PRIETENE FARA TITLU (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si cu cine o lasi pe Raisa cand ai concursuri?
Cu concediul,lasa ca e fain si la Eforie sud,mai ales daca stai la casa cu curte.E o statiune unde merg multe familii cu copii,deci o sa aiba Raisa parterneri de joaca.In plus e si mai ieftina in general decat o Mamaia sau Neptun ...
Io nu merg nicaieri,cel mult pana in Oradea la neamuri si sa ma intalnesc cu Diana si ai mei.Dar ce m-as mai balaci si eu Insa unde sa ma duc p-acolo cu ditamai burtoiul,desi eu m-as duce si asa A facut mami o mutra cand a auzit ce intentionez

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- va fi ocupata cu Tudor,nu-doar de aia ai asteptat 3,5 ani ca sa il faci pe Tudor,nu?
Pe 14 iunie aterizam in Bucu-pe 23 decolez eu inapoi- sunt inca cu bagaje de facut si cu emotii pt joi-pt Alex.
Pup toate fetele si Ursu-poze nu ai mai cu Raisa?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

DENISA atat de putin stai tu? Of, ca de nu eram in stadiul asta bagam o plimbare prin Oltenia sa ne intalnim,tot faceam eu cumva macar un WE
Ursulina super cu ora de culcare! La amiaza mai doarme?

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Gata am terminat amandoua lapticul,fug la citit acum,poate va mai prind la intoarcere,iar daca nu, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni in mare parte o las cu mama, saptamana trecuta am reusit sa o pacalim pe soacramea sa stea cu ea o zi jumate, este ceva. Cateodata o mai iau cu mine daca este programul mai lejer.

Denisa si te opresti prin Bucuresti?

Nu stiu cum este cu plaja acolo ca fimea ... tipa de la 1 km cand vede marea, poate anul asta nu mai face asa, dar fiind in Romania poa sa urle paan nu mai poate ca nu imi pasa.
Dar daca nu imi convine ceva ma urc in masina si facem plaja in alta statiune, oricum o sa bantuim dupa un peste, dupa o rosie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Poze nu mai am noi tre sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ursu, nici nu puteai sa te superi pe cuvantul spartan, ti-am facut un compliment, pentru mine spartanii au fost mai presus decat grecii in curaj, loialitate si tarie de caracter.
Vineri te vedem la tv? Abia astept!
NU-i place Raisei apa? Sau de ce tipa la vederea marii? A mea tipa sa plecam odata, tu in ce perioada mergi? Poate ne vedem acolo, mai stii?
Denisa, ce are Bucurestiul cu Oltenia? N-am inteles ce zicea Moni..esti din Oltenia?
Am uitat, felicitari pentru prestatia Emmei la calarit, e foarte sigura pe ea fetitza ta. Tinem pumnii stransi pe joi!
Moni, vor mai fi zile in care sa ne vedem. Am citit ca esti asteptata mai ceva ca Maica Tereza la rudele tale de la sat...nu ma mir, la cat esti de simpatica.
I-am citit si eu acum seara Dianei Mica sirena, e conforma filmului facut de Disney si nu povestii originale. NU stiu daca ii zapaceste, cel putin pana acum i-am citit Dianei vreo 3 variante de Scufita Rosie si de Alba-ca-Zapada, banuiesc ca sunt obisnuite deja cu schimbarile de situatie.
Mersi de pozele lui Mark, puteam cauta pana imi venea rau pe drop.
Mai citesc ceva pentru clubul cititoarelor, mi-am pierdut indemanarea de a comenta texte literare...imi vine sa urlu.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid- eu voi sta la ai mei in valcea,de acolo sunt de loc, in bucu voi merge probabil pe 21 sau 22-inca nu am stabilit.
Ursu-pai fa poze noi si dc am timp te sun,ca vin oricum fara kids in Bucu la intoarcere,normal

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

DENISA hai ca o fi ok cu operatia lui Alex tinem si noi pumnii
INGRID pai cu nu stiai tu mai,ca Denisa e olteanca ? Si tu si cu mine suntem pe jumate ,chit ca Gorjul e un piculetz mai la vest de Rm.Valcea,dar tot acolo e ...
Sa stii ca Diana chiar n-a parut afectata ca e alta varianta a povestii,pai la cate povesti citim,mai rar apucam "Mica sirena" si poate nici nu le mai stie ea finalul.Oricum parca originalul e cel cu transformatul in spuma marii,nu? Am si o carte numai cu povestile lui Andersen,dar fara imagini si e cumparata dupa revolutie,n-am apucat sa o citesc,de fapt nici n-aveam de gand ,doar voiam sa o am pentru viitorii copii.Eu nu mai tin minte in ce carti am citit povestile lui Andersen,cred ca mai razlet asa una de p-aici,alta de pe dincolo ... si oricum le-am citit cand eram mai marisoara.
Urmaresc si eu subiectele de la clubul cititoarelor,dar nu prea ma bag ca ma cam depaseste proza supra-realista,nu mai zic de comentarii literare de specialitate Clar nu-s genul meu.Si oricum la lectura gusturile sunt tare diverse de la persoana la persoana,poate va mai treziti si la zz pe o asa tema Glumeam.La mine gusturile difera nu doar in functie de gen ci si in functie de starea de spirit in care sunt.O carte care ma plictiseste sau enerveaza azi, imi poate placea maine ... sau chiar sa ma captiveze.La ora asta asa as citi ceva captivant,dar am incepute vreo 3-4 carti si dupa niciuna nu ma prea omor momentan Alta lege de-a lui Murphy: cand am chef,n-am timp,cand am timp n-am chef
Ca ziceai ca m-asteapta neamurile de la sat ... astea-s neamuri de la oras acum,ca-s generatia ce locuiesc in Oradea deja dupa ce au terminat facultatea.

Mergi la inceput

INGRID si ca tot vorbeam de carti,tot citind pe-acolo pe la subiecte ce comenteaza fetele,mi-am dat seama ce hal de babet sunt Pai o multime din cartile alea le-am citit inainte de-a implini 20 de ani si din cele pe care nu le-am mai recitit defel,nu mai tin minte toate amanuntele ... Au trecut mai bine de 20 de ani,nu?

Mergi la inceput