INSEMINARE [38]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

Ancamac, Christine, Dankutza, Raluca
Bafta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Catalinasi - sa fie! Bafta multa si tie! Sper sa ne intalnim la odiseea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

DANKUTZA dupa IA ai luat medicamente, ce fel si cum?

parca citisem ca dupa ai avut un mucus abundent lipicios, asa am si eu doar ca eu iau utrogestan vaginal si cred ca asta e cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Micomic am inceput sa iau cu cateva zile inainte de inseminare Acid Folic. Numai asta am luat pana cand a ajuns bebe la 6 saptamani si ceva si mi-a dat sa pun seara cate un Arefam (ruda a Utrogestanului). Nici nu mi-a scris ce doza. Este de 100 si de 200. EVident am pus de 200. Dr mi-a zis ca pot sa pun de pamplezir. Nu ca as avea nevoie. Eu in continuare iau Acid Folic si cate un Arefama, desi cred ca va trebui sa le opresc pe amandoua cat de curand. Din trim II nu mai e nevoie acidul. Dar astept sa vad ce imi spune Cezara. Nu am avut nici un mucus abundent lipicios. Curge noaptea din cauza Arefamului, dar se vede ca este de la medicament si nu mucus.
Pupici

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Ioi Dankutzo ce mare v-ati facut 12 saptamani...wow...Felicitari!!!!!
Fetelor am primit ''cadou'' trei cutii cu Gonal...si trei sau patru cutii cu Follistim..plus o doza de ovidrelle...asa cadou da, nu?
Mi le-a adus o pacienta. Au fost ale prietenei ei care s-a retras in Romanica..si le-a lasat aici..mi le-a dat si mi-a zis sa fie cu noroc.Mi-a fost jena sa ma uit in punga dupa ce a plecat m-am uitat si am intepenit?:)))))
Care dintre voi a facut stimulare cu Gonal..sau Follistim-ul asta?
Ce stiti despre ele?
Oricum o sa merg la medic..sa vedem ce si cum insa vroiam sa stiu asa ca fapt divers...e puternic? Sunt sanse mai mari decat cu Closty???
Intreb si eu ca zapacita.
Multumesc anticipat,
Crisa

http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png

Mergi la inceput

Crisa sa stii ca daca medicamentele provin de la cineva care s-a chinuit mult si a reusit pana la urma, sigur ai sa reuseseti si tu. Nici nu iti inchipui cu ce inima buna iti poate da cineva ceva care sa te ajute, care s-a chinuit in aceeasi problema. Din cate stiu eu Closty este doar primul pas in stimularea ovariana. Mi-a aduc aminte ca acum niste ani in urma, dr mi-a dat doar Closty in doze diferite timp de trei luni si nu am facut nici o branza. Pana la urma tot Puregonul sa traiasca. Nu am incercat niciodata Gonal sau Follistim. Dar am incercat Ovidrelle pentru declansarea ovulatiei. Dr mea spune ca Ovidrelle e mai bun decat Pregnyl.
In alta ordine de idei, azi inchei saptamana 13 si de maine intru in saptamana 14, luna a patra. Ma cam doare un pic burtica sia trebuit sa iau No-spa.

Pupici la viitoare burtici

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

crisaS-eu am facut cu gonal f75-nu pot spune ca e f puternic unul pe zi,am avut doar un folicul dominant si unul f mic...sanse sunt mai mare decat cu clostylbegit pt ca gonal e mai bun pt endometru si nu e asa toxic pt ovul,cel putin asa stiu e...dar eu nu am reusit inca sa raman gravida...azi in ziua 10 testul barza e negativ

Mergi la inceput

Raluca nu te supara, dar e normal ca testul de sarcina sa iasa negativ in ziua 10. La mine s-a pozitivat testul prin ziua 20. De fapt dunga de control era foarte palida. Am mai facut unul peste vreo 4 zile si a iesit la fel. Dute si fati un Bhcg, dar nu la Synevo. Te inteleg ca nu mai ai rabdare si vrei sa afli. Maine e luni, dute la un centru medical si pana seara o sa ai raspunsul. BAfta multa

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete,
Am si eu o intrebare intrebatoare..
Va rog sa ma ajutati...
Eu sunt pe tratament cu monogon pentru IUI nr 5.
Am urmatoarea schema:
Z5-Z9, monogon, cate 2 ampule zilnic intr-o doxa unica

Z10de CM eco:
Ov dr , 2 foliculi, 14 mm respectiv 14mm,
Endometru 10 mm
Estradiol Urgent 1641 pmol/l
Progesterom 3.6 nmol/l
Nu am mai facut menogon in zilele 10,11,
Acum in Z12 de CM
Ov dr 2 foliculi de 17 mm si de 18 mm
Endometru 9.3 mm
Estradiol 1508 pmol/l
Progesteronul: 6.9 nmol/l
Tocmai mi-au zis sa mai fac diseara un menogon si maine dim sa fac ovitrelul, dupa care la 24 ore inseminearea ( adica poimaine dim)
Intrebari
1. este in regula sa opresc pentru 2 zile monogonul si abia dupa sa-mi mai dea inca o zi?
2. Progesteronul din Z12 nu este cam mare?..si de ce scade estradiolul...? inainte de ovulatie...
Va multumesc anticipat pt raspunsuri..
Sa aveti o duminica placuta

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Buna fetelor!
Imi cer scuze ca dau buzna la voi . Am si eu o intrebare. A facut cineva IA cu dr Micu la Cluj? Se pare ca prin septembrie va trebui sa ajung si eu pe mana lui.
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da detalii de reusitele lui si costuri.
Eu am facut o stimulare la el si tratamentul stiu cat costa, dar de IA nu stiu (am vazut ca pe prima pagina e trecut 100E. Tot atat costa si acum?).

Multumesc anticipat si multa bafta!

Oana ... in episodul II

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput