INSEMINARE [38]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Ruxandrab,
Pentru mine sa nu iti ceri scuze. Eu imi cer ca nu ti-am multumit pentru urare.

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

liana.berbec Id-ul de mess e bun? Vroiam sa te adaug si eu

http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutulyna spune:

salutare.incerc sa na pregatesc psihic si financiar pt o inseminare.vineri am programare la giuesti la prof marinescu.
imi poate da cineva un pret informativ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Dankutza, Liana
multumesc de raspunsuri...banuiesc ca mi-a dat din ziua 10 pentru ca i-am spus ca la Primul meu copil (Matei - are 2 ani) am ovulat in z8, iar ciclurile mele sunt de obicei de 21-24 zile...Si la Matei trebuia sa fac inseminare dar m-a ajutat Maica Domnului si Bunul Dumnezeu si s-a indurat de mine chiar in luna in care trebuia sa fac histerosalpingografie si am ramas insarcinata. Acum dupa nastere mi s-au dereglat ciclurile mai tare o data mi-a venit la 21 zile, luna urmatoare la 30 zile si de aceea cred ca s-a gandit sa-mi de utrogestan. Repet analizele mele in z3 (estogen) si progesteron (z21) su iesit bune.

Dar si sotul a avut Oligoastenospermi, dar acum ne-a zis Matei ca pot sa raman natural cu calitatea pe care o are sotul in prezent. Deci trebuie sa ma verific si eu...

Basca ca, imi vine ciclu (cateva picaturi) se opreste si mai vine peste 2-3 zile ca lumea si nu stiu cum sa socotesc. Unii zic prim picatura unii prima zi de sange flux.

Dehh...
Hai ca m-am intins si va plictisesc...

Pupici

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

tutulyna - inseminarea la giulesti oficial de la donatorul tau sau de la donatorul anonim este 200 lei. Dupa asta ce bani dai tu la doctor e decizia fiecaruia.

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutulyna spune:

merci pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Ruxandrab,
lianaberbec - asta e bun. Adauga-ma, te rog. Ca facem parte din acelasi club.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

Chistine13 Nu mi-a mai facut nimic dupa inseminare. Au zis sa ii anunt rezultatul la betaHCG sau daca imi vine CM.

Roxana

Buna Roxana

Am intrebat azi si mi s-a spus ca trebuie sa revin dupa 16 zile de la inseminare la control si pana la testul de sarcina ( ziua 14) sa iau 2 pastile de cyclo-progynova zilnic.
Maine ma duc din nou la Eco ( a patra) si Vineri astept inseminarea.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Christine13 eu i-am sunat si le-am zis rezultatul la beta si mi-au zis sa intrerup medicamentele. Nu am mai fost la ei, am vb doar la telefon.

http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Roxana

Si cand ai facut analiza, in ziua 14? Cum se calculeaza zilele? Ai luat in considerare si ziua inseminarii sau ai calculat 14 zile dupa ziua inseminarii?
Sper ca nu te-am ametit.
multumesc
Christine

Mergi la inceput