PRIETENE FARA TITLU (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ce sala????? Scena era in curte si era loc cat cuprinde pe lateral ...

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Helloo,
Suntem ok-totul pare normal deocamdata,e un pic cam mofturici dar sigur din cauza ca era fomist si putin ametit cred de la anestezie-desi nu i-a dat prea multa ca a durat toul doar 15min, l-am hranit si doarme de 1h-dar eu sunt busy si am de gatit,asa ca mai intru maine un pic de la servici.VA pup si multumim ca v-ati gandit la noi.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

DENISA ma bucur ca a scapat Alex Spor la bucatarit!
Eu si Diana tocmai ne-am indopat cu niste musaca de dovlecei facuta acum seara ... mmmm ce buna a iesit ,desi reteta am cam inventat-o, ca de obicei .

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola din España !
Am ajuns aseara la 10 cu bine . Desi drumul a fost cam de groaza . Clara pe drum a apucat-o febra , era miorlaita la greu , ii bagam din 4 in 4 ore ceva de scazut febra ca nu ceda , nu a mancat nimic , a vomitat . Azi am fost la pediatru cu ea , are gatul varza e tot rosu are si besici . In seara asta i-am dat prima doza de antibiotic .
Aici e o caldura de groaza e foarte cald , parca am si uitat cum sunt caldurile aici .
V-am pupat

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Am revenit.Diana a cazut lata,de cum a pus capul perna a si adormit.
Maine n-o mai trimitem la gradi,desi ea a zis ca vrea sa mearga,dar i-am adus toate lucrurile acasa deja. Mi-a spus educatoarea cea tanara ca multi au zis ca nu-i mai duc,deci parca vad ca i-ar baga la comun ... Diana nu cred ca realizeaza inca ce pauza lunga de gradinita urmeaza,dupa cum vorbeaste ...
La serbare m-am asteptat ca dupa ce au evoluat, sa ii lase si pe ei afara ca sa vizioneze serbarea,cand colo i-au dus in sala,le-au dat prajituri,suc si Georgi le-a spus povesti.Ca educatoarea veterana filma de zor evolutia tuturor,asta iar o pune de vreun articol la ziar ,sau poate ne trezim ca ii dau la TV Oricum era un soare arzator,asa ca poate mai bine ca i-au dus inauntru.Eu de-aia m-am si agitat sa filmez tot ca stiu cat ii place Dianei sa vada asa ceva ... i-am si pus deja filmultele in seara asta si era chiar si ea cam nervoasa pe parintii ce stateau in calea vizibilitatii ei
Uite cum se duse si primul an de gradinita ... parca ieri a fost prima zi
Noua ne-au dat doar fisele pentru analizele copiilor si ne-au zis ca prima zi va fi 14 septembrie,dar e deschisa si pana la sfarsitul lui iunie plus luna august pentru cei ce n-au unde ii lasa.In iulie doar,vreo trei saptamani e inchis pentru igienizare si ceva renovari.

Mergi la inceput

Anamaria bine ca ati ajuns in sfarsit.Eu credeam ca mergeti cu avionul inapoi ...
Imi pare tare rau de Clara,o fi luat de la Diana chiar daca ea era atunci la a treia zi de antibiotic si nu mai avea simptome ??? Si la ea pediatra a zis ca are un rosu in gat dar nu foarte tare ... bine ca i-a prescris si-aia imediat antibiotic si eu repede i l-am dat din prima Ce-i drept e si ca i-a trecut rapid si deja si-a revenit si cu mancarea.Am cantarit-o ieri goala si avea 13,5 kg.

Mergi la inceput

LILI ,IRINA cum stati cu inscrierea la gradi,ati reusit?
LILI parca tu ziceai ca acolo la voi sunt si pana la 40 de copii inscrisi intr-o grupa ... chiar asa e??? Am inteles eu bine?
URSULINA,INGRID la gradinitele voastre cati sunt intr-o grupa?
La a noastra politica gradinitei e sa fie maxim 25 intr-o grupa.Si-asa au lipsit multi inclulsiv la serbare,mai ales la cealalta grupa mica nu stiu daca au fost 15 prezenti in total.Erau 5 fetite si vreo 10 baietei.Si cum in grupa aia predomina oricum baietii ... una din educatoarea a dansat cu ei pe scena ca nu prea le aveau cu tehnica Fetitele se descurcau singurele,dar ei ... cam pauza.In schimb erau tare dragalasi costumati in fluturi La restul grupelor ii dirijau educatoarele doar de jos ...
Io n-am somn ... am uitat azi de vitamine,le-am luat acum seara si cred ca m-au cam energizat
ANDA cum mai esti ,nu ti-ai mai revenit? Si Anda e cu gatul varza ... e acasa in concediu medical .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Eu m-am uitat aseara pe pozele tale Moni si cand am ajuns la jumatate a venit copilul ca ii e somn. Super arati in rochita rosie...si Diana mi-a placut in costumasul cu buline.
Cred ca e epidemie de varicela, unde intreb, tot aud de alti copii bolnavi.
Anamaria, ati avut un drum de groaza. Cu Clara bolnava, of..ghinion curat! Ce antibiotic v-a dat pediatra? Pupici fetitei si sanatate!
Denisa, am tot asteptat sa scrii, ma bucur enorm ca s-a desfasurat totul cu bine. Ati mai stat acolo sa-l supravegheze sau ati plecat imediat?
Ursu, daca vrei sa te muti aici, haide. Dar nu pentru trafic liber, ca demult nu am mai pupat asa ceva in oras. Sa inteleg ca esti o impatimita a vitezei?
Azi te vedem la tv, carevasazica...
Vrea Diana sa pape, ma duc sa-i dau ceva. S-a trezit la ora 6,45. Sinistru.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine.Noi am dormit pana dupa 9,bineinteles ca Diana s-a ridicat din pat inaintea mea ,s-a si echipat - in fustita si maieu asortat
Am primit de la gradi si dosarul ei cu desene si-am mai pus niste poze in drop cu cateva pe care nu le depistasem pana acum (BEE asa o sa vezi ce "activitati complexe" fac la grupa mica ... mai nimic).Desi am de lucru cat cuprinde,m-am apucat sa ii sortez si lucrarile de-acasa,sa fac doua dosare in unul sa pun ce-a colorat si in celalalt ce-a desenat.Sper sa nu le mai scoata,ca azi am gasit o parte din ele imprastiate pe masuta ei si cand am intrebat-o de ce le-a scos afara mi-a raspuns: "DE-AIA! CA SA INTLEBI TU!"
Am pus si la spalat o tura,trebuie sa ii sortez si calc hainele pe care le va duce cu ea,trebuie sa ii pregatesc ustensilele de balaceala,trusa de cosmetice si medicamente ... si sa ajung cumva si la tuns cu ea.O sa ii pun cu ea si desene de colorat si creioane colorate,sa nu se plictiseasca daca mai e de stat cumva in camera.
Azi s-a apucat de taiat si lipit,dar deja a umplut o foaie cu ele si s-a plictisit.Cred ca inainte de toate o tulim un pic pe-afara, ca si-asa am ceva treaba in zona.

Mergi la inceput

Ei ca ne-am intors,Diana e in pat pe adormite deja.
Si-acum sa va zic unde am fost: la posta sa ridicam un pachet de la Anda ,careia i-a intrat in cap sa ii trimita niste hainute cadou lui bebe Tudor ... si i-a trimis si Dianei ceva de la Mark
Ce sa va spun ca inca de la posta Diana a inceput sa insiste ca ea duce pachetul,am lasat-o sa il care pana afara sa ii dau oleaca de satisfactie
Acasa fericire mare pe ea la despachetat,mai ales la jucariile cu pisici,catei si mai ales ... camera de bebe
Cu iepurasul pe post de Dou-Dou pentru Tudor,a fost haioasa ca a venit sa i-l arate si lui bobo - dupa ce mi-a ridicat rochia evident Si jale mare cand sa se culce,ca ea se culca cu iepurila Mark (asa l-am botezat ) !!! I-am zis frumos ca asta e a lui Tudor,cica ... " FACEM SCHIMB ! " Aha,deci i-l dai pe Bau lui Tudor - o intreb?? Aaa ca nuu ... si dupa o vreme vine si zice ca i-l da pe ursulet,bietul ursulet,adica pe el il sacrifica pentru iepurila dar pe Bau ... never Acum a adormit cu toti trei
Am pus niste poze cu hainutele sa vedeti ce superbe-s si un filmulet cu Diana aici :http://www.dropshots.com/monica70#date/2009

Mergi la inceput