PRIETENE FARA TITLU (38)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
INGRID da s-au distrat fetele,chiar daca Diana a fost ceva mai maraita decat de obicei.Au mai si tras un pic de jucarii cand una cand cealalta,dar predominant Diana "ca-s ale ei" ![]()
Noroc ca le trece repede la amandoua.Clara e o dulce,arata tare tare bine
Diana mea cum nu mananca de trei zile,arata ca un tantar pe langa ea
Cu boala e ok,adica nici macar nu i-am mai luat temperatura azi,odata i-am mai pus mana pe frunte dar n-avea nimic.Nici secretii,nici tuse ... poate chiar isi face efectul antibioticul asta.Numai pofta de mancare n-are deloc,ceea ce era de asteptat.De cand ne-am trezit de pe la 9 pana pe la 11 cand au sosit musafirii mi-a facut efectiv capul calendar ,intreba intruna cand vine Clara,dar de ce nu vine odata etc. Mai bine n-o anuntam
A primit Diana mea rochita de care zicea Anamaria,e tare frumoasa
Noi i-am luat Clarei o palariuta de soare,la fel i-am luat si Dianei ca tot avea nevoie.Si i-a mai ales Diana o jucarie - o sirena
De fapt doua,ca evident si-a luat si ei una identica.Ah si sa nu uit,i-a mai dat si-o bratara de la ea ... abia am oprit-o sa nu ii puna si niscaiva agrafe de-ale ei - astea fiind considerate obiecte super-pretioase ce mai
Ca doar si Dianei de la Timisoara i-a dus si niste elastice de par din colectia personala ![]()

Am pus poze in drop,mai ales merita sa o vedeti pe zana AnaMaria
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-06-06/12:00:36 - frezata si aranjata de Diana.Ah sa nu uitam,parul i l-a uscat Clara
Aici si-a cam dat in petec Diana ,a inceput sa planga ca de ce-a luat Clara bagheta magica,ea voia sa o tina musai zana
sa fie in echipament complet.Intr-un final a adus Clara bagheta zanei si s-a potolit si miorlaici ...
Ce sa va mai zic de Clara care e vorbareata,cel putin in romaneste vorbeste foarte bine si am auzit ca si in bulgara.A si numarat pana la 10 in romana,bulgara si spaniola.Alta poliglota
De plecat iar nu prea mai voia,mai ales ca tocmai erau ocupate cu fiertul cremvustilor ... din plastelina
Diana nu a a dormit decat pe la 15 , s-a si trezit odata si-a adormit la loc.Acum cam trebuie sa se trezeasca.Mami a zis ca vine si o ia putin sa o scoata la aer,daca tot a fost ok de doua zile,
MONI
30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bee Cat despre fabulat/ mintit.........a mea e periculoasa. Vin la noi prietenii si prietenele ei de etnie conlocuitoare. Si Ana: "Veniti ca avem 2 galetzi de cireshe" ![]() De unde!??? La noi frigi gol, fructe niciuna, etc. Sau altceva: "fetitzo tie nu ti-a luat mamica ta puzzele? Nu-i nimic cand o sa mearga mama mea la magazin o sa-ti ia si tie!" Serios? Copiii aia chiar or sa creada! Sau alta: " Ce-mi aduce oare tati? Ceva dulce? Un Kinder Joy?" Eu: "NU! I-am zis sa nu-ti aduca nimic!" Ana: "Atunci poate o carticica?" Eu "NU" Ana: "sau o pritzesa" . Deci asa vede ea austeritatea in care ne zbatem! Si eu care chiar credeam ca nu apuc sa-i cumpar mai nimic. fetele.Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007) http://www.dropshots.com/dochia |

e pur si simplu mortala Anuta! Imi aminteste de Adriano administratorul de la firma unde am lucrat 6 ani si cu care mancam la amiaza zilnic.Trecea cate unul-altul pe fuga,cu treburi ,cand ne aflam la masa si ii mai intreba daca nu vor niste vin,sau bere sau ... mai stiu eu ce,dar in frigider batea vantul de asa ceva MONI
30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Gata mi-a plecat si matza la plimbare dupa ce-a facut un pic de parada modei in fata lui buni-mami inclusiv cu costumele de baie - pe langa cele doua intregi mai are unul din doua bucati si separat un slip tanga,ambele i-s cam largi.Dar mai ales in slipul tanga ... e mortala
Nici nu mai stiu de la cine-s primite
,doar de alea intregi sunt sigura ca-s de la nepotica Clara din Germania.
Inainte de-a pleca n-a vrut nicicum sa manance zicand ca nu ii e foame,dar in final,la mine in brate fix ca un bebelus, a mancat o farfurioara cu supa de pui si bucatele - un morcov si un cartof intregi.Carne de pui - putina de tot,dar tot e ceva
INGRID zici ca freci scaunele
? Ce-ai facut cu Diana,ai trimis-o la Sag azi? Ca pana la urma a fost vreme faina,cald,doar la prima ora a plouat un pic.Aaaa si au batut niste vantoaseee azi!
BRANDUSA n-ai mai zis nimic de bronsita/bronsiolita ... asa ca sper ca n-au apucat sa o faca pana la urma!
Cu sarcina eu contractii de-astea am avut si la Diana in ultimele luni,am tot luat no-spa,mai iau si acum cand si cand.Durerile de oase cred ca-s normale,poate n-ai racit.
Eu marti o tulesc de dimineata sa imi fac analizele,sunt curioasa mai ales cum imi iasa glicemia,sper sa nu am cumva diabet de sarcina ca atunci stiu ca sunt bebelusii mai mari.
Miercuri voi merge pana la birou la calculat salariile,joi are Diana serbarea si dupa aia pregatiri pentru plecarea lor la Felix - bagaje si niscaiva cumparaturi.Ca nici macar o crema de protectie solara n-am apucat sa ii iau. Deci saptamana incarcata.
Neamurile din Oradea sunt bagate in priza ,deja ma asteapta sa apar si eu si se bat ca la cine sa ma cazez.Una din verisoare are DPN peste numai o saptamana,asa ca o sa o vad sper si pe bebelina Ioana.Nepoata ce-are doi ficiori e la Eforie Nord cu familionul,dar se intorc pe cand ajung ai mei la bai si urmeaza sa afle ce va fi bebe nr. 3. Frate-su mai mare, sigur o sa aiba baiat,frate-su mai mic inca nu se stie .Epidemie de bebelusi la orizont,nu alta
Brandusa tu parca ziceai ca ii trimiti si pe-ai tai cu parintii prin zona in perioada asta,nu? Mai e valabil?
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Denisam spune:
Salutare,
Am pus poze noi in drop de la safari.
Duminica placuta!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Ursoaica spune:
Va mai zic un Buna ziua ... si apoi plec ... nu
| citat din mesajul lui Ingrid S Ursu, spartan ai fost intr-o viata anterioara, sigur. Am ras ieri cand am citit acel "Buna ziua" scurt si concis. Eu cred ca va merge Raisa la gradinita. Sper sa rezolvati cu bine. |
| citat din mesajul lui pisoi3 URSU, ca am uitat, bafta cu gradinita, sper sa o rezolvati. Chiar asa, vorba lui Ingrid, parca ai fi spartan . Zi mai multe de voi, de pisici etc. |
Multumim si sa fie !
Nu era vorba ca nu aveam chef dar ... eram iar cu moralul la pamant...
Poze inca nu am noi.
Mai cand va aud cu ecuatii matematice
... noi abea vrem sa numaram, litere nuuu nu ii plac, dar daca ii dau ceva tehnic de facut ... eventual o priza de montat ... moamaaa o apuca palavrageala si ma toaca la creieri si vrea ea sa faca si ma da la o parte sa vada ea daca este bine ...
... concluzia fata este tehnica nene, ma chinui sa vad ce ii pot cumpara pentru a dezvolta aceasta latura.Mai fetelor cand era mai mica se imbraca si dezbraca singura acum ... nu mai vrea ... cica nu poate.
IL ARE PE NU IN BRATE de ma dispera. Se alinta intr-o fericire.
Am primit ok de la ginecolog pt bb 2 acum tre sa ajung la endocrinolog sa vad ea ce zice.
monica70 spune:
Buna seara si de la mine!
URSULINA imi pare rau ca nu esti in forma.Bine ca ai ok de la ginecolog,sper sa primesti de la endocrinolog.
Cu imbracatul poate e o faza, trece ea.Cand era mica probabil i se parea ceva nou si de-aia o facea,acum i-o fi lene si cel mai simplu e sa zica ca nu poate,nu?
Cunoastem stilul,ca si Diana daca n-are chef sa faca ceva ne zice ca nu poate 
Daca e tehnica Raisa cu atat mai bine,i-ai chestii mai de baieti - din alea cu suruburi,ciocane ... si eu tot voiam sa ii iau Dianei,dar ba erau cam scumpe pentru bugetul de-atunci,ba nu aveau pe stoc - ca am ochit odata un set super fain din lemn pe un site.
Si stai calma ca nu face nimeni ecuatii matematice
, doar niste adunari/scaderi face Diana de Ingrid.A mea face asa ceva cel mult pana la 5 ,dar mai mult practic,adica numarand bucatile.Adica nu stie inca nici acum bine toate cifrele: ca sa le afle se foloseste de jocul de lemn,unde poate numara (pe o parte e scrisa cifra,iar pe verso sunt un nr. corespunzator de buline). Si de-astea se ocupa destul de rar si din proprie initiativa.
Chiar m-am gandit azi la Raisa "fotografa"
ca am lasat-o si eu pe Diana sa-mi faca vreo 3-4 poze acasa si pe-urma la o manastire de la marginea orasului unde am fost acum seara cu ai mei.Chiar am pus in drop si doua facute de ea,una mie,una lui taica-meu.Mie singurul lucru ce mi-e teama e sa nu scape aparatul pe jos la cat e de repezita,de-aia n-am lasat-o deloc cu el pana acum.
DENISA super faine toate pozele de la safari !!!
Am vazut azi poze noi si cu Ilincuta
Irinel nu mai zici nimic?
La noi a fost o zi caniculara azi.Tare fain a fost la manastirea aia: liniste,multa verdeata si flori
Culmea, au bantuit pe-acolo pe langa familii cu copilasi si ... o droaie de gravide
Diana e ok,ba chiar a mancat binisor azi.Acum se uita la Heidi. N-a facut nimic deosebit azi,a mai fost pe-afara dimineata,iar cat a stat in casa mai mult a colorat,din proprie initiativa evident.Si a dormit vreo 4 ore la amiaza,acum sa vedem cum o culc ...
MONI
irinel2005 spune:
Servus, fetelor.
Ioi, Moni draga, mi-i si groaza sa scriu la cate s-au intamplat si le-am ratat. Nici nu stiu de unde sa o apuc. Mai ales ca nu am apucat nici sa citesc prea multe in ultima vreme. Sunt total depasita de ...viata mea in capitala.
.
Vaz ca mititelul e baietel,dragul de el Tudor (Ilinca Ioana credeam intr-o vreme ca va fi Tudor Mihai
).
Vaz o alta curajoasa, Ursulina (pe care am vazut-o intr-o zi in metrou, cu sotul si inca doi sportivi) si o alta foooaaarte curajoasa, campioana Beeeeeeee.
Va admir din tot sufletul si ma bucur pentru voi.
La poze mai m-am uitat din cand in cand (ca sa zic ca fii-mea ), sa va vad minunatiile si sa vad ce mai stiu ele istetele sa faca
.
Nu-mi vine sa cred cum ne-au crescut copiii, ce omuleti frumosi avem langa noi.
Noi suntem bine; cu serviciul si cu gradi. Asteptam vacanta sa o zbughim pe undeva. Dar mai intai asteptam ...serbarea.
Iar pana atunci...cantaaaaaaam si iar cantaaaam. Cat e ziulica de lunga nu ne tace gura. Mancam capsunele, cirese, zmeura, strugurasi, afine si agrise din gradinuta noastra. Asteptam caisele, piersicile si nectarinele, merele si perele.
Iar eu robotesc si iar robotesc. In casa si pe langa casa. Cred ca am sa cobor militaria din pod ![]()
tuturor spiridusilor fermecati.
monica70 spune:
IRINEL ma bucur mult ca sunteti bine! Se vede si din poze ce bine ii merge Ilincai in coltul ala de rai de la voi de-acasa ... auzi la ea cate fructe pe-acolo
Mi-a placut mult expo aia de la gradinita - uite cu asta poti incepe sa ne mai zici ce activitati mai fac pe-acolo,ca e clar ca e o gradinita deosebita! Abia astept si pozele/filmele de la serbare,ca sper ca le vei pune si pe-alea.Deci si Ilinca canta de zor pe-acasa?
Mai la capitolul curajoase clar conduce BEE
Apropo de facut copilasi,am ramas ca la dentist acum seara ca ne-am intalnit cu un tip de-o varsta cu mine (baiat al unei foste colege de-a lui mami) ,insurat cu o tipa pocaita.Stiam ca au doi baieti si doua fetite - super frumosi si bine crescuti - cei cu care s-a jucat Diana acum doi ani la Moneasa si inca se mai intalnesc prin locurile de joaca din cartier.Noa si cand ma uit
impingeau un carucior ... mai au inca un flacau de 4 luni !!! Astia curajosi,mai ales ca doar el lucreaza!!! Nu mai zic de familia din blocul nostru care ultima data cand i-am zarit in gasca (cam demult) stiu ca avea 4 baieti si o fetita ,dar luna asta zice husbandu' ca a vazut pe tabelul de cheltuieli trecute 10 persoane ... or mai fi proiectat de-atunci??? Mai ... si io-s chiar grasa pe langa tipa aia
!!!
Si noi astia cu doar un copil ... ne agitam ca daca sa facem sau ba macar inca unul, inclusiv (si mai ales) din motive economice !
MONI
monica70 spune:
Ei ca tot am ajuns la capitolul copilasi: BRANDUSA tot am uitat sa te intreb,ce zice Ana ca mai apare inca un fratior? E bucuroasa?
Diana mea nu are o zi in care minim o fraza sa nu inceapa cu " CAND IESE AFALA BOBO MEU ..." o sa faca asa si pe dincolo
Si toata ziua vine sa ma controleze la burtica sa vada ce mai face bobo ei. Pe langa mangaieri,pupaturi,ii mai si spune poezii,ii canta ... astea seara, la ora de povesti de obicei. Sa vedem cum va fi dupa!
IRINEL in vacanta unde mergeti,v-ati hotarat? Hai fa-mi pofta ,ca io nu pup nimic anul asta 
MONI
irinel2005 spune:
Dupa mai multe tatonari, ba Spania (dar nu am corelat sejurul cu avionul, iar cu masina am refuzat categoric asa drum lung cu copilul), ba Turcia (eu nu foarte incantata, dar nici impotriva), o sa mergem in Croatia, pe insula Rab. http://www.rab-croatia.com/indexen.htm
Sper sa ajungem si in Parcul national Plitvice, ca de muuuult visez sa ajung acolo. http://images.google.ro/images?hl=ro&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=bek&q=plitvice&um=1&ie=UTF-8&ei=6SwsSpzCAY6ysAaTxIzQCQ&sa=X&oi=image_result_group&resnum=1&ct=title