, drum ca in palma refacut recent, aprox. 37 km...sa iti tot creasca adrenalina in depasiri (boala mea).
In Timisoara, daca apuci 50 km/ora e mare lucru...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

DENISA nicio veste inca?
ANAMARIA cum ati ajuns?
INGRID chiar sunt curioasa daca va face Diana ta varicela! Sper ca nu mai ales acum pe caldurile astea e nasol.Micuta Maria a verisoarei mele are varicela saraca,e plina toata si are si febra,a facut o forma urata.

Mergi la inceput

Ingrid pai deja imi faceam bagajele sa vin acolo ...

Mergi la inceput