PRIETENE FARA TITLU (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pai cum n-ai rabdare,scri ce-ai de scris si gasesti raspunsurile cand mai intri, eventual ... a doua,a treia zi Asta e,nu-i mai ca pe vremuri,acum intra lumea mai rarutz.
Chiar ma uitam la "zmeurici de iulie august 2009" sunt 130 inscrise pe lista !!! Iar eu si cu Bee nu ne-am inscris p-acolo par example ,precis or mai fi si-altele ca noi .
Da' de ce s-or fi chemand zmeurici ? ... Ca la socru-meu in gradina se facu deja zmeura in mai-iunie

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Prompt
Moama abea astept ziua de luni sa am duc la dr. endocrinolog.

Ingrid sa nu care cumva sa crezi ca sutn deranjata de cuvantul "spartan", NU, din contra ma distrat la greu

Pt cine intereseaza, vineri seara (12.06.2009) de la ora 19.00 sunt Internationalele de la Bucuresti in atletism, si o sa fie filmat ... o sa apar si eu cu Tino pe acolo (la un moment dat) ... asa ca cine vrea sa vada sa se uite, sper sa iasa un concurs frumos.

Aveti ideea efectul antibioticelor, maine la 12 noaptea le termin, se duce pana luni?

Mergi la inceput

URSULINA acum pe bune, doctorul la care umblam si-atunci (si era plecat din tara cand am nascut) ,iar pleaca in concediu la mijlocul lunii august.Deci daca nu nasc pana atunci,probabil o sa vrea sa imi faca cezariana mai devreme.Desi eu as vrea parca sa incerc iar natural ( poate am iar noroc de viteza )si numai daca se impute treaba sa imi faca cezariana.Chestia e sa fie si doctorul dispus sa stea dupa mine ... ca din pacate am vazut ca el prefera cezariana programata din timp.

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Au incurcat zmeura cu mura care este mai tarzie

Mergi la inceput

Dar lasa-l fata sa se duca ce ii singurul dr. care face cezariene?

Mergi la inceput

Nu stiu cum e cu antibioticele,de ce, o sa zica ca te-ai dopat? Intra si tu vineri si aminteste-ne ca sigur uitam pana atunci,cel putin eu ...

Mai zi bre ce mai face Raisa? Cum va mai jucati? Pe unde mai bantuiti? In concediu mergeti undeva anul asta?

Mergi la inceput

Pai io-l las sa se duca,ca si data trecuta s-a dus si mi-a lasat telefonul unei tanti care il inlocuieste de obicei.Dar tanti o fi fost dopata cu sampanie si precis dormea tun in dimineata de dupa revelion Si ma gandesc ce cezariana de urgenta nasoala imi tragea daca era cazul, tanti aia de era de garda - o tanti cam in varsta ...

Mergi la inceput

Fata de plimbat nu prea mai am timp sa ma plimb cu ea, pt ca am saptamani cand incep concursurile de joi si termin duminica seara, luni dorm toata ziua, marti trebaluiesc prin casa, miercuri cumparaturi si mancare; saptamana viitoare o iau de miercuri...

De plecat asteptam, o oferta sa vedem ce tarif au, de data asta plecam in Romania la Eforie Sud, in principiu dupa 15 august, o casuta particulara cu putina curte unde sa putem face gratar caci in deplasare nu o sa ma apuc sa gatesc ciorba, sa fie liniste fara cluburi, discoteci, terase de iti sar plamanii.
Presupun ca tu nu mai mergi nicaieri anul asta...
Anul asta poate bag si eu niste intalniri cu fetele pe litoral.
Mi-e frica sa mai ies cu masina afara din tara si parca este prea scump totusi unde ne place noua.

Andreea cu puiutul Raisa ... www.dropshots.com/Ursoaica#date" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Disparusi ?
Raisa doarme deja?
Si tu vad ca apari tot fix la ora cand trebuie sa o culc pe Diana si nu prea pot sta.Adica sa ii citesc povesti intai,evident.Azi ii citesc cartea aia noua "Mica sirena" ,deocamdata i-am zis sa stea sa se uite pe pozele din carte cinci minute pana imi beau si eu laptele si dupa aia mergem la lecturat. Maine merge la gradinita deja.Mi-a si zis ca vrea sa mearga,chiar ii e dor de gradi ... ce s-o face toata vara fara ea?

Mergi la inceput

Raisa la ora 22 pica, am reusit o readuc pe linia de plutire cu ora de culcare.

Nu dispar, imi caut o canapea ieftina.

Mergi la inceput