INSEMINARE [38]
Raspunsuri - Pagina 13
ancamac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 eu sunt in ziua 10 de la inseminare si am niste dureri urate ca de CM in partea dreapta (unde am ovulat luna asta). Stiti careva sa imi spuneti daca e posibil sa apara cu 4-5 zile mai repede durerile de ciclu? ![]() ![]() azi dimineata test negativ |
Bubu - depinde de la organism la organism. Stai linistita si nu pierde speranta.
amir10 spune:
Ce ma bucur cand aud de reusite!!! Christine, bravo!!! 
Sa fie intr-un ceas bun!
Si la celelalte fete bafta.
Eu am facut test de-abia dupa 2 zile de intarziere, a fost clar pozitiv. E mai bine de facut dimineata, ca e urina mai concentrata.
11
andreea-dana spune:
eu am facut inseminarea miercuri,la genesys,cu dl prof ancar.
nu stiu de ce,dar,din ziua 21 a cm,incep sa am dureri destul de maricele...simt o presiune si o durere surda ca atunci cand tre sa vina cm.
ce se intampla de fapt in z 21?e cumva ziua de implantare a embrionului? eu habar n-am!
voi simtiti ceva schimbari in organism in aceasta zi?
va pup si va doresc la toate bebei frumosi si sanatosi!!!!!!!!!!
andreea-dana spune:
eu am facut inseminarea miercuri,la genesys,cu dl prof ancar.
nu stiu de ce,dar,din ziua 21 a cm,incep sa am dureri destul de maricele...simt o presiune si o durere surda ca atunci cand tre sa vina cm.
ce se intampla de fapt in z 21?e cumva ziua de implantare a embrionului? eu habar n-am!
voi simtiti ceva schimbari in organism in aceasta zi?
va pup si va doresc la toate bebei frumosi si sanatosi!!!!!!!!!!

Christine13 spune:
Dragutzele
Va multumesc la toate din suflet pentru felicitari!
Azi am facut beta si sunt insarcinata (1616 mUI/ml).
Din pacate nu am reusit sa vorbesc cu doctorita dar asistenta m-a sunat si mi-a zis sa continui cu acelasi tratament inca doua saptamani.
Ce mi se pare ciudat este ca in prospect scrie ca cyclo-progynova nu se mai ia daca esti insarcinata si eu iau acum 2 pastile albe in fiecare zi. Chiar imi este frica desi asistenta m-a asigurat ca nu are efect negativ in primul trimestru de sarcina.
Chiar nu stiu ce sa fac.
Pupici!
O zi frumoasa!
sensibila spune:
Christine13 – FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!
Nu uita ! Fara suparari si stres !
andreea-dana – depinde in a cata zi ai facut tu inseminarea. Poate in z 21 ai ovulat.
In asteptarea unui
........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani 
1 IAD 16.06.2009
http://lt1f.lilypie.com/nzNsp3.png
micomic spune:
Draga andreea - dana
si eu am facut inseminarea tot cu prof ancar la genesys.
din pacate eu astept CM-ul acum caci am toate simptomele sa vina, a scazut si temperatura bazala 

depinde in ce zi ai facut tu inseminarea, caci de la ovulatie incepanad intre ziua 7-10 ajunge ovulul in uter si incepe sa creasca daca a fost fecundat. eu am avut usoare jene la ovare si intepaturi infundate cam pe toata perioada dupa inseminare dar asta cred ca s-a intamplat de la tuburile care le introduce in uter si care pot sa atinga peretii lui. 

sper ca tu vei fi mai norocoasa. iti doresc multa bafta
si ai rabdare, inca mai ai de asteptat.
tu ce tratament ai urmat? eu nu am facut si monitorizarea acolo, sunt curioasa ce ai facut tu si cat te-a costa. 
micomic spune:
Christine 13,
vezi ca a fost cu noroc. te-ai stresat destul, acum odihna. iar daca ai dubii, du-te si mai sun-o pe doctorita ca sa iti alungi orice grija.

dankutza spune:
Christine

Felicitari!!!
Am fost plecata 3 zile din Bucuresti si cand vin dau de o veste minunata. Felicitari inca o data si tin pumnii ca sa vina si alate fete la rand. Tare mult ma bucur cand mai reuseste cineva. Super! 
14+ 
andreea-dana spune:
MICOMIC,
EU AM FACUT INSEMINAREA IN Z17 SI POT SA SPUN K M-A DURUT PROCEDURA EXAGERAT DE RAU
IAR DURERILE DE CARE VORBEAM AU APARUT IN Z21,DECI LA 4 ZILE DE LA INSEMINARE.
TRATAMENTUL:2 UTROGESTAN DIMINEATA +2 SEARA SI 2 NO-SPA /ZI.ACUM ASTEPT CU MARE NERABDARE REZULTATUL.EU AM MAI FACUT O INSEMINARE IN MARTIE TOT CU DL PROF SI MI-A INTARZIAT CM VREO 8 ZILE.
MULTA BAFTA!!!!!!!