PRIETENE FARA TITLU (38)
Raspunsuri - Pagina 12
Denisam spune:
Hello,
Azi e ultima zi la job normal
si am zis sa va scriu 2 randuri ca diseara si maine voi fi ingropata in bagaje,copii,gatit,spalat,etc.
Ingrid- sorry dar zau ca ieri pe linga ca am avut multe pe acasa, plus ca Alex a fost cam marait de la anestezie cred,cu chiucu vai l-am trezit dupa vreo 3h la prinz si aseara i-am dat un pci de tylenol,desi nu arata multe simptome, am banuit eu din ce m-am informat ca are putin discomfort ca numai atunci o vrea numai si numai pe mama
-oricum de dimi la 6.45 era in picioare,voios foc, si vad ca si la Geta e ok ca nu m-a sunat, deci banuiesc ca e totul in schema normala.
Ce sa-ti zic,procedura a durat 12min, ca si anestezia, dar corelate cu faptul ca el de la 9pm nu a pus gura nici macar pe apa si abia la 11.30 a intrat in operatie,normal ca era si somnoros si marait de la asta-singurele momente de emotii si ingrijorare le-am avut dupa ce a iesit din operatie ca normal ar fi treb sa se trezeasca rapid si sa plinga(cica 99% din cazuri asa fac) -pe cand el dormea de rupea si f. f. fgreu l-am trezit, normal ca nu i-a convenit,apoi am mai stat acolo cam 45 de min sa ne observe(normal treb cam 90min,dar A vroai sa alerge, eu nu il mai puteam tine la cele 14kg),il mai tinusem si de la 10-11.30destul in brate,asa ca solutia cea mai buna pt el a fost sa ii vaf un check-up si sa ne dea drumu,la 1.10pm eram acasa si la 2 dormea, a bagat la ghiozdan rapid, 2 banane cu 1 iaurt,3 biscuiti si 200ml de lapte cu cereale.
Cam atata, va pup, va doresc weekend minunat, tineti-ne pumnii sa ajungem cu bine in ro si ne auzim pe luni de acasa

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
DENISA hei dar ce bine a mancat Alex!!! Nu ma mir ca-i asa de voinic
Spor la facut bagaje si sa aterizati cu bine luni acasa!
ANAMARIA cum se mai simte Clara? Sper ca mai bine ...
URSULINA am butonat pe toate posturile si n-am vazut niciun campionat de atletism ! Nici in program nu am gasit scris ...
INGRID Diana ta cred ca e la nani,avand in vedere la ce ora s-a trezit ... Azi iar ai musafiri? Vreun gratar, ceva ? Am vazut ca te-ai uitat in drop la desenele Dianei de la gradi.De-ai vedea primele 4-5 de-asta toamna cat de mazgalite erau!!! Foarte bine se vede progresul asa cum sunt puse in ordine in dosar.Eu cel mai mult ma bucur nu neaparat pentru ca le coloreaza corect si in chenar, ci pentru ca acum foloseste mai multe culori
,pentru ca la inceput,cand era mai micuta avea tendinta sa inceapa cu o culoare si sa-i dea tot cu aia inainte ...
BEE voi prin ce aventuri mai treceti?
Io am venit la o pauza de cioco + apa rece.Am baut la apa zilele astea precum Setila
!!! Pe Diana mi-a luat-o mami pe la 19 si o recuperam dimineata.Husbandu' s-a apucat de aspirat,eu cu maruntisurile.Deocamdata am sortat medicamentele Dianei - am aruncat iar o gramada expirate si i-am pus intr-o borseta trusa de urgenta.Sper sa nu aiba nevoie de ele,dar 18 zile-s cale lunga,mai bine sa fie acolo, ca le duce masina.
I-am luat in sfarsit si-un spray pentru protectie solara Nivea Sun pentru copii,cu factor de protectie 20.N-a costat "decat" vreo 35 de lei si luat din Selgros,ca in farmacii sau magazine o fi si mai scump.Zau daca am dat in viata mea pe vreo crema pentru mine nici jumatate din suma asta !!! (Nu mai zic ce ochi a facut mami cand a auzit suma
) Ce-i drept ca nici nu am folosit lotiuni d-astea de protectie solara never - doar de cand i-am mai luat Dianei anii trecuti (tot din asta) m-am dat si eu cu ea un pic.Dar nici nu stau niciodata la soare decat la orele "bune" si doar cu totul intamplator m-am ars la mare pe umeri in primele zile, daca am scapat la vreo plimbare dupa ora 11 
Voi cu ce creme contra arsurilor solare ii faceti pe strumfi?
Vai ca am o pofta de mers in vacanta si mai ales de balacit si inotaaaat
Unde sa merg sa inot si sa nu ma vada nimeni
? Asa am tras si in vara cand eram gravida cu Diana,ca la mare n-am fost,la strand era apa rece,la bazinele termale dimprejurul orasului niet ... nasoool
Asta e daca n-am piscina personala
Mai trag speranta ca prind niscaiva canicula prin septembrie sa merg la strand totusi.Desi am toate sansele sa adorm in bazin,daca imi amintesc bine cam cum e in primele luni dupa nastere ![]()
Ce sa va mai zic de Tudor,cred ca a vrut sa iasa azi sa isi vada cadourile
... ca a tras la impinsaturi pana sub sani si in acelasi timp stanga jos ma apasa rau! Fortos nevoie mare!
Na,ma duc acum sa aleg ce haine ii pun Dianei cu ea ...
MONI
30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ursoaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica70 ...URSULINA,INGRID la gradinitele voastre cati sunt intr-o grupa? ... |
22 sunt in grupa, acum nu stiu cati vor ramane pan la urma.
Andreea cu puiutul Raisa ... www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu am fost in parc cu fiica-mea, cam racoare, era singura in pantaloni scurti si tricou, restul imbracati corespunzator
, bate vantul foarte tare si la umbra e rece, dar ea n-a avut probleme.
Moni, da, m-am tot uitat la desenele Dianei, unul dintre ele mi-a atras in mod special atentia, ti-am scris si in drop, nu fac nicio analiza pe el, doar ca am avut o senzatie de incantare...
Se vad progresele si e foarte bine ca se lucreaza cu ei, isi dau tot interesul educatoarele.
Eu o dau pe Diana cu crema de plaja factor protectie 30 de la Elmiplant pentru copii. 27 Ron. Dar prefer pe cat se poate s-o feresc de soare. Isi ia doza zilnica, 15 min e suficient, nu vad de ce i-as expune pielea prea mult.
Sunt frumoase cadourile primite de la Anda, e o scumpete de fata.
Denisa, era flamand rau Alex dupa operatie.
Na, acum ai scapat, doar cu baia trebuie sa fii atenta. Spor la pregatiri.
Acusi pregatesc mancarea pentru Diana, sotul e plecat la meci la Targu-Jiu, joaca Poli cu U. Cluj. Ce bine e de el, se opreste la Herculane...face o baie, mananca pizza..relax total. Sper sa si castige Poli, macar atat, daca a iesit pe locul 2 in campionat.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ursoaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingrid S Ursu, daca vrei sa te muti aici, haide. Azi te vedem la tv, carevasazica... ![]() |
Eu vreau sa ma mut intr-o zona cu multa LINISTE! Nu sunt vitezomana. Nu vreau trafic pt ca vreau liniste! Am inebunit...
Se pare ca nu au filmat concursul ... sportul in Romania de azi ... niste delasatori. Si mai vor medalii la concursurile importante ... bleah...
Andreea cu puiutul Raisa ... www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze
Ursoaica spune:
Care stiti reteta de facut carnea care se pune in hamburger?
Eu am facut ieri ceva dupa ureche si nu mi-a iesit, sigur sigur am gresit ceva pe acolo.
Eu acum plec ... cica la datorie...
Sa va distrati bine toate!
Drum bun Denisa!!!!
monica70 spune:
Buna ziua! Io harnica rau azi,am calcat pe hainele Dianei pana mi-a iesit pe urechi
Acum sunt pregatite dar pana pleaca mai scot din ele cate una,mai pun alta ... I-am pregatit trollerul mijlociu,parca vad ca o fi cu varf.I-am pus 8 rochite,10 tricouri,3 maieuri,4 bluze cu maneca lunga,apoi pantaloni de toate felurile ,hanorace,trening,costumul de blugi,pijamale, etc. O sa fug dupa ce adoarme sa ii mai cumpar o pereche de pantaloni trei sferturi sper sa gasesc la fel ca cei turcoaz ,dar pe alta culoare (mami care i-a cumparat a zis ca aveau). Sunt faini ca au elastic cu nasturi in talie pe interior si se pot regla,sigur si-astia ii vor mai fi buni inclusiv la anul deci se merita sa ii mai iau inca o pereche.Acum sunt reglati la cate 3 nasturi intr-o parte,trei in cealalta ... haualeuuu ca ar avea loc sa fie grasuna cat cuprinde in ei ![]()
Si la noi e racoare rau cand intra soarele in nori si crapi de cald cand iese afara ... sucita rau vremea
Plus vantul si inca azi nu bate in asa hal precum ieri ...
URSULINA imi pare rau ca n-au filmat concursul ala.Nu stiu retete de hamburger ca n-am facut asa ceva de cand sunt ... eu in general ii dau inainte cu mancarea clasica.Vad ca si tu esti ca mine vrei liniste
... nu cred deloc ca ai inebunit ! E obositor sa locuiesti intr-o zona cu trafic intens,dar ce sa-i faci ... sunt alte avantaje.La noi statia de tramvai si taxi e langa bloc,la fel farmacia.In maxim 2-5 minute ajungem pe jos la alte farmacii,alimentari, piata, magazine diverse ,gradinita, scoala, posta, cabinete medicale sau laboratoare de analize,o multime de filiale de banci,cateva saloane de coafura-cosmetica-solar,sala de sport,locuri de joaca cat cuprinde ... Iar in cateva luni peste drum e gata Spar-ul si la 500 de m de noi , deja e aproape ridicat deja un ... mall imens pe un fost teren de fotbal.Noaa ... ce pretentii sa mai am?
Ba am ... o casa in cartierul de alaturi,pe-o strada laterala linistita cam la maxim 10-15 minute de mers pe jos de blocul unde stau acum.Sper ca odata si-o data o facem si p-asta ![]()
INGRID vad ca-s mai ieftine produsele de la Elmiplat.Sunt ok? Ca nu am folosit pana acum.Cu produsele Nivea eram obisnuita demult si am fost intotdeauna multumita de ele,de-aia am preferat de la ei.
Dar eu nu vreau sa ii dau cu asa factor de protectie mare,doar anii trecuti am luat 30,acum m-am gandit ca e suficient 20.Ba luam 15 daca gaseam tip spray,dar aveau doar lotiune.Are pielea normala,n-am avut probleme cu ea si am citit ca cu cat e factorul de protectie mai mare cu atat sunt chimicale mai multe in ele.In plus, cu factorul ala de protectie 30 odata pe zi o dadeam dimineata si ... tare greu se mai bronza
. La Diana ta fiind blonda cu ochi albastri, e altceva ,probabil e mai sensibila la soare.
Va sa zica Genu umbla teleleu ... daca ii zic lui Ghita moare de ciuda
Ce-ar mai fi tulit-o si ei ![]()
Diana a fost si ea pe-afara pe la hinte,a venit sus si m-a enervat ca n-a vrut sa manance nimic,ca nu ii e foame.I-am pus in bibe lapte batut
si acum e pe adormite.
Merg sa-i pun in bagaje uscatorul cel mic si casca de baie,tot pe rand imi aduc aminte ce mai are nevoie.
MONI
30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
irinatunza spune:
Buna, fetele!
Eu am tot umblat sa rezolv cumva cu inscrierea Sabinei la gradinita. M-am scirbit de tot. Am doua gradinite in zona, la distanta de doua blocuri fata de locuinta mea si ma poarta directoarele pe drumuri; ma trimit de la una la alta pe motiv ca nu apartin. Ma paseaza de la una la alta. In fine, toate ca toate dar spaga e super-grasa. Una dintre ele primeste plicul cu 500 de ron, iar cealalta careia ii este frica sa primeasca bani , cere cadouri (parfum original la 500 de ron sau unei tipe i-a cerut un colier cu nu-s ce pietre semipretoase de vreo 700 de ron). Eu nu dau atitia bani, sa mai stea Sabi acasa ca ne descurcam noi. Oricum eu sunt in somaj deocamdata asa ca nu-i bai. As fi vrut sa o dau sa fie cu copiii pt. ca acum ii plac tare mult si zice mereu ca vrea la gradi.
Am fost si la Inspectorat sa-mi dea scris la ce gradinita apartin insa evident ca madama inspectoare nu a fost de gasit. Intre timp Sabi mi-a racit , s-a racit si vremea si n-am mai ajuns. Sper sa ajung pe luni sau marti. Oricum , pe 19 se afiseaza lista celor acceptati.
sa va povestesc o faza criminala cu Sabi. Cind am fost la inscriere, erau vreo doua mamici acolo care o tot injurau si o amenintau cu bataia pe directoare. Acasa ii povestesc lui Sorin ce curaj au avut mamicile alea sa o ameninte asa pe fatza pe tipa. Intr-o zi ma duc la directoare , Sabi ia loc pe scaun si in timp ce discutam cu dinsa, Sabi ma intreaba " Mami, asta-i doamna care trebuie batuta in cap?" Noroc ca tipa n-a inteles pentru ca ea imi tot explica niste mari minciuni .
Nu stiu cum sunt ai vostri, dar eu nu pot sa deschid gura sa zic ceva mai nelalocul lui ca Sabi deja a bagat in cap ce-am zis.
irinatunza spune:
Eu sper sa reusesc sa-i umplu timpul cu destule activitati. O sa mearga la balet, o sa mergem des la teatru si daca n-o fi prea costisitor undeva la niste cursuri de limbi straine. Ma gindeam la franceza, dar cred ca mai degraba ar merge engleza sau germana. Tre sa ma duc sa ma informez pe la Centrele acreditate.
irinatunza spune:
Sabi e innebunita dupa cartile alea cu povesti pe care le scoate Adevarul lunea. Le are pe primele trei numere, Cartea junglei, 101 Dalmatieni si Mica Sirena. Asa ca in fiecare luni dimineata la 6 sunt la chioscul de ziare; se vind ca piinea calda.
Pina acum preferata ei e Mica sirena. Sunt f frumos desenate si colorate; si mie imi plac mult.
Ce parere aveti de enciclopediile de la Disney ? aleaa de la DeAgostini care apar parca de doua ori pe luna. Imi pare asa rau ca nu le-am luat de la inceput; vad ca deja au ajuns la nr 33. Din ce-am vazut , mi se par super.
Noi cautam sandale; Sabi are piciorul lung si subtire. Tre sa-i iau din alea inalte , dar desfacute in fata. Si de tipul asta n-am prea gasit decit pina pe la 23, nr care ii tine piciorul f bine, numai ca-i ies degetele afara. Of, pina la urma o sa merg sa-i iau din alea din piele la 1 mil si ceva , ca n-am incotro, n-am sa tin fata toata vara in pantofi.