INSEMINARE [38]
Raspunsuri - Pagina 5

M_Alexa spune:
Salutare la toate fetele!
Ma bucur daca am reusit cumva sa va redau increderea si speranta ca totul e posibil daca vrea Bunul Dumnezeu! Va tin pumnii la toate!
Dankutza, am fost ieri la prima eco morfofetala si abia azi am facut DT, ca ieri mancasem deja. L-am vazut ieri si mai bine pe bebe.
E un neastamparat!!! N-a stat locului ici un pic. Sarea ca o mingiuta, se intorcea pe toate partile, isi baga manutele in gurita, scotea limba.... E o dulceata! M-am topit toata cand l-am vazut!
I-a facut toate verificarile care trebuiau: prezenta osului nazal, a masurat marimea translucentei nucale, a verificat stomacul, vezica, i-am inumarat degetelele....si asa ca idee neoficiala ar fi baietel.
Cel mai bine se vede la 20 saptamani. Dar, oricum, sanatos sa fie ca noi il iubim oricum.
Rezultatul DT il aflu peste 2 sapt. Sper sa fie bine!
Nu stiu dc ai vazut ca iti lasasem un msg pe ultima pagina a capitolului trecut. Iti repet ce am scris acolo: esti o adevarata mangaiere pentru toate fetele de aici. Ai un sfat bun si o vorba de incurajare pentru fiecare! Sa stii ca te apreciez foarte tare!!!
Sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume!
pentru toate fetele!!!
12+
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

tinuta78 spune:
multumim pentru incurajari si sarcini usoare cu
sanatosi.
Dankutza, nu mai am timp sa recitesc din urma, tie ti-a dat tratament de sustinere cu utrogestan dupa IA? Cam cand au inceput sa apara semnele care sa-ti dea de banuit ca e totul ok si ca s-a prins bb?

ruxandrab spune:
M_alexa Multumim mult de povestea super incurajatoare! Ti-am scris in urma, dar nu cred ca ai vazut, nasterea la Nica Denisa e f scumpa, pt ca lucreaza la un spital particular din Bucuresti.
http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png

M_Alexa spune:
Ruxandrab, multumesc frumos pt raspuns! Am uitat sa-ti spun atunci. Am vazut mesajul de cand l-ai scris.
Am intrat si eu pe site-ul maternitatii aceleia si , intradevar, e cam piperat. Printre doctori am gasit-o si pe Nica.
Continui sa merg la ea pt controale, cel putin deocamdata, si vad eu mai incolo cum o sa fac sa nasc in Bucuresti. Deocamdata mai e timp. 12+
"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

raluca30 spune:
salutare fetelor!scriu mai rar pe aici,dar va citesc!
Am facut ieri a 3a inseminare la med new life,dr Anca Gherasie era bolnava si am facut-o cu dr Bratila Elvira(parca)...pt cosicel sa modifici pretul pe prima pagina acum IA e 800ron...sper sa scap de data aceasta si sa te ajung din urmape toate fetele

dankutza spune:
tinuta Cezara nu e de accord cu progesteronul imediat dupa IAS. Am citit despre fete pe forum care au primit Utrogestan imediat dupa procedura, si inca si cantitate mare 4-6 pastile. Mie mi-a spus Cezara, ca ea nu da nici un progesteron pana nu vede activitate cardiaca. Cand am fost la prima eco la 5 saptamani si ceva, mi-a aratat ca are vezicula vitelina. Mi-a zis ca e bine dar sa nu iau nimic in afara de acidul folic. M-a chemat peste o saptamana si am vazut ca are embrion si activitate cardiaca si atunci mi-a dat sa pun o singura pastila de Arefam (ruda a Utrogestanului) "de pamplezir" cum s-a exprimat ea. Prcatic de gura mea. Ea mi-a arat pe ecograf ca m corp galben in ovarul cu care am ovulat si ca asta ii indica ei ca am suficient progesteron pentru a susutine sarcina. In prezent am aproape 12 saptmanai si iau doar un acid folic pe zi si pun seara un Arefam. E tot ce iau. Nu ma incanta ideea sa iau vitamine de frica sa nu ma dublez.
Primele semne au fost intarirea sanilor. Au devenir pietrosi si durerosi. Asta a aparut pana sa fac 14 zile de lainseminare. Pe mine nu ma dor sanii inainte de ciclu si mi s-a parut ceva ciudat. Dar am zis ca poate de la atatea medicamente cate ma bagat in mine. Al doilea semn a fost mirosul. S-a ascutit. Al treilea semn a fost somnul, dar asta dupa vreo 3 saptamani, nu foarte repede. Acum, fiecare femeie e diferita. E fac parte din categoria fara semne. Eu nu am greturi, nu vomit, nu sunt constipata, nu am ameteli. ALtele sunt vai de capul lor. La mine am avut de la inceput si continua sanii tari si durerosi dar nu tot timpul, mirosul ascutit si somnolenta. Deci, am o sarcina usoara.
raluca sper sa fie intr-un ceas bun. Numarul trei e un numar norocos.
M_alexa multumesc pentru vorbele frumoase. 11+

ancamac spune:
Buna fetelor!
Raluca - tinem pumnii stransi!
M-Alexa - multumim pt povestea ta! Secretul e sa nu ne gandim la faptul ca dorim atat de mult un copil! Dar nu e usor! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Dankutza - cum te simti?
La mine si-au facut aparitia rusii, punctuali ca si ceasurile elvetiene! Duminica voi incepe tratamentul pt a 2-a inseminare.-ici tuturor!

Christine13 spune:
Buna dragutzele
Korina Felicitari!
Am facut ieri inseminarea. Acum ramane sa asteptam. Vi s-a prescris dupa IA aspenter? Aveti idee de ce se recomanda ?
O zi frumoasa!
Christine

raluca30 spune:
christine13-aspenter e pt circulatie,pt a subtia sangele din ce stiu eu(e de fapt o doza mica de aspirina)ti l-a dat probabil pt endometru..Bafta multa!
dankutza-am o intrebare,am citit undeva dar nu mai gasesc unde ai scris...cand ai facut pregnyl inainte de prima inseminare l-ai facut cu 2 ore mai devreme?am citit eu corect undeva sau gresesc?mersi te pup si pe bebe

dankutza spune:
Raluca la prima inseminare mi s-a facut Pregnylul cu maxim 2 ore inainte de procedura. A doua oara, mi l-a facut mai devreme, cam cu o jumatate de ora inainte de procedura. Din ce am vazut eu pe forum, numai Cezara face Pregnylul inainte de inseminare. Majoritatea doctorilor il fac cu o seara ianinte, 30-40 ore. Nu stiu cine are dreptate, la mine a mers cu Pregnylul inainte de inseminare. Cand am facut eu ultima inseminare, mai era acolo o fata care era la a patra inseminare. Avea deja un copil de vreo 3 ani, facut tot prin inseminare si acum vroiau sa il faca pe al doilea.
Christine felcitari pentru inseminare. Sa fie cu noroc. DIn cate stiu eu Aspenterul este pentru coagularea sangelui. Ai probleme cu coagularea? Acum sa stai linistita. Sa nu te enervezi din nimic si sa "traiesti". Bucura-te de fiecare clipa. Fii optimista.
Ancamac ma simt bine. Maine fac 12 saptamani. Vineri ma duc sa imi faca bitestul. O ecografie mai amanuntita, in care va fi masurat, numarat degetele. Important este cat masoara translucenta nucala (parca?) si sa vada daca e prezent osul nazal ca sa nu aiba Doamne fereste vreun sindrom. Nu spun care ca ma cutremur numai cand aud de ele. Este un hop de trecut pentru mine. Mie frica dar in acelasi timp, ma gandesc ca Dumnezeu o sa ma ajute sa duc sarcina cu bine pana la termen. 12+