INSEMINARE [38]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalinasi

Fetele, mai face cineva inseminare la MedNewLife?

Buna

eu am facut anul trecut o inseminare cu doctorita Gherasie si sincer nu ti-as recomanda aceasta clinica. Sunt lipsiti de profesionalism toti, incepand cu asistentele. Plus ca arata dubios, pe mine m-au dus la subsol intr-o camera ff mica si mirosea ciudat.
Iti recomand clinica Medlife Grivita, nu prea se respecta ora de programare dar in rest sunt ok.

Bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Multumesc mult pentru incurajari!!! Stiu ca sunt si fete mai plinute au copii... Faza tare e ca la mine ovulatia e ok pe CM normal, la stimulare am reactionat ciudat...

Dankutza Felicitari pentru 12+. Bafta la bitest si te asteptam cu vesti!

http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christine13

Citat:

Fetele, mai face cineva inseminare la MedNewLife?

Buna

eu am facut anul trecut o inseminare cu doctorita Gherasie si sincer nu ti-as recomanda aceasta clinica. Sunt lipsiti de profesionalism toti, incepand cu asistentele. Plus ca arata dubios, pe mine m-au dus la subsol intr-o camera ff mica si mirosea ciudat.
Iti recomand clinica Medlife Grivita, nu prea se respecta ora de programare dar in rest sunt ok.

Bafta multa

Cristina, multumesc pt raspuns. Eu nu am nimic de reprosat clinicii in sine. Problema mea este ca dna doctor nu vine decat de 2 ori pe saptamana la MNL si in rest a trebuit sa ma duc la CFR2 la camera de garda, unde era nebunie. Am facut monitorizari cu inca 5-6 persoane linga mine si nu mi-a placut deloc.
Iar astazi am fost la dansa la CFR2 si mi-a zis sa ne vedem luni la MNL pt eco. Am sunat la MNL si mi-au zis ca dna doctor nu are consultatii in aceasta luni. Acum astept sa se faca ora 2 sa o sun sa o intreb din nou unde ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

Eu sunt f suparata.
Marti, Z7 = 2 foliculi 12 + 13 mm, endo 3 mm dupa 5 zile de closty,
miercuri si joi (z8 , z9) am facut cate un gonal.
Azi, z10 = 3 foliculi cel mai mare de 14, endo 5mm.
Si doctorita imi spune ca nu intelege de ce nu au crescut.
Mi-a dat sa continui inca 3 zile cu gonal si luni eco.
Vi s-a mai intamplat asa ceva? Or sa mai creasca? Sau s-a terminat cu inseminarea pe ciclul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

catalinasi-eu zic ca nu e rau in ziua 9 folicul de 14mm,foliculul acesta pana in ziua a 13-14 va creste probabil pana la 20-22mm,continua cu gonal...pt endometru pune niste ovule viviflor sau foloseste gel oestrogel,chiar si o pastiluta de aspenter/zi pt vreo 3-5 zile(cam asta e ce stiu eu din experienta mea de pana acum)..bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Dankutza - te astept cu vesti despre bitest. Si poate ne spui si ce este, desi unii sunt asa de rasfatati ca nu vor sa se arate.

Bafta multa noilor insmeinate. Sa dea Dumnezeu sa se lase cu burtici la toate.

Eu abia luni ma duc la prima monitorizare. Sa vedem ce iese.

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani
http://lt1f.lilypie.com/AOwDp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Citat:

Eu sunt f suparata.
Marti, Z7 = 2 foliculi 12 + 13 mm, endo 3 mm dupa 5 zile de closty,
miercuri si joi (z8 , z9) am facut cate un gonal.
Azi, z10 = 3 foliculi cel mai mare de 14, endo 5mm.
Si doctorita imi spune ca nu intelege de ce nu au crescut.
Mi-a dat sa continui inca 3 zile cu gonal si luni eco.
Vi s-a mai intamplat asa ceva? Or sa mai creasca? Sau s-a terminat cu inseminarea pe ciclul asta?

Catalina

Si eu am luat primele 5 zile closty si foliculii erau in jur de 8-9. Dupa prima eco de monitorizare mi-a dat doctorita sa fac puregon injectabil in burta si am ajuns in ziua 12 cu 4 foliculi pe ovar stang si 5 pe ovarul drept, dim cea mai mare 18 mm. La mine a functionat puregon. legat de doctorita Gherasie , sfatul meu este sa o schimbi, este ff superficiala, cu mine asa a fost.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Petronela pe dr Corina Neamtu o poti gasi si la Dacia Medical center.

Ancamac multumesc ca mi-ai tinut pumnii.

Catalinasi stai linistita ca ai timp suficient ca sa se rotunjeasca foliculii. Eu am ovulat in ziua 18. AM avut numai unul dominant de 19 mm care acum inoata prin burtica. Fii pozitiva. Nimic nu e pierdut. Spera! Acelasi tratament pe care ti-l recomanda Raluca30 l-am folosit si eu pentru ingrosarea endometrului. Bafta multa!

Sensibila chiar ma intrebam ca nu intri sa declari ziua 1 de cm. O sa fie bine, o a vezi. Ai avantaj ca stii ca poti ramane gravida. Bafta multa. Sa ma urmezi cat mai repede.

Multumesc de cuvintele frumoase tuturor.
Am fost la dr. Mi-a luat sange si abia peste 2 saptamani o sa primesc rezultatul. Ne-am revazut. Eu aveam niste contractii. Nu ma durea. SImteam doar niste impunsaturi din cand in cand. Si bebe era cam suparat, pentru ca uterul il cam inghesuise intr-un colt. Este asa de dragalas. Are 6 cm si 53 g. Eu am astazi 12 saptamani si 5 zile, si la eco apare ca avand 12 saptamani si 4 zile. Deci suntem in grafic. Avem manutze si picioruse. Mi-a aratat antebratul si i-a masurat femurul. Are 151 de batai pe minut. Colul este inchis. I-a masurat si transparenta nucala, are 1,5mm. Bebe nu trebuie sa aiba transparenta nucala mai mult de 4mm. Daca e mai mult asta inseamna sindrom down.
Deci suntem bine. LA un moment dat si-a intins piciorusele si nu s-a vazut nimic orientat in sus. Se pare ca ar fi fetita. Mi-a spus ca nu e sigura 100% dar se pare ca ar fi fetita. Imi va spune sigur la triplu test la 16-18 saptamani.
Deci am trecut cu bine in trimestrul II. De luni intru in luna a patra si e timpul sa imi anunt sefii. Ce-or sa se mai "bucure". Le incurc planurile. La noi anul incepe in septembrie. Noi nu numaram ca altii anul calendaristic ci anul academic. AM spus mai demult ca sunt profa de meserie. Data nasterii este undeva prin decembrie. Ba 17, ba 20, ba 21, ba 23. Asta sunt datele care imi apar la eco. Deci in jur de 20 decembrie. O sa fie Craciunitza mea.
Multa bafta la toate si sa va incerce emotiile pe care le am eu cat mai repede.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Dankutza - ma bucur nespus pt tine si pt Craciunitza ta! Sa decurga tot asa pana la sfarsit.
Eu am fost la ecografia din Z9 - endometru 3,2 mm, 2 foliculi de 9 cm pe stanga + 1 folicul de 10 si 2 foliculi de 10 pe dreapta. Mi-a marit doza de Fostimon si urmatoare ecografie e marti dimineata.

Mult succes Catalinasi!

Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Scuze, aveam Z8 azi.

Mergi la inceput