INSEMINARE [38]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Felicitari Christine!e fff frumos cand apar reusite!
Bafta multa si celorlalte aspirante!
pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

Draga andreea-dana, se poate sa te doara pentru ca te-ai incordat in momentul proceduri, sper sa treaca si sa fii bine si sa ramai cu bebe.

dar ce tratament ai facut inainte, pentru stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-dana spune:

micomic,
in martie am facut 4 fiole de menopur 100 + clostilbegyt + pregnyl
acum am facut 4 fiole de puregon 100 + vreo 7 clostilbegyt+pregnyl.
mi-a schimbat menopurul cu puregon.
am uitat sa-ti spun k pt monitorizare m-a chemat in spital,la sf pantelimon.
la genesys am platit 1720 ron.
tu ce tratament ai facut?

Mergi la inceput

micomic,
am uitat sa te intreb daca dl doctor ti-a zis sa dai utrogestanul prin pudra de talc inainte de a-l introduce.
ai idee care este rolul talcului? eu nu prea inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

andreea, eu am urmat exact acelasi tratament cum il ai tu pentru a doua inseminare, doar ca pentru mine a fost prima.

cred ca rolul pudrei de talc este de a pastra substanta inauntru pentru ca fiecare capsula contine un ulei de arahide, etc care se scurge afara daca nu-l retine ceva . dar e doar o supozitie, ca nu sunt expert. citisem pe forum ca nu numai lipsaprogesteronului dar si variatiile de progesteron pot duce la avort spontan precoce si de aceea e important sa il iei corespunzator si sa retii cat mai mult din continutul unei capsule si mai ales sa nu dublezi doza daca ai uitat sa le iei o data.

parte ca ti-a intarziat CM-ul 8 zile dupa prima inseminare mi se pare suspecta. eu ma documetez permanent, am devenit obsedata si am citit ca perioada de dupa ovulatie este fixa pentru aceeasi femeie si singura variatie poate fi de pana la o zi. partea variabila a unui CM este perioada dinainte de ovulatie. deci depinde cum ti-ai calculat tu intarzierea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna,

Probabil ca multe din voi nu ma mai stiu dar de aici am plecat acum aproape 9 luni.
M-am mai intors eu din cand in cand dar, recunosc, cam rarut.
Acum am trecut sa va pup si sa va predau stafeta

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 38+ Robert Constantin
AMR 1 zi
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari christine , va tin pumnii celorlalte fete care asteptati rezultatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Fetelor, m-am hotarat si eu sa intru aici, in discutie cu voi. V-am tot citit de multa vreme, dar parca in ultimele zile m-am recunoscut din ce in ce mai mult in povestile voastre.
Povestea mea suna cam asa: acum aproape trei ani, mi-a incoltit si mie in minte un gand...si acela ca as fi pregatita sa fac un bebe. Cum nu ramasesm niciodata insarcinata, m-am prezentat la ginecolog. Au urmat toate analizele posibile, toate cele hormonale, tot ce incepe cu H si se termina cu ie....apoi laparoscopie. Am facut si stimulare cu clomifen 6 luni si nimic. Eu nici o problema, sotul nici o problema, impreuna se parea ca avem o problema, ca nu facem bb. M-am mai plimbat pe la alti ginecologi priceputi si toti dadeau din umeri... infertilitate inexplicabila.
Anul acesta, in februarie, m-am postat in fata unui alt dr. gineco cu specializare in infertilitate. Asa am inceput un tratament cu puregon in urma caruia, surpriza, am ramas insarcinata. Din pacate, in preajma pastelui mi-a fost rau si sarcina s-a oprit din evolutie. De fapt se oprise de vreo 10 zile, dar nu imi dadusem seama, pentru ca o sustineam cu utrogestan si nu am pierdut-o prin avort spontan. A treia zi de paste mi s-a confirmat oprirea din ev. si am facut chiuretaj. De atunci am reintrat in momentele, lunile de asteptare pe care le cunosteti si voi. Imi face tare bine sa citesc ca sunt cazuri in care tot raul e spre bine si ca sunt sperante pentru toata lumea. Ma bucur ca sunt pe aici si gravidute care ne intaresc si din a caror experienta ne "hranim" sperantele.
Imi doresc sa ma primiti si pe mine printre voi, ca am observat ca sunteti de ceva vreme pe forum si sa ne impartasim impreuna experientele. Va tin pumnii in a deveni .

Mergi la inceput

FETELOR,
EU DE LA PROGESTERON AM FACUT CANDIDA SI IN MARTIE SI ACUM.
VOI V-ATI CONFRUNTAT CU ACEASTA PROBLEMA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HakunaMatata spune:

salutare,

ma alatur si eu voua celor care incercati cu IA. Sper sa ma primiti si pe mine in comunitatea voastra, deoarece noi facem totul in secret (in afara de noi nu stie nimeni ca am recurs la tratament) si sper ca aici sa gasesc un sfat, o vorba buna..

eu am facut deja prima IA in 11 iunie, nu stiu daca a avut sau nu rezultat. vroiam sa va intreb daca a mai folosit cineva Decapeptyl (mie mi-a dat pentru provocarea ovulatiei) si daca influenteaza testele de sarcina. mentionez ca am facut stimulare cu puregon j5-j11, IA j13 iar azi e j26 din cm 30-32 zile.

am vazut ca multe dintre voi va stiti valorile de la analize pe de rost, eu nu stiu nicio dimensiune....medicul mi-a spus doar ca e ok si cand sa vin pt IA. poate e mai bine asa, decat sa tot imi bat capul

PS: simptome nu am, sanii imi sunt usor umflati si durerosi dar o pun pe baza utrogestanului (il iau din j2 dupa IA si efectele mentionate au inceput tot atunci)

Mergi la inceput