PRIETENE FARA TITLU (38)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
Hei IRINA aparusi? Imi pare rau de faza cu gradi,dar poate o sa ai surpriza sa fie pe lista pana la urma ... Cine isi permite sa dea atat spaga la intrarea la gradinita??? Ca cei care isi permit asa scoruri isi duc copiii la particulare
...
MONI
30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Mortala Sabina cu doamna batuta in cap
Pacat ca n-a inteles aia
Nu stiu enciclopediile Disney, o sa caut sa vad despre ce-i vorba,dar parca vad ce preturi au
.Noi avem doar doua enciclopedii pentru copii asa mai generale.Cartile scoase de Adevarul ii plac si Dianei dar ea vad ca prefera ... Cartea Junglei.Nici nu ma mir pentru ca si filmul ii place mult si l-a vizionat saraca numai in engleza si nu-i prea citeam ![]()
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
La capitolul sandale Diana le-are pe cele cumparate in iarna de la Teba,nr.25 . Ii sunt bune,dar le mai poarta la joaca si pe cele de anul trecut chit ca ii sunt la limita bine,cu degetele aproape in afara.Ieri a iesit cu scandal cand am iesit cu ea, ca numai pe-alea, vechi le vroia,iar eu am zis ca nu ies din casa cu ea asa ...
Acum am trimis-o in sfarsit afara si incaltata cu niste tenisi mai vechi ca i-am bagat in masina de spalat ambele perechi de adidasi,tenisii mai noi,sandalele ... inca-s umede. Sunt cca 20 de grade dar din cand in cand apar niste rafale de vant de te iau pe sus.Nasol rau.
M-am cam ofuscat ca nu i-am mai gasit pantaloni modelul ala trei sferturi,erau enspe modele si culori,numai din ala nu
A zis mami ca ii mai cumpara ea in Felix daca gaseste ceva fain ...
MONI
monica70 spune:
Azi a dormit tare putin si cum batea tare vantul nu prea aveam chef sa o scot afara.Asa ca am intrebat-o cu ce ne jucam,intai si-a luat un caiet de activitati si s-a apucat de colorat,dar s-a plictisit repede ca a depistat o ascutitoare noua si s-a pus pe ascutit creioane si daca trebuia si daca nu
Am scos figurinele cu camera de bebe primite de la Anda si ne-am jucat ,ba m-a trimis si la fratelo sa ii aduc mobilierul de jucarie de-l mai are,ca n-avea unde s-o culce pe mama si pe restul lumii.S-a jucat ce s-a jucat cu ele,dar daca m-am dus eu sa ma intind in pat un pic ... hop dupa mine,ba cu una ba cu alta.Ia sa fi fost o alta fetita cu ea,ce fain s-ar mai fi jucat cu alea ... sau sa ma joc si eu non stop cu ea,evident.Nu zic ca si mie imi place sa ma joc cu ele,dar ce-i mult strica,mai ales daca eu incerc sa separ camerele si ea nu ma lasa,ci culca tot familionul la comun
Ca doar mama trebuie sa doarma langa bebe ... daca zice ea ,asa o fi ![]()
Si sa vedeti chestie,are bebe ala mic tot felul de ustensile minuscule de 3-5 mm sticlute si creme,bibe,borcanele,lingurita etc. si era si ceva care aducea cu o foarfeca,credeam ca face parte din trusa dumnealui.Numai ce imi vine Diana azi cu respectiva "foarfeca" intre degetele si cu cutia jucariilor si imi arata in imagine ca aia trebuie pusa in freza la maman
Era fundita dumneaei ca are coada de cal ... a trebuit sa vina fata sa imi zica chestia asta ca io nu ma prinsesem
. Macar la spirit de observatie sta foarte bine,ca mai nou numai ascultatoare nu e 
MONI
irinatunza spune:
Moni, nu-s chiar scumpe enciclopediile Disney, 13 lei si parca apare de doua ori pe luna. Si titlurile suna cam asa: Mari si oceane, Secretele fructelor, Secretele florilor, Obiceiuri si traditii etc. Deci, fiecare numar are o tema. Tot la tonete le gasesti. Eu am gasit la o toneta de la nr 26 incoace , acum au ajuns la 33 parca, dar se cam aduna banuti sa le iau pe toate 7. Oricum ar merita. Numai ca nu stam f bine cu banii, mai ales ca eu am intrat in somaj si voi lua doar 500 de ron pe luna. Am pierdut la nr de ani lucrati pt. ca perioada de medical si de crestere copil se pun doar la pensie nu si la someri. Asta e. Ne-a cam destabilizat bugetul, dar cumva ne-om descurca.
irinatunza spune:
Uite-le aici la adresa asta http://www.deagostini.ro/disney_enciclopedia/index.php
irinatunza spune:
Am uitat sa va spun ca de 1 iunie a fost la Iasi Cleopatra Stratan si Sabi a fost norocoasa sa faca poza cu ea. In plus a mai cistigat si o masina de pompieri tare draguta. Biletul Sabinei a fost extras chiar de catre micuta Cleopatra.
Iar faze din astea mortale cu Sabi am tot inainte.
"Tati, unde ai fost azi ?
La serviciu.
Doar la serviciu?
Da.
Esti chiar lenes." ![]()
monica70 spune:
IRINA eu depistasem pe net niste enciclopedii Disney la 45 lei una,de genul una cu plante,alta cu animale etc. Dupa mine oricum mai scump iesi cu alea multe la 13 lei,ca de obicei la toate chestiile de genul colectiilor astora
.
Si Diana ar fi fost incantata sa o vada live pe Cleopatra 
Figurina Sabina
De ce nu intri mai des sa ne mai povestesti de ea? Ati mai fost pe la tara? Poze noi ,nimic?
MONI
monica70 spune:
INGRID unde esti? Se pare ca a iesit cu
la meciul ala ... M-a informat husbandu' care se uita la Tv la meci.
Diana inca nu doarme la ora asta,ca se uita dincoace la Tv la Veronica se intoarce,inainte s-a uitat la Heidi ... asta e exces deja ![]()
Si eu copiez filme de desene animate in PC si pe-urma pe DVD-urile mele,ca daca plec la Oradea trebuie sa inapoiez originalele nepotului.De-atata vreme - de prin toamna-s la mine - n-am avut timp de-asa ceva 
IRINA tot mai fain ar fi sa reusesti cu gradinita,nu zic ca nu-i bine si cu multe alte activitati,dar dupa ce ca te costa de te usuca ... tot nu-i ca la gradi
.Asta mai ales daca ii plac mult copiii!
MONI
monica70 spune:
In sfarsit s-a terminat filmul Dianei,merg la citit ca nu scap,deja si-a pregatit cartea
...
Noapte buna,daca va culcati deja.Io probabil mai revin prin zona ca n-am somn: la orele astea de obicei are Tudor program de bubuieli ![]()
MONI