INSEMINARE [38]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

mersi dankutza-te-am intrebat pt ca eu la celelalte inseminari nereusite faceam pregnyl cu 24 ore inainte,iar acum am decis sa-l fac cu 6-8 ore inainte de IA pt ca as zice ca simt cand ovulez,de regula simt ceva in ovarul cu folicul, o presiune ,si am decis sa micsorez orele intre pregnyl si inseminare,am simtit ca ovulez dupa 5-6 ore de la pregnyl,ramane de vazut daca am reusit sau nu de data asta...
sigur totul va fi bine cu bebele,nu te stresa!te pup si bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Christine - sa fie intr-un ceas bun! Iti tin pumnii!
Dankutza - stai linistita. Vei vedea ca totul va fi bine! Astept vesti bune de la tine!
Va pup pe toate si va urez o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

in sfarsit ma apropii de ziua cea mare, IA, il fac miercuri la ora 13.00 la clinica Genesys. am citit destul de putine referinte despre ea caci e relativ nou aparuta. ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii?

despre pregnyl, eu trebuie sa fac 2 fiole de 5000 o data cu vreo 34 de ore inainte, ziceti va rog, injectia asta doare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Micomic,
succes...
stai linistita...injectia este in burtica, si nu doare de fel

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Micomic Pregnylul nu doare. Se face in fundulet. La a doua inseminare mi-a facut Pregnyl in fund. Prima data mi-a facut Ovidrell in burtica. Bafta multa!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Micomic,
Cu ce medic faci inseminarea la Genesys. E vorba de Genesys Ferility Center?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

Buna fetelor.Astazi am facut inseminare la ominiclinic.Voiam sa te intreb dankutza tie ti se facea eco inainte de inseminare?Mie la celelalte inseminari mi se facea eco cu 5 minute inainte de inseminare,atunci aflam daca foliculii erau rupti sau nu,astazi in schimb nu mi-a mai facut eco.Voua fetelor vi s-a inatmplat asa ceva sau e regula sa faci eco inainte de inseminare?MA gandesc ca oricum nu se mai putea face nimic daca se vedea ceva naspa la eco,asa ca mai bine ca nu am facut-o.Va pup si bafta la toate fetele.
Spermograma a fost bunicica 22mil de spermatozoizi din grupa a dupa preparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Ginabulina, tinem pumnii..
La mine de ex NICIODATA nu-mi face eco inainte de inseminare..
S-a mai vorbit de acest lucru pe forum..
La eco se pune gel si sub condomul acela si pe deasupra condomului...
Mie mi s-a zis ca nu e eindicat ca poate sauna la inseminare gelul si ca ...precum si tu ai spus...oricum nu se mai poate face nimic odata facut ovitrelul cu o zi inainte sau cum o fi...
Am intlesc ca unele fete fac inseminarile dupa amiaza si ele fac eco in acea dimineata....
Eu cred ca nu e f relevanta treaba cu eco...atata timp cat ti-ai facut inainte analiza de estradiol + progesteron urgent...
Multa multa bafta...

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ginabulina sa fie intr-un ceas bun. De fiecare data mi s-a facut eco inainte de inseminare pentru ca Cezara face Pergnylul inainte de inseminare. Ma duceam la cabinet, faceam eco, se declara multumita de ce a gasit, Pregnylul facut de indata si apoi inseminarea propriu zisa la maxim doua ore de cand ma duceam la cabinet.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Raluca la prima inseminare mi s-a facut Pregnylul cu maxim 2 ore inainte de procedura. A doua oara, mi l-a facut mai devreme, cam cu o jumatate de ora inainte de procedura. Din ce am vazut eu pe forum, numai Cezara face Pregnylul inainte de inseminare. Majoritatea doctorilor il fac cu o seara ianinte, 30-40 ore. Nu stiu cine are dreptate, la mine a mers cu Pregnylul inainte de inseminare. Cand am facut eu ultima inseminare, mai era acolo o fata care era la a patra inseminare. Avea deja un copil de vreo 3 ani, facut tot prin inseminare si acum vroiau sa il faca pe al doilea.

Christine felcitari pentru inseminare. Sa fie cu noroc. DIn cate stiu eu Aspenterul este pentru coagularea sangelui. Ai probleme cu coagularea? Acum sa stai linistita. Sa nu te enervezi din nimic si sa "traiesti". Bucura-te de fiecare clipa. Fii optimista.

Ancamac ma simt bine. Maine fac 12 saptamani. Vineri ma duc sa imi faca bitestul. O ecografie mai amanuntita, in care va fi masurat, numarat degetele. Important este cat masoara translucenta nucala (parca?) si sa vada daca e prezent osul nazal ca sa nu aiba Doamne fereste vreun sindrom. Nu spun care ca ma cutremur numai cand aud de ele. Este un hop de trecut pentru mine. Mie frica dar in acelasi timp, ma gandesc ca Dumnezeu o sa ma ajute sa duc sarcina cu bine pana la termen.

12+

Buna Dankutza

Nu am probleme cu coagularea, chiar nu stiu de ce mi-a dat , din pacate doctorita plecase, nu am apucat sa o intreb...o sa o sun azi. Acum stau cuminte si astept . Multumesc pentru incurajare. O zi frumoasa!

Mergi la inceput