INSEMINARE [38]
Raspunsuri - Pagina 16
petronela_99 spune:
Dankutz nu este vorba in a renunta la speranta de a avea un copil ci la posibilitatea financiara de a face alta inseminare sau alt fiv sau chiar o simpla analiza. Speranta se naruie pentru cateva minute in fiecare luna cand vine CM, dar peste putin timp o luam de la capat, parca cu mai multa tarie si cu mai multa credinta.
Nu mi-am pierdut nici spernata , nici credinta dar tare dureros este cand vrei sa mai incerci inca o inseminare sau inca un FIV si financiar nu mai poti.
Dar asa cum ai spus este un D-zeu si va avea grija de fiecare dintre noi.
Multumesc tuturor pentru incurajare si am sufletul plin cu speranta pentru luna Iulie si de ce si pentru aceasta luna chiar daca am facut HSG-ul in ziua a 15 a dupa CM....poate...poate.
Va pup si weekend linistit alaturi de cei dragi.
remy_mv spune:
Multumesc pentru incurajari, Amir10. Voi mai face, in mod sigur, tratament cu Puregon, ca nu ma las batuta. Dr. mi-a spus sa ne vedem dupa 2-3 luni de la chiuretaj, ca poate se intampla intre timp. Acum astept ovulatia, iar luna viitoare mi-am programat concediul exact in perioada propice:)
Sa vad cum o sa ma simt dupa ce trec de luna asta....daca o sa fiu prea suparata o sa ma duc la dr sa incep iar tratamentul.
Ma bucur pentru tine ca ai reusit si iti tin pumnii, sa fie totul bine. Te asteptam si pe tine cu vesti despre ce o sa fie bebe 
dankutza spune:
Amir multumesc de intrebare, ma simt foarte bine. Pana acum am avut parte de o sarcina usoara, ceea ce doresc tuturor. Am intrat in trimestrul 2 si in luna a patra de sarcina. La eco de la dublu test am aflat ca este posibil sa fie fetita. Nu este 100%, dar eu sper sa fie fetita. SUfletul imi spunea inca dinainte ca e fetita. Sper sa nu ma insel. Vreau sa fie una bataioasa ca mine, dar slaba ca matusi-sa si cu ochii lui soacra-mea sau a lui socru-meu (verzi sau albastri).
Azi am facut 2 saptamani de la dublu test si inca nu am rezultatele de sange.
SUnt ca pe ace. La eco mi-a spus ca totul e Ok. Pe 8 iulie ma duc la triplu test, ca sa am de ce sa ma mai stresez inca vreo 2 saptamani. Burtica nu se vede, desi ar fi cam greu sa se vada din cauza slaninutei. Duminica facem 15 saptamani implinite. Mi se pare ca, parca, langa buric, in partea stanga (unde e lipita bebelina), burta este foarte putin mai mare decat partea dreapta. Am intrebat fetele de la odisee si am aflat ca mai sunt si altele carora nu li se vede burtica. As vrea sa se vada. Sa ma intrebe lumea daca sunt gravida si eu sa strig DA. M-am saturat ca timp de 6 ani sa aud pe unul si pe altul ca "de ce nu faceti si voi un copil. Ati trecut de 30 ani, ati vazut lumea, dar e timpul sa faceti un copil. E singurul lucru care va lipseste". Pai, ce, e eram tampita? Nu stiam ca asta e ceea ce imi lipsea? Dar ce puteam sa fac mai mult decat sa ma duc la dr si sa ma rog la Doamne-Domne.
Tu te simti bine? Esti Ok? Mai scrie-ne. 
Hakuna cred ca e sarcina. 
Petronela se spune ca dupa HSG se ramane foarte repede gravi. Se destortocheaza trompitele si fug spermatozoizii cu motor turbo. 
14+ 
amir10 spune:
Dankutza, ce tare esti!!! Lasa culoarea ochilor, important e sa fie sanatoasa bebeluna ta. Nici la mine nu se vede burta (sunt cu 3 saptamani in urma ta si mai sunt si grasunica - deja am peste 80 kg....
). Si am o foamete de lup, nu alta. Daca nu mananc ma apuca efectiv greata... Si eu am saptamana viitoare dublu test. Nu-ti fa griji, ca e mai mult statistic din cate am citit, ca si triplu test.
Petronela, remy, nu renuntati.
Avem si 2 noi gravidute din cate am citit, pe care le asteptam cu noutati, Christine si Hakuna_Matata. Sa fie intr-un ceas bun.
Va pupici pe toate.
12
micomic spune:
eu am facut inseminarea pe 10.06 si azi am facut testul si e negativ. stiam deja caci nu era nici un semn de sarcina 
dar din cauza utrogestanului a intarziat CM-ul si inca mai speram asa in adancul sufletului. eu imi iau temperatura bazala si am observat ca faza luteiana e de 12 zile si acum sunt de fapt in ziua 17 de la ovulatie 
o sa incercam probabil peste 2 luni din nou prin inseminare, insa urmatorul o sa-l fac natural, poate cu putin ajutor de la medicamente naturiste ![]()
andreea dana tu cum te simti? sa stii ca si eu am facut o mica iritatie de la utrogestan luat vaginal dar totusi cred ca asta e cea mai buna metoda de al lua.
va pup te toate si sa nu ne pierdem speranta.
andreea-dana spune:
BUNA!!!!!!!
MICOMIC,SUNTEM CAM IN ACEEASI SITUATIE...EU AM FACUT INSEMINAREA PE 17 IUNIE..NU MI-AM FACUT INCA TEST,DAR NU CRED SA MA INSELE SIMTURILE....AM DURERI CA ATUNCI CAND TRE SA VINA CM SI IN PLUS MAI AM SI DURERI DESTUL DE MARI DE MIJLOC;DE OBICEI EU NU AM DURERI DE SPATE..DE CE OARE AU APARUT SI LA PRIMA INSEMINARE IN MARTIE SI ACUM?
IN PRIVINTA UTROGESTANULI....LA FEL:IN MARTIE AM FACUT CANDIDA IAR ACUM O IRITATIE SAU POATE TOT CANDIDA SI E O FORMA MAI USOARA..NUSH CE SA ZIC..
TI-A VENIT CM? DAR TEST IN SANGE TI-AI FACUT?
PE MINE MA INGRIJOREAZA CEL MAI MULT K DL PROF MI-A ZIS K DAK NU REUSESC CU INSEMINAREA ASTA MA VA TRECE PE LISTA DE FIV.
NICI MACAR NU STIU PREA MULTE DESPRE PROCEDURA...PT MINE E FFF IMPORTANT SA STIU DACA E DUREROASA SAU NU.
DESI MI S-A SPUS K NU AM PROBLEME PREA MARI SI K VOI AVEA IN MOD SIGUR BEBE MI-AM CAM PIERDUT SPERANTA..
SINGURUL LUCRU PE CARE IL STIU SIGUR ESTE K NU-MI VOI SCHIMBA MEDICUL;
TU CE FACI?RAMAI TOT LA DL PROF?
ITI DORESC MULTA BAFTA SI TOT BINELE DIN LUME!!!
sensibila spune:
petronela_99 - nu inteleg ! consideri ca 400-600 lei pt o insmeinare e mult ? Banii nu mai conteaza atunci cand stii ca, cu ajutorul unei insmeinari poti avea ceea ce iti doresti.
Am cunoscut in Giulesti o tipa care facuse 20 de inseminari si 4 fiv-uri , toate nereuste si nu a renuntat.
Iti dai seama de ce suma vb per total ?
Jos palaria in fata ei !
Asa ca asta inseamna sa iti urmezi drumul si sa stii clar ce vrei, sa dai oricat ca sa obtii aceea minune in bratele tale.
In asteptarea unui
........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani 
1 IAD 16.06.2009
http://lt1f.lilypie.com/nzNsp3.png
dankutza spune:
Sensibila vad ca mai ai doar 1 zi pana la testare. Bafta multa! Dublu sa vezi! Te astept cu vesti. 

15+