INSEMINARE [38]
Raspunsuri - Pagina 7

Christine13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micomic in sfarsit ma apropii de ziua cea mare, IA, il fac miercuri la ora 13.00 la clinica Genesys. am citit destul de putine referinte despre ea caci e relativ nou aparuta. ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii? despre pregnyl, eu trebuie sa fac 2 fiole de 5000 o data cu vreo 34 de ore inainte, ziceti va rog, injectia asta doare? |
Buna
stai linistita, nu doare pregnylul.
Roxana - eu am facut pregnylyl Joi dimineata la 9 (dupa ecografie) si inseminarea a doua zi la 15.30.
Cred ca depinde de doctor si binenteles de pacienta....

micomic spune:
intr-adevar nu a durut injectia de pregnil, si mi-a facut-o socrela, ca era in vizita.
Liana eu la Genesys merg cu prof Ancar.

micomic spune:
eu am fost azi sa fac IUI si sa va povestesc...
ajungem la clinica si bineinteles nu sunt locuri de parcare, de parca eram in centru si nu in baneasa,
am stat o multime in sala de asteptare, am completat o multime de formulare si o declaratie bine-nteles cum ca stiu la ce riscuri ma supun si ca am fost informata de toate cele de docorul meu da de unde, ca nu-mi spune niciodata nimic, iar daca intreg ... pe urma regret ca am intrebat de ce raspunsuri in 2 peri imi arunca.
sotul meu s-a cam chinuit sa dea gigei cred ca era emotionat, desi nu recunoaste, normal
si apoi asteapta sa ma cheme si pe mine sa ma urce pe masa.
ei, nu stiu daca v-am spus dar doctorul meu imi da impresia ca nu ma cunoaste, de fiecare data. ca si cum nu m-ar fi vazut de atatea ori.
in fine mi-a dat repaus azi + 2 zile, azi in pat, de parca m-as fi putut ridica, ca de cand am facut pregnil, am niste ameteli de zici ca si fara efort fizic, il intreb daca pot sa fac eu de colo, iar eel se intoarce la mine suparat si-mi spune:"am zis fara efort fizic, ce crezi ca inseamna" si in timp ce mi-a facut IUI mi-a spus ca el a potrivit tot, ovulatie, etc si ca nu mai are rost sa fac eu alt ceva
in fine in rest s-a purtat ok cu mine, mi-a prescris reteta NoSpa si inca ceva un Utrogestan de maine incepand, si ca dupa 4 iulie, cica atunci se va vedea sigur daca am ramas sa incep dozari cu B-ucg, habar n-am ce sunt astea, dar nu mi-a spus nici unde, nici ce sa fac daca nu am ramas
ca sa nu mai zic ca am platit 1.720 ron doar pt IUI, nu am facut monitorizari acolo si nici alte cele.
deci clinica Genesys, arata bine-ntradevar, toate noi curate si frumoase, am stat si vreo ora pe pat in salon, dar totusi dai o multime de bani ... insa de acum stau pe oua si clocesc si sper, sper mult

dankutza spune:
Micomic sa fie intr-un ceas bun. Sa stii ca eu am prestat si urmatoarele 2 zile. Nu stiu daca am ramas gravi la una din prestarile ulterioare. Dar ce te costa? Ba inca iti sporesti sansele. Cat de sigur poate fi dr ca a prins momentul oportun? Parerea mea este sa nu va abtineti urmatoarele 2 seri. Nu trebuie sa te fortezi, sa nu faci nici un efort. Eu am facut in pozitia clasica si am si pus o perna sub fund dupa. I-am spus ca atunci cand isi da drumul sa fie cat mai adanc, mai aprope de col. Apoi am dormit dusa pana dimineata. E drept ca m--am trezit intepenita de spate, dar nu conteaza. Hai ca m-am rusinat ca ma detalii referitor la dingy-dingy. Bafta multa!
12+

ruxandrab spune:
Salutare!
Cam liniste zilele astea pe aici..
Micomic Sa fie cu noroc!
Eu ma intorc de la endocrinolog... Vesti super... Doamna mai faceti niste analize si va programez luna viitoare la control. Pe 13 iulie e urmatoarea programare. Dar stiti ce e culmea? Doamna trebuie sa slabiti! Nu ma innebuni... Am tinut regimuri toata viata, slabesc pe moment si dupa ma ingras mai tare si zic eu mai ales de la stres. Doamna va ingrasati de la mancare, nu de la stres. Wow cata perspicacitate, nu-i asa!
Pe bune innebunesc ... In mod normal acum ar trebui sa ma motivez cumva, dar nu mai pot, nu stiu cum...
http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png

raluca30 spune:
ruxandrab-nu esti nici prima nici ultima grasuta...nu stiu cate kg ai dar sunt fete grasute care au ramas gravide si au dus sarcina la capat fara probleme...eu personal am o greutate f mare(nici nu o sa o spun aici pe forum sa nu radeti de mine
)...poate ar trebui sa-ti cauti alt doctor intre timp,daca nu te simti bine cu dr tau nu vad ce rost are sa continui..mie dr mea mi-a zis ca ar fi bine sa mai slabesc,dar stie ca nu o voi face si nu insista,singura ei temere e sa nu raman gravida cu mai mult de un bebe,la gemeni e mai periculos.daca te hotaresti totusi sa tii regim,cand ti-e foame mananca rosii sau castraveti,renunta la mancarea calorica,dar numai daca iti doresti asta,nu te forta pt ca nu o sa reusesti mare chestie...zic si eu...

dankutza spune:
Raluca30 si Ruxandrab va rog sa nu intrati in panica cu sunteti mai plinute. Eu sunt cat o Fulga (a se citi vaca). Am foarte multe kg in plus. Am avut mai multe. Am slabit vreo 31 kg. Ajunsesem si eu sa arat a om. Dar am inceput stimularile... Cele 2 stimulari mi-au adus "in dar" vreo 5 in plus. Kg de care nu am scapat nici in prezent. Partea buna este ca in 3 luni de sarcina am luat doar jumatate de kg. E drept ca m-am cantarit pe cantare diferite. In mod normal trebuie sa iei doar un kg in primele 3 luni (parca?). Nu pot sa scriu aici greutatea reala pentru ca ma rusinez rau de tot.
Oricum sunt suprapoderala, categorie grea.
SI totusi nu mi-a fost frica de o sarcina. Raluca are dreptate. SUnt multe cu supraponderale care duc sarcina pana la termen. AM avut un medic ginecolog care mi-a spus ca a avut o pacienta cu 140kg la nastere. Sper sa nu ating acest record. Se spune ca supraponderalele nu iau mai mult de 9-10kg. Acum care o fi adevarul nu stiu. Citesc la odisee despre fete care sunt slabe si au luat chiar si 8 kg in primele 3 luni. Problema la suparapoderale e ca fac copii mici de vreo 2-2,5kg. AL meu este cu o saptamana mai mic la masuratori. De aceea, ma astept sa fac un pisoi de copil.
Ruxandrab sper ca te-am linistit.
Maine ma duc la dr sa fac Bitestul (sange +eco). Sper sa fie totul bine. Mi-o frica dar parca ceva imi spune ca totul e in regula.
Pupici 12+

korina spune:
Ancamac-bafta la inseminare si sa fie ochisori
Amir-sa ai o sarcina usoara
Ruxandrab-o sa vina si la tine zile mai bune,ai sa vezi
Dankutza-multumesc pt urari si sa ai o sarcina usoara
Petronela-la prima inseminare dubla si eu am avut dureri groaznice,sangerari,si in zilele ce au urmat,din pacate nu se prinsese nimic,dar fiecare organism lucreaza diferit.Un endocrinolog bun,este Dr. Neamtu Corina,Institutul Parhon.Multa bafta
Christine-multam de urari iar tie numai bine si sa vii cu veti bune14+

ancamac spune:
Korina - iti multumesc mult! Maine merg la ecografie, o sa va tin la curent!
Dankutza - iti tin pumnii sa fie totul perfect! -ici pt toate fetele si mult succes tuturor aspirantelor si sarcina usoara gravidutelor!