INSEMINARE [38]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

HakunaMatata - pai azi esti z 14 de la inseminare . Nu faci test ? Sau beta ? Sau cand ti s-a spus sa faci testul ?
In mod normal dupa 12-14 zile de la ovulatie apare urmatorul cm, asa ca daca nu apare azi sau maine ........ se poate sa fii gravi.
Astept vesti

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani
1 IAD 16.06.2009
http://lt1f.lilypie.com/nzNsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HakunaMatata spune:

multumesc de raspuns, sensibila...

tre sa recunosc ca am facut deja doua teste, acum o saptamana...primul slab slab pozitiv, al doilea...eu vedeam ceva, dar sotul spune ca nu e nimic. oricum erau teste ff sensibile, se spune ca decteaza sarcina la min 7 zile dupa raportul in chestiune (la noi IA), dar nu prea le cred

alt test, maine dimi, asa cum a zis initial doctorul, dar nu am decat C*b* care din cate stiu eu nu sunt f sensibile. teste de sange..dupa data de 11 iulie, ca vineri plecam in concediu deci nu am cum pana atunci. sper si eu sa am vesti bune maine poimaine...

va tin pumnii sa aveti vesti bune in curand

ca uitasem...CM nu e f regulat, dar in principiu nu vine decat pe la 30-32 de zile, deci data probabila ar fi undeva prin 30iun. plus ca m-a avertizat medicul ca poate intarzia si de la utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela_99 spune:

Buna din nou,

De la ultima mea discutie cu voi pe forum unde asteptam cu sufletul la gura ziua a 14 a, dupa inseminarea dubla facuta la Medlife, am luat o pauza in a va scrie dar nu si in a va citi , pentru a-mi gasi curajul sa o iau de la capat.
Nu ne-a reusit inseminarea de la sf lunii Mai, insa marti 23.06.2009 am facut un HSG si in luna Iulie mai incercam inca o inseminare dubla si ne oprim.
Va ceream la un moment dat o recomandare pentru un endocrinolog bun.
Am ajuns intr-un final la Dr Copaescu Cristina Medlife si surpiza: toate cauzele din cauza stresului.
Sotul la recomandarile dr si-a cumparat un stemer si uite asa suntem la regim alimentar cu mancare pe baza de aburi( exact opusul meu).
Fata de tratamebtul de stimulare de la prima inseminare acum mi-a schimbat tratamentul :Clomifen z. 3.5.7.9, Menopur z.4.6.8.10 si Ovitrelle in loc de Puregon.
Ma bucur pentru fetele care au reusit sa aiba o reusita in urma inseminarilor si sper ca Sf Petru si Pavel sa ne ajute sa mergem mai departe.

Va pup si promit ca va tin la curent cu urmatoarea inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HakunaMatata spune:

Petronela sincer imi pare rau pentru tine. desi sunt noua pe forum, v-am citit si v-am urmarit. din nefericire sunt in aceasi situatie: inseminarea mea din 11.06 a fost nereusita, dar noi nu renuntam. luam o luna pauza si o luam de la capat.

de maine CONCEDIU la mare si la soare si poate poate....cine stie

PS: am o intrebare....mine normal CM nu ar trebi sa imi vina pana pe la inceputul lui iulie 8iar daca mai pun si progesteronul pt sustinere poate chiar mai tarziu): am vreo sansa sa minta testul? chiar daca au trecut cele 14 zile de la IA? sa mai sper de tura asta sau nu?

Mergi la inceput

HakunaMatata - eu stiu ca cm apare la 14-16 zile maxim de la ovulatie.
Deci nu inteleg cum sa iti vina mai tarziu de maine.
Ai facut test azi si a fost negativ ? Sau de ce zici ca e ratata ?
Ratata e in mom in care apare cm .
Pana atunci sunt sperante.
Daca gresesc sa ma corecteze una din fete

Dr Anca Moisa
1 IAD 16.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Petronela, nu ai reusit o iei de la capat. Nu te lasi. Nu te opresti. O sa va bat pe toate care spuneti ca va opriti. Am o verisoara care a pierdut 4 sarcini. Una a pierdut-o la 4 luni. In momentul de fata are 2 fetite superbe. A plans, fata asta la viata ei un ocean. Dar cand se uita la ce copii are, nici nu isi mai aduce aminte.
Sa stiti, cu toatele, ca merita efortul. In momentul in care auzi la Doppler cum ii bate inimioara si il vezi cum face tumbe in burtica ta, nu mai stii nici de tratamente, de sutele de teste negative, de sperantele din fiecare luna, de banii cheltuiti.... Te gandesti ca a meritat efortul cu varf si indesat. Eu scriu acum din experienta mea, dar va dati seama cand ajungi sa si tii mogaldeata aia in brate....
Importatnt este sa nu va lasati. Sa mergeti mai departe si tineti minte ca fiecare copil vine pe lume atunci cand ii este dat de sus. La mine a vrut dupa 6 ani. Poate ca la altii vor mai repede.
Nu regret nimic. Ma bucur de fiecare clipa la fel cum as fi facut-o si cu cativa ani inainte. Ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a indurat si de noi. Am trecut si eu prin momente grele, dar chiar daca imi aduc aminte, ele nu mai conteaza.
Eu am pierdut prima sarcina in ianuarie. In februarie, s-a scos un post la concurs la noi la servici. Am aplicat numaidecat. Vroiam sa imi ocup gandul cu altceva. Timp de o luna am avut de scris tot felul de tampenii, sa ma duc sa observ pe altii si sa fiu observata. Am trait numai pentru asta timp de o luna de zile. Am luat postul, in cateva zile m-am dus la inseminare. Pentru prima data in viata mea, sa facun copil nu mai era pe primul loc. Interferea prea tare cu noua pozitie. Dar in virtutea inertiei, m-am dus si am ramas gravida luna urmatoare. Deci, de ce nu reusisem eu inainte??? Din cauza stresului. De aia.
Va doresc multa bafta la toate si va citesc in continuare ca tare imi sunteti dragi
Pupici

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna fetelor

nu am mai intrat pe forum din februarie de cand am pierdut sarcina,nu am putut :(, dar ma bucur din suflet ca am intrat acum.
Dankutza mi-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut mesajul tau...noi doua am ranas gravide in aceeasi perioada si tu ai pierdut sarcina cu 1 sau 2 saptamni inaitea mea nu mai tin minte exact ...MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL PT TINE

eu din pacate nu am mai reusit sa fac nimic 3 luni dupa chiuretaj am stat cuminte fara inseminari am incercat luna asta sa facem inseminare am facut tratamentul dar nu s-au dezvoltat suficient foliculii si nu s-a putut...asa ca mi-am luat inima in dinti am sunat la polisano in sibiu si mi-am facut programare pe 13 iulie pt fiv. pana atunci mai apucam cred sa mai facem o inseminare si cu asta ma terminat cu inseminarile.

Beatriz- daca mai esti prin zona te salut si te pup m-ai ajutat mult sa trec peste perioada grea

la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ramyy ce ma bucur ca ne-ai scris. M-am intrebat de multe ori ce mai faci. Intr-adevar am fost gravide in acelasi timp.Imi aduc aminte prin ce ai trecut. Ma bucur ca ai luat-o de la capat. Merita!
Referitor la inseminare, ma gandesc ca poate ovarele au luat o pauza prea mare, si le trebuie poate 2-3 luni ca sa se puna in functiune. Eu cred ca o sa fi destul de "foliculoasa" pentru a face o inseminare in urma tratamentului.
Iti urez multa bafta si te astept cu vesti
Pupici

14+

Mergi la inceput

ramyy - bine ai revenit si te asteptam repede cu II. Sigur se va intampla repede.

Dr Anca Moisa
1 IAD 16.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Andreea_Dana, nu de la progesteron ai facut candida, ci de la faptul ca l-ai introdus intravaginal si probabil ca ai deranjat flora microbiana normala de acolo. Ia progesteronul oral un timp si fa tratament pt candida (local cu lomexin crema, cu ovule meclon si spalaturi interne cu irigatorul cu apa fiarta cu bicarbonat sau ceai de galbenele) - dar dupa ce iti vine menstruatia.
Remy_mv, si eu am ramas insarcinata tot dupa un trat de stimulare cu Puregon. Acum avem 11 sapt si 6 zile, suntem destul de bine si sper sa pot duce sarcina la bun sfarsit. Mai incearca si tu trat cu Puregon si eventual fa si un trat de sustinere mai puternic, cu mai mult progesteron, eventual gravibinon, intreaba de medic. Tin pumnii sa fie bebe cat mai repede.
HakunaMatata, ce e aia slab pozitiv. Pai treaba e pe bune din cate vad eu... scoatem majoretele sa facem galerie, ca sigur e bebe!!! Si uite asa va duceti in concediu in trei - ai grija sa nu stai mult la soare si sa iei acid folic si utrogestan.
Dankutza, ai aflat ca e fetita!!! Ce dragut!!! Cum te mai simti? Ai facut dublu test?
Pupici la toate fetele.

11

Mergi la inceput