PRIETENE FARA TITLU (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRANDUSA imi pare rau,sper sa te inseli si sa nu faca asa ceva.
Ce ciudat cu copiii astia,cand fac o chestie ... mereu tot aia o fac ... ai tai cu bronsiolita/bronsita,altii cu laringite peste laringite,altii numai cu otite,a mea tot cu rosu in gat + febra mare ... care o fi explicatia?

MONI 29s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Bee, presupun ca ai deja urechea formata si stii cand se agraveaza. Imi pare rau. Cat ii tii de regula pe tratament cu aerosoli? O saptamana, doua?
Eu n-as mai conduce in locul tau, stres iti trebuie? In ultimele doua luni de sarcina n-am pus mana pe volan. Sa mearga Radu si sa-ti cumpere ce e nevoie, iar tu sa stai cuminte.
Moni, daca ai intrat in hora, musai sa joci. Cate zile ii dai antibioticul? Eu ma gandesc ca i-o fi scazut si de la el, poate azi continua cu febra, n-ai de unde sa stii.
Vad ca memoria imi joaca feste, credeam ca Diana n-a luat demult antibiotic, hm, un pic de lecitina n-ar strica.
O sa ma bag la poze, n-am reusit nici pe ale Andei sa le vad, ieri tot dupa mandra mea am fost. Dar sunt curioasa de casa Dianei tale, poti sa exersezi cu ea (daca tot stai acasa, nu) diverse figuri geometrice.
Am vrut sa mai zic ceva de Diana: pentru ca i-am luat jocurile cu cifre si litere, s-a gandit sa compenseze fata. Si toata ziua imi spune cuvinte pe litere. Nu pe silabe, a avansat. Tren-t,r,e,n; casa-c,a,s,a; vulpe-v,u,l,p,e si tot asa. Am facut misto de ea si i-am zis de cuvantul "prost"...s-a suparat pe mine.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Am uitat ceva. Tot ieri, la citit de povesti, dupa ce (a 10-a oara) mi-a cerut Fetita cu chibrituri, mi-a spus: mama, sa-mi citesti alte povesti, la care sa nu plangi! In sfarsit..ma saturasem. Intr-o zi l-am lasat pe sotz sa-i citeasca si a iesit ravasit. Mi-a spus ca nu i-o mai citeste. Andersen asta..

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID ce sa exersez si cu cine? Ca momentan ba se face "frumoasa ca o zana" (= isi pune o kila de agrafe in par si margele ) ,ba impopotoneaza papusile,ba e cu trusa medicala ... a scos tot arsenalul.Acum o demachiaza pe papusa Ana.Am intrebat-o daca nu vrea sa ne jucam de-a engleza si nu vrea.Am lasat-o sa se desfasoare cum vrea.Eu am cam citit presa si mi se inchid ochii,asa as mai dormiii
Merg sa ma intind un pic in pat,macar 15 minute.Daca ar si tacea un pic ... vise
La 16,30 merg si la ginecolog azi .
Ca uitam,ma gandeam ca daca nu mai face febra sa ii dau doar 3 zile antibioticul,vad eu cum evolueaza.

MONI 29s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ingrid, eu ma tot minunez de Diana ta. Ana nu vrea decat povesti cu printese cand merg cu ea la cumparaturi. "Mami hai litere, cifre, jocuri" NIMIC! Nu mai vrea nici autocolante. Puzzele-uri rar, ca se plictiseste. Ea e vorba luuuuunga si atat! Anei ii ajung 3-7 zile de aerosoli. La Razvan ultima oara am facut o luna. El e mai cu motz.
Moni, ma intrebai candva parca de puzzeleuri. Ana face pana la 60 piese mai cu ajutor, niciodata singura, ca singura nu e distractiv. Cu povesti: alba ca zapada, hansel si gretel, "pinoico", cenusareasa, motanul incaltat. De colorat nu coloreaza ca nu are chef. SI nu face o multime de lucruri ca nu o intereseaza. Kineto fac cu amandoi. Daca ai inceput antibioticul ideal e sa-l dai minim 5 zile daca nu 7. Fiindca uite asa apar bacteriile rezistente la antibiotic: tratament incorect (ca doza), incomplet (ca durata). Si e nasol in timp. Eu una in Bucuresti nu am dat peste doctori care sa recomande cu usurinta antibiotic. Sunt reticenti. SI mai e o categorie: cei care dau antibiotic fiindca te vad dornic sa scapi mai repede de diversele, care oricum trec mai devreme sau mai tarziu (cu sau fara tratament, daca e viroza).

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Saluti.M-am intors si eu de la ginecolog.Flacaul e tot mare aproape 1,700 kg se pare.M-a programat iar abia peste o luna ca "sarcina merge bine".In rest, sa repet analizele ...
Diana a dormit doar o ora de la 14 la 15 si acum avea cca 37 la termometrul de frunte,deci i-am dat iar panadol.E dezastru cu ea in casa: cand s-a culcat am strans o gramanda din zona,acum arata iar ca intr-o satra de tigani p-aici
Cand am iesit de la gineco ... ploua,ceea ce face si-acum
Am fugit ca am toate alea puse pe aragaz pentru spaghetti carbonara

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Gata m-am umflat ca o balena
INGRID chiar nu stiu de ce baga povestea aia in carti pentru copii asa de mici ... normal ca daca o vad fetele,o cer si pe-aia.Si odata citita o tot mai cer.Diana ta tot cu literele deci
Dupa cum evolueaza vremea nu prea-i de iesit maine.
BRANDUSA ei cum mai sunt strumfii,ai fost la doctor? Antibioticul o sa i-l dau acum probabil 5 zile,ce sa fac? Doar pentru amigdalita i-am dat 7 zile,ca asa a zis pediatra la ce fain arata gatul Dianei atunci

Revin mai incolo,ca acum trage husbandu' de mine sa vedem iar un film "Australia" ,daca ne va lasa Diana,poate negociem sa ii punem si ei niste desene animate dincoace ...

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Hello lume ... vad ca n-a mai aparut nimeni la orizont !
Am avut noroc sa vizionez filmul ala care a fost fain si lung (2 ore jumate),doar pentru ca a aparut la orizont mami si-a luat-o cu ea pe Diana in apartamant la fratelo,ca altfel nu pupam io asa lux cu ea alaturi Un pic cat a stat cu noi,intreba si comenta intruna
Mi-a telefonat si Anamaria - maine dimineata vin in vizita Diana deja s-a si programat ca se va juca cu Clara cu plastelina,se pare ca n-a uitat de data trecuta
BRANDUSA si Dianei puzzle cu personajele alea ii plac.Ea le face singura,dar cel mai mult ii place sa o si asisti (= admiri,lauzi). Nu sa o ajutam,ca asta nu ne lasa defel. Pana acum maxim a facut singura de 48 de bucati. De cel de 60 nu vrea sa se apuce,dar daca ma apuc eu,intervine si ea de zor sa ma ajute , ceea ce pe mine ma enerveaza rau ,ca nu-mi place sa fac ceva la comun ... probabil pe mine seamana ca nici ea nu lasa pe-altii sa "ii amestece in ciorba" Poate ca daca as avea rabdare sa il facem impreuna, pana la urma se-apuca ea singura si de ala.
Zici ca nu face o multime de lucruri Ana ... da' de impopotonat o face ca a mea? Sau Diana e singura "tzatza" din zona Daca ati vedea-o ! Si azi si-a luat ciorapi lungi,rochie vaporoasa peste bluza,papucii de jucarie cu tocuri,poseta,si-a prins n agrafe in par,ba si-a mai agatat si-un medalion la gat sa fie completa.Si zicea ca ea e alternativ "doamna Giolgi" sau "plintesa" . Asta chiar daca nu se omoara dupa povestile cu printese. Cel mai tragic e cand trebuie sa iesim cu ea la gradinita , la mami,sau la plimbare si se crizeaza ca vrea numai cu agrafele respective (in toate culorile ) ca ea vrea sa fie ... "cea mai flumoasa din lume" Nu stiu pe cine seamana,ca eu nu ma impopotonez deloc ... bine cand eram mica si eu ma imbracam intr-o veselie cu hainele lui mami,a matusilor de la tara etc. Si ma si incaltam cu toacele lor evident.Macar bine ca nu ma machiez deloc ca daca m-ar vedea ... sigur ar face circ sa o las si pe ea rujata sau fardata la gradinita De cand am fost la manichiura,imi tot cere sa ii pun si ei oja,dar i-am zis ca nu e voie la gradinita si ca ii pun in vacanta.Si ce credeti? Zilele trecute ma minte ca ea a intrebat-o pe Giorgi si ca aia i-a zis ca are voie cu oja Dupa care a dat-o la intors cand i-am zis ca deja i s-a lungit nasul.Ca in final sa ajunga la concluzia ca si taica-su a mintit,daca are nasul mai lung

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Moni, cum a fost intalnirea cu Anamaria si Clara? S-au distrat fetele? Si Diana cum mai e cu boala?
Las-o incolo cu minciuna, ca si fata mea minte de ingheata apele, dar nu aiurea, ci cum o poarta interesul, n-a inceput cu fabulatii gen: "am vazut un elefant" sau mai stiu eu ce, ma astept si la faze din acestea.
Daca s-a imbracat in rochite si si-a luat papuci su toc, atunci nu-i asa de bolnava..., gusturi ce sa-i faci, a mea n-ar deschide dulapul cu haine nici s-o bati, mda.
Ma bucur pentru vestile bune cu bebele tau, sigur va fi mai mare decat Diana.
Bee, nu te mai minuna atat, ca nu e mare lucru. Ii scot din nou jocurile alea, macar sa aiba o bucurie din cand in cand. Lasa-ti fata sa vorbeasca, sa imagineze povesti, adica tot ce ii place.
Eu vreau sa spal scaunele din sufragerie. Sa fie din nou galbene...acum pielea are o usoara nuanta de gri, degeaba le spal la o luna, asa de iute se murdaresc daca se pune toata ziua mana pe ele. Bine...e firesc sa se puna mana pe ele..vorbesc prostii deja, ca nu-s piese de muzeu.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Moni, super vesti despre flacaul tau. Eu fac cam rar eco so nu stiu exact la ce sa ma astept. SPer sa fim amandoi ok, atat imi doresc. Eu n-am contractii sau probleme speciale, doar am racit si cred ca de asta nu pot dormi de dureri de oase. O sa treaca. Sau o fi oboseala acumulata peste zi care ma indurereaza noaptea? Ana mea nu se impoportoneaza, e baietoasa! Ea se costumeaza, se mascheaza, ca de Halloween, asa mi-a spus! Ma rog, trage fuste peste pantaloni si costulul de baie peste tricouri, etc. PAntofii mei? Vede mai mult papuci de casa diversi. Nu cred ca i se par interesanti! Agrafe in par? Daaaaaaaa, daca vreau sa-si smulga parul cu agrafe cu tot. . Mama mea tot incearca sa o aranjeze, sa o impleteasca, sa-i faca codize, etc. Pt scurt timp e fudula, dar uita si-si smulge iar parul cu agrafe, elastice, etc.
Ingrid, crede-ma ca o las sa faca numai ce vrea ea si-mi reprosez asta uneori. Cat despre fabulat/ mintit.........a mea e periculoasa. Vin la noi prietenii si prietenele ei de etnie conlocuitoare. Si Ana: "Veniti ca avem 2 galetzi de cireshe" De unde!??? La noi frigi gol, fructe niciuna, etc. Sau altceva: "fetitzo tie nu ti-a luat mamica ta puzzele? Nu-i nimic cand o sa mearga mama mea la magazin o sa-ti ia si tie!" Serios? Copiii aia chiar or sa creada! Sau alta: " Ce-mi aduce oare tati? Ceva dulce? Un Kinder Joy?" Eu: "NU! I-am zis sa nu-ti aduca nimic!" Ana: "Atunci poate o carticica?" Eu "NU" Ana: "sau o pritzesa" . Deci asa vede ea austeritatea in care ne zbatem! Si eu care chiar credeam ca nu apuc sa-i cumpar mai nimic.
fetele.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput