Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)
Raspunsuri - Pagina 5
lutoniana spune:
Am sa va spun cateva cuvinte doar ca nu stiu cum as putea comprima minunata mea experienta. Am facut cunostinta pentru prima data cu un ocean si cu toate ca stiam ce inseamna flux si reflux acum am vazut cum e "pe viu". Ziua a fost groaznic de obositoare pentru mine ca am plecat de la 6 dimineata si am venit acasa pe la 10-11 noaptea. M-am ars de la soare cu toate ca am stat acoperita si a fost greu si cu masina(ca am mers cu niste prieteni).
Insa nu se compara nimic cu senzatia de a te balaci si de a respira acel aer. Am facut si baie ca mi-a fost imposibil sa rezist tentatiei.
Acum, pauza a luat sfarsit, capul la fund
inapoi la munca si la soare cald ce te bate in cap.....fara apa.
MangaGirl
Brighton
Cea mai fericita
25 + cu 
Grasunica80 spune:
Buna fetelor,
astazi am fost la dr pt citirea rezultatelor la analize (cele de trim II) si mi-a spus ca sunt ok... ![]()
Bebelina mea creste, are 820 gr
...
Aseara am avut niste contractii mai urate
, dar multumesc lui Dumnezeu au trecut repede... chiar ma speriasem...
Dr a zis ca e normal sa mai simt asa din cand in cand, deoarece cica se pregateste organismul inainte de nastere.. asa o fi??? 
In rest toate bune si la locul lor.
Sunt un pic suparata pentru ca de 3 sapt scriu intr-una sa ma treaca si pe mine la listuta de gravidutze si nimeni nu ma baga in seamna..

Sper ca sunteti ok si va pupacesc pe toate.
26+ 
lutoniana spune:
Alesicoo m-ai gasit ? trebuie sa dai pagina sa ajungi la mine
Hai, acum noi cand te vedem ? ![]()
![]()
Cea mai fericita
25 + cu 
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Noua dr ne-a zis de la primul consult sa nu ridic mai mult de 3 kg...asa ca de atunci, al meu sotz "cantareste" mai intai tot ce vreau sa ridic si eu, si daca dupa parerea lui depaseste 3 kg, nu ma mai lasa deci, mare grija cu greutatile, fetelor....... 26+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
Acuma fii-mea are 12 kg si o tot car dupa mine,ca (atunci)cand i se pune dom'soarei ca vrea in brate iese cu urlete si scandal...deci
Eu zic sa aveti grija,insa 2-3 kg mi se pare rezonabil...
Apropo de socrela ta...eu in sapt 36 ridicam cu sotul un televizor imens,model vechi...de vreo 50 kg...
si-am nascut in 38 saptedit:iartati cacofonia
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
| citat din mesajul lui rodicamaries Multumesc din suflet pentru urari, suntei tare dragute. Va doresc sarcini uaoare in continuare, si sa vina vremeea sa ne bucuram de bebeii nostri. Va pup. ..................................................... mamica de Dariusica (19 sept 2007) Dpn 01.09.2009 |
Rodica iti doresc din toata inima "La multi ani!" sarcina usoara in continuare si pupici catre Darius!
Imi este dor de tine
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Am sa va spun cateva cuvinte doar ca nu stiu cum as putea comprima minunata mea experienta. Am facut cunostinta pentru prima data cu un ocean si cu toate ca stiam ce inseamna flux si reflux acum am vazut cum e "pe viu". Ziua a fost groaznic de obositoare pentru mine ca am plecat de la 6 dimineata si am venit acasa pe la 10-11 noaptea. M-am ars de la soare cu toate ca am stat acoperita si a fost greu si cu masina(ca am mers cu niste prieteni). Insa nu se compara nimic cu senzatia de a te balaci si de a respira acel aer. Am facut si baie ca mi-a fost imposibil sa rezist tentatiei. Acum, pauza a luat sfarsit, capul la fund MangaGirl BrightonCea mai fericita 25 + cu ![]() |
Si eu deabia astept sa iesim putin din rutina asta zilnica si din orash...ca parca ne imbacsim de atata poluare!Aici nu prea se exista concediu...cel putin nu in firma noastra...dar la mijlocul lunii vom pleca si noi intr-o mica vacanta in sud.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
Eu am facut in sarcina trecuta vergeturi doar pe sanul stang si nitel de dreptul asta spre sfarsitul sarcinii.
Va asigur ca se albesc in 6 luni dupa nastere si nu vor fi vizibile la o prima privire![]()
Dar cand simtiti pielea tensionata bagati ulei/crema sau ce folositi din belsug...ca sa ajutati pielea sa aibe un tonus bun.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
Vazut pozici,cu burtici,cu hainute...frumos!
Cu acestea fiind zise,am tulit-o ca Erika e somnoroasa rau azi,si-a luat un prosop din bucatarie si s-a intins pe el sa faca nani,cica!
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
mimika spune:
Alex, ia si un CD la tine ca nu vede tot timup stick-ul aparatul ala...Asta daca nu ai plecat deja intr-acolo.
25+
Alexandru Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
THEA22 spune:

LA MULTI ANI, RODICA! Iti doresc multe bucurii in viata si copilasi sanatosi!
VIK, felicitari pentru fetita! O sa fie o minune,fii sigura!
Doamnei Cosma ii doresc sa inmulteasca anii casniciei cu multe impliniri! La multi ani!
THEA22
23+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"