Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)
Raspunsuri - Pagina 3
alex25 spune:
Fetele, la Fortis la eco la Iosup, pot sa imi iau si soata, are ce sa vada, e ok dl dr cu asta? help
----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
mimika spune:
Daaa, ba chiar e interactiva ecografia. Il intreaba si pe sot una alta Pe mine m-a pus sa il dau in fapt daca ma ajuta sau nu. L-a intrebat daca ii convin numele..
25+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
lutoniana spune:
Am pus si eu poze noi cu burtica care ma face atat de fericita
Cea mai fericita 25 + cu
kawaichan spune:
Lutoniana,las ca le strangeti voi usurel usurel
Vazut si eu poze de Madalina,super faine !
Kawaichan,cu la purtator 26+
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Am pus si eu poze noi cu burtica care ma face atat de fericita Cea mai fericita 25 + cu |
Frumoasa foc
mimika spune:
Dar techila, mama de 2 putze baietesti pe unde o umbla? kiki cred ca e ocupata cu pregatirile de nunta. Nici katteryna nu a intrat sa ne pove cum fu la cununia civila.Tztztztztz!!
25+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
madalina84 spune:
LUTONIANA m-ai facut sa rad eu nu tare pun accent pe accesoriile astea,mama e aia care imi cumpara si mi le aduce,bine ca normal locul ei era in camera langa veioze dar eu o tin pe post de suport pt web
KAIWACHAN eu ce sa mai zic de vergeturi pe sani ca sunt toata numai vergeturi,intradevar mi-au crescut destul de mult, bebe si-a pus deja o amprenta pt toata viata,asta e
22+
BEBELICA MADALINA
madalina84 spune:
Super poze LUTONIANA si ai fost si la plaja,la apa eu nu ajung anul asta si disper
KAIWACHAN super hainutele,o sa pun si eu cu hainutele lui bebe ca am si eu o groaza ca si tine
Va pupic eu trebuie sa fug pana la banca si sa-i fac sora-mii niste cumparaturi
22+
BEBELICA MADALINA
kawaichan spune:
Madalina asa e,dar ce m-a surprins e ca sunt rosiatice si pielea e crapata pe dedesubt,nu am nimic la suprafata.Eu stiam de vergeturi ca apar la suprafata pielii but..whatever,bucurosi le-om duce toate pt galusca mica si scumpa,cum il alinta sotul meu