INSEMINARE [38]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Am facut inseminarea pe 14 mai si beta pe 28 mai.

http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor,
nu va mai faceti griji referitor la numarul de spermatozoizi. Este o fata pe forum, M-Alexa, care a reusit cu 50.000 spermatozoizi/ml. Si a reusit natural. Acum este in 12 saptamani. E mai "mare" decat mine cu saptamana sau o saptamana jumate. E adevarat, a prestat cand a trebuit, dar si voi faceti inseminarile cand trebuie.
A scris cineva, dar nu imi aduc aminte cine (scuze ) ca a simtit ca s-a scurs in afara. Asta am simtit si eu la prima inseminare, ca se scurge ceva si tot am ramas gravida.
Nu va mai faceti gandurile negre. Nu uitati, se poate reusii si cu 50.000/ml.

M_Alexa, daca citesti randurile astea, te rog sa le povesteti tu, cum ai ramas gravida.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

Buna fetelor,am aparut si eu dupa o absenta mai lunga.Motivul absentei a fost ca nu prea m-am simtit bine in ultimul timp,ocupata si cu munca... ,greturi,oboseala si alte cele ,si n-am mai fost in stare sa va scriu.
Dankutza ma bucur ca esti bine,iti doresc sa treci cat mai usor peste "micile" probleme ale sarcinei.Am ajuns si eu in sfarsit la doctor si am auzit bataile inimii,peste 160/min,l-am vazut si la ecograf,a ajuns la 7 cm,misca manutele si piciorusele.A fost emotionant,a fost si sotul meu si a participat la toate activitatile zilei.Am inteles ca ceaiul de ginger este f. bun pt greturi.Eu iau si pastile speciale pt greturi,se numesc Diclectin,care m-au mai ajutat.Aici ceaiurile,de menta,tei,...mierea sunt contraindicate in sarcina.Bafta fetelor care asteapta rezultate pozitive ! nu va pierdeti speranta,mai devreme sau mai tarziu o sa apara soarele si pe strada voastra.Cel mai important lucru inainte de toate este sa depistati cauza exacta a infertilitatii,si apoi problema este cam pe jumatate rezolvata

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela_99 spune:

Neata la toata lumea!
Asa de dimineata vin si eu cu o intrebare: Cat de concludent este rezultatul unui test de sarcina , in a 8 a zi dupa inseminare?
Testul a iesit negativ...oricum...nici macar pozitiv dupa pregnyl...
Apropoo cunoasteti un endocrinolog bun in Bucuresti?
Problema este la sotul meu are FSH-ul mic...la urolog am fost si suntem OK.
Oricum o luam de la capat de pe 13 iunie, sa mai incercam inca o inseminare dubla si dupa ceea pauza pana in Septembrie....mai strangem banuti pana atunci!

va pup si va multumesc ca am cu cine impartasi temerile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Buna fetelor,

Poate ma lamuriti si pe mine cu mai multe detalii privind cabinetul dr. Dracea - GYNERA. Azi m-am interesat la dr. meu si mi-a zis ca cab. GYNERA si-a schimbat locatia din str.Paharnicului, dar nu stie unde. Daca imi puteti spune voi, m-ar ajuta f.mult.
Desi am vazut cat costa la Gynera o IA (pe 1 pag.a forumului), poate cunoasteti daca tarifele s-au schimbat.
va multumesc

MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Salutare la toata lumea!
La rugamintea Dankutzai revin cu povestea mea, cu scuzele de rigoare daca plictisesc pe cineva...
Eram nelinistiti ca dupa 1 an de incercari nu reusisem sa raman insarcinata. Am facut prima spermograma pe 08.10.08. Rezultat: 3.200.000 "gigei"/ml. Doctora ne-a indrumat direct spre IA. Am facut HSG si aici am avut alta dezamagire: am trompa stanga complet infundata. Sotul a inceput un tratament cu spermotrend iar eu sa-mi monitorizez ovulatia pentru a avedea cand ovulez pe dreapata sa facem IA. Prima (si din fericire ultima!) IA a fost pe 23.02.09. Acolo am avut alt soc: la spermograma au iesit doar 400.000 "gigei"/ml dar am facut totusi IA ca tot ajunsesem in Bucuresti( noi suntem din Ploiesti).
Bineinteles ca nu s-a prins. Poate ca nici noi n-am crezut ca se poate, poate nici doctora nu si-a mai dat interesul...D-zeu stie.
Cert este ca a ramas sa continuam cu IA-urile pana reusim sau cat mai are sotul "gigei". Eram disperata...eram in contratimp cu natura. Luna urmatoare am refacut o spermograma cu 3 zile inainte de a ovula , asa ca idee sa stiu dc mai merg la dr sau nu. SOC!!!! 50.000"Gigei".ml !!! Am plans pana n-am mai avut lacrimi si n-am mai mers la doctor.... Dupa cateva zile s-a intamplat "MINUNEA". Pur si simplu nu ne-am mai gandit. Am zis ca ne lasam in voia Domnului ca noi nu puteam face nimic oricat ne-am ingrijora. M-am rugat mult la Maica Domnului sa ma ajute sa am si eu un BB. Si cum Ea nu lasa pe nimeni neajutat si a fost si langa noi.
Cand nu mi-au mai venit "rusii", dupa 14 zile am inceput sa ma sperii.Am crezut ca sunt bolnava. Mi-e nu-mi intarzia niciodata ciclul iar testele de sarcina erau cu adoua liniuta putin vizibila. Am sunat-o pe dr. care m-a trimis sa fac BHCG. Nu credea nici ea ca se putea intampla.
Am facut si al doilea BHCG dupa cateva zile si era clar sarcina.
Doctorei nici pana acum nu-i vine sa creada. M-a intrebat ieri cand am facut prima morfofetala:"Ce ati facut? Mergeti undeva anume? Va rugati? Ce faceti, ca e prima data cand vad asa ceva!!!?"
NU POATE CREDE CEEA CE E EVIDENT. A FOST O MINUNE!!!! Dumnezeu si Maica Domunului nu ne-au lasat la greu!
Aveti incredere, fetelor, in Dumnezeu! El stie ce ne trebuie si mai ales cand trebuie sa-l primim. Lasati-va grijile in mana Lui si veti vedea ca se intampla minuni.

Doamne ajuta ca fiecare dintre voi sa simtiti mangaierea Domnului si bucuria de a va tine bebelusii in brate!

12+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Salutare la toata lumea!
La rugamintea Dankutzai revin cu povestea mea, cu scuzele de rigoare daca plictisesc pe cineva...
Eram nelinistiti ca dupa 1 an de incercari nu reusisem sa raman insarcinata. Am facut prima spermograma pe 08.10.08. Rezultat: 3.200.000 "gigei"/ml. Doctora ne-a indrumat direct spre IA. Am facut HSG si aici am avut alta dezamagire: am trompa stanga complet infundata. Sotul a inceput un tratament cu spermotrend iar eu sa-mi monitorizez ovulatia pentru a avedea cand ovulez pe dreapata sa facem IA. Prima (si din fericire ultima!) IA a fost pe 23.02.09. Acolo am avut alt soc: la spermograma au iesit doar 400.000 "gigei"/ml dar am facut totusi IA ca tot ajunsesem in Bucuresti( noi suntem din Ploiesti).
Bineinteles ca nu s-a prins. Poate ca nici noi n-am crezut ca se poate, poate nici doctora nu si-a mai dat interesul...D-zeu stie.
Cert este ca a ramas sa continuam cu IA-urile pana reusim sau cat mai are sotul "gigei". Eram disperata...eram in contratimp cu natura. Luna urmatoare am refacut o spermograma cu 3 zile inainte de a ovula , asa ca idee sa stiu dc mai merg la dr sau nu. SOC!!!! 50.000"Gigei".ml !!! Am plans pana n-am mai avut lacrimi si n-am mai mers la doctor.... Dupa cateva zile s-a intamplat "MINUNEA". Pur si simplu nu ne-am mai gandit. Am zis ca ne lasam in voia Domnului ca noi nu puteam face nimic oricat ne-am ingrijora. M-am rugat mult la Maica Domnului sa ma ajute sa am si eu un BB. Si cum Ea nu lasa pe nimeni neajutat si a fost si langa noi.
Cand nu mi-au mai venit "rusii", dupa 14 zile am inceput sa ma sperii.Am crezut ca sunt bolnava. Mi-e nu-mi intarzia niciodata ciclul iar testele de sarcina erau cu adoua liniuta putin vizibila. Am sunat-o pe dr. care m-a trimis sa fac BHCG. Nu credea nici ea ca se putea intampla.
Am facut si al doilea BHCG dupa cateva zile si era clar sarcina.
Doctorei nici pana acum nu-i vine sa creada. M-a intrebat ieri cand am facut prima morfofetala:"Ce ati facut? Mergeti undeva anume? Va rugati? Ce faceti, ca e prima data cand vad asa ceva!!!?"
NU POATE CREDE CEEA CE E EVIDENT. A FOST O MINUNE!!!! Dumnezeu si Maica Domunului nu ne-au lasat la greu!
Aveti incredere, fetelor, in Dumnezeu! El stie ce ne trebuie si mai ales cand trebuie sa-l primim. Lasati-va grijile in mana Lui si veti vedea ca se intampla minuni.

Doamne ajuta ca fiecare dintre voi sa simtiti mangaierea Domnului si bucuria de a va tine bebelusii in brate!

12+

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Adresa noua de la Gynera este Str. Constantin Aricescu nr.8
Punct de reper : Piata Dorobanti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danye spune:

Petronela - endocrinologul la care merge sotul meu si in legatura cu care eu ma declar multumita privind felul in care il trateaza ( adica ia in considerare si alte probleme de sanatate, nu numai cele legate fix de endocrinologie ) se numeste dr. Poiana Catalina si o gasesti la centrul de diagnostic si tratament Victor Babes sau la Spitalul Parhon. Cauta pe google tel de la CDT V. Babes si fa-i o programare. Costa 150 lei din cate stiu si stiu si ca este extrem de ocupata. Bafta multa!M_Alexa - multumesc pentru povestire. Mi-ai dat o speranta ca pana la urma totul este posibil!Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa avem bebele dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

M-Alexa multumesc mult ca ti-ai scris povestea ta. Sper ca asta sa le incurajeze pe toate fetele ca se poate ramane gravida si cu putini spermatozoizi. Felicitari pentru carucior. Ai aflat la bitest? Ti-ai fact 2D sau 3D? Eu ma duc vinerea viitoare sa fac bitestul. Sper sa fie totul in regula. MA intereseaza sa fie sanatos si nu neaparat ce este. Daca vede dr bine, daca nu, "stiu" oricum ca e fetita. Sarcina usoara in continuare.

Korina felicitari pentru inimioara. Doamne ajuta sa fie sanatos.

petronela in a opta zi, testul nu e concludent. LA mine in ziua 18 a iesit a doua liniutza pala. La fel a iesit si in ziua 22. SI era sarcina. Mai asteapta putin sa faci cel putin 14 zile de la inseminare. Daca chiar nu mai poti sa astepti, poti face un Bhcg prin ziua a zecea.

Multa bafta la toate

11+

Mergi la inceput