Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)
Raspunsuri - Pagina 4
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika Daaa, ba chiar e interactiva ecografia. Il intreaba si pe sot una alta Pe mine m-a pus sa il dau in fapt daca ma ajuta sau nu. L-a intrebat daca ii convin numele.. 25+ Alexandru Aram si Luca Ezram Grasii mei iubiti |
Serios??? Vai, ce m-as bucura sa fie asa, soata nu a fost decat la o eco, unde dna dr nu a vorbit mai deloc cu noi, iar la controale eu ma duc la camera de garda, deci exclus, si tare m-as bucura sa vorbeasca si cu noi si sa il bage si pe el in seama.....mi-am pregatit deja si stickul!
----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
crocodana spune:
buna dimineata tuturor,
fetelor eu am auzit un zvon care m-a tulburat....se pare ca mamicile care au nascut in decembrie nu au primit nici acum banii de CIC desi si-au depus de mult dosarele...... nici un fel de banii...(nici 85% nici cei 8 milioane..cum era inainte)
mi se pare absurd sa nu ai nici un venit timp de atatea luni dupa nastere...
e cazul unei cunostiinte...voi ati auzit de asa ceva? banuiesc ca tot ce e posibil sa ni se intampla si noua...sau sa schimbe legea...
27+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo lutoniana unde iti pot vedea si eu pozele? |
Eu la capitolul explicatii tehnice stau mai prost:
intri pe webshots unde cu bunavointa Monicai avem un cont comun. Acolo poti face cunostinta cu toate fetele care "au avut curaj" sa se arate la fetisoara si mai ales la burtica.
Albumul nostru se cheama septoct2009 iar parola daca nu o ai, spune, si o vei primi pe mesageria privata.
Cea mai fericita 25 + cu
claucia spune:
Si eu am facut la prima sarcina fix 3 vergeturi micute pe un san. Si tot asa, rosii si care arata ca pe dedesubt. Dar asa trebuie sa arate, adica la pipait nu se simt, si se mai si estompeaza in timp - se albesc, ceea ce nu e rau pt ca pe sani de obicei nu prea am alta culoare, nu ii bronzez
Am vazut si eu poze cu Madalina cea frumoasa. Am vazut si poze cu Lutoniana, ce bine ca ai fost la plaja...abia astept sa merg si eu!
Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
claucia spune:
Uite-te pe pagina a doua, e cu acelasi nume ca si aici.
varsta bb2
claucia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Serios??? Vai, ce m-as bucura sa fie asa, soata nu a fost decat la o eco, unde dna dr nu a vorbit mai deloc cu noi, iar la controale eu ma duc la camera de garda, deci exclus, si tare m-as bucura sa vorbeasca si cu noi si sa il bage si pe el in seama.....mi-am pregatit deja si stickul! ---------------------------------------------- 22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ... Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Alex, inafara ca vorbeste cam incet, in rest e ok dr, face glume, mai ales cat masoara si bifeaza, etc, cat verifica el acolo pe monitor face conversatie. Cand termina de masurat si de vazut pe acolo, ii spune asistentei: Scriem cate ceva? (eu am fost si la prima sarcina de cateva ori si am invatat) si atunci incepe si dicteaza si nu mai vorbeste de una alta. Insa da, e chair ok sa intre sotul in cabinet, tu ai un monitor deasupra capului sa iti vezi bebeul si el il are pe al lui la care se poate uita si sotul, depinde unde doreste sa stea.
Eu aveam stick la mine dar am uitat complet. ORicum mi-a dat la poze...cam 4-5 poze f reusite, le-am aratat la tot biroul sa o vada pe Elisuca mea.
Te pup si sa-ti traiasca Alessiuta.
varsta bb2
crocodana spune:
am revenit...
va rog scuzati greselile...nu ma regasesc in exprimarea din mesajul de mai sus..sper ca ati prins esenta si ati ignorat forma...
de fapt in ultimele zile nu ma mai prea regasesc...scap lucruri de mana...uit...etc..
27+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
ramsan spune:
Iuliapapusa daca vrei sa stii si eu aveam fix doua "bube" in loc de sani inainte de a-l naste pe Rares. Asta a fost unul din complexele adolescentei mele si am avut noroc de un sot care nu a pus accentul pe sani. Nu mai spun cat imi indesam bureti in sutiene ca sa adaug ce nu aveam, nu purtam decolteuri sau transparente etc. A doua zi dupa nastere am avut febra laptelui si crede-ma ca laptele nu curgea, ci tasnea - ma patam toata daca uitam sa-mi pun bureteii absorbanti pt san. Pe Rares l-am alaptat cu succes pana la 1 an si doua saptamani cand l-am intarcat fara mari probleme. A trebuit sa repet tratamentul cu brocriptin de intrerupere a lactatiei de trei ori ca nu se mai oprea. (nu mai spun ca brocriptinul da niste senzatii de te urci pe pereti, ai auzenii si vedenii, ciudat rau). Dintr-un san mi-a curs lapte inca vreo juma de an dupa ce am intarcat, iar acum sanii mei (adik cele doua bube) au deja colostru si mi s-a intamplat sa patez tricouri cu asta.
Concluzia este urmatoarea: nu te impacienta pentru ca organismul tau stie ce trebuie sa faca.
Eu mi-am capatat increderea in mine cand am vazut ca sunt capabila sa alaptez chiar avand sanii mici.
Deci se poate!
Mary la cat mai multi ani frumosi si armoniosi alaturi de sotul tau!
Rodicamaries sa fii fericita si implinita si sa retraiesti cu bucurie momentul magic cand iti vei tine al doilea baietel in brate.
Ramona
Tudor Gruia 22+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)