Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)
Raspunsuri - Pagina 23
lutoniana spune:
Andraiulia si nu spui nimic ????
Casa de piatra plina ochi de iubire si dragoste !!!!!
Asa se explica kg in plus....atatea nunti, cununii si zile de nastere luna asta....
Claucia distractie faina in pac 
Cea mai fericita
25 + cu 
kemsy spune:
Se vede ca nu prea am chef de treaba ![]()
Am si eu alta intrebare: stiti ceva de consumul de oua in sarcina?Cate sunt indicate? Ca mie tare imi plac omletele sau ochiurile, si planuiam pentru seara asta o omleta cu marar de la mama soacra
!
Gianina
23+ cu
Loris Stefan
bebe
anaconda2 spune:
Monica , ma astepti la apel..? Sunt aici , sunt ok , bb la fel , are deja juma de kil...
Ma cam chinuie contractiile , sunt nedureroase , dar sunt multe si dese . Iau no spa , vreo 3 pe zi .
Dupa 15 iunie ma mai duc la dr , si vin atunci cu vesti proaspete.
Pupici la gagici..
22 + 
techila spune:
http:// www.organizatiaemma.ro/resurse/legal
fetele cu medici de familie care merita
vor gasi aici informatii pretioase. eu ma duc si ii dau in cap cu printul acestor treburi, dupa aia schimb medica
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (25+) de 2 putze
si 
andraiulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Andraiulia si nu spui nimic ???? Casa de piatra plina ochi de iubire si dragoste !!!!! Asa se explica kg in plus....atatea nunti, cununii si zile de nastere luna asta.... Claucia distractie faina in pac ![]() Cea mai fericita 25 + cu ![]() |
Multam tare, draga mea! Si tie iti doresc sa ai parte de toata iubirea din lume, si de la sot si de la bebe

Se pare ca este o luna buna de maritat, Iunie asta. Noi de fapt o programasem pe 21 mai, cand implineam noi 4 ani de relationship
. Insa in ultima clipa mi-au bagat un spectacol in seara aia si ...gata cununia. Dar luna asta nu mai scapa Cristi..Abia asteptam amandoi.
Andrutza 24+
bebelusa mea iubita
andraiulia spune:
Mai fetelor, mie mi se pare incredibil cum reactioneaza bebicii astia mici. Toata ziua a stat linistita...i-am pus acum Vivaldi..si sa vedeti ce se misca. O-i fi trezit-o?[:))]
Andrutza 24+
bebelusa mea iubita
iuliapapusa spune:
Buna fetele si de la noi.Ma intreba cineva despre contractiile nedureroase imi pare nespus de rau ca nu am retinut numele
eu imi dau seama astfel, invatata de doctor se intareste burta cam rau ce-i drepta la mine si toata nu doar intr-o parte bebe nu mai misca si simti cum te tine burta.Nu cred ca este foarte coerent mesajul
insa ma rog sa fie util.
Despre prenatal la mine o sa ia sotul cand trebuie sa-si bage actele?O sa vina la fel de tarziu?
Medic de familie pt mine chiar daca am nu exista la cate faze a facut in primele 2 luni si am luat calciu continuu sub indrumarea ei de aici col deschis si contractii.
Fetele am o bebelina foarte energica misca exagerat de mult zi noapte oricand si orice as face sau cum as sta, chiar si cand facem si noi ceva
se misca in acelasi ritm cu noi, ne oprim se opreste si ea si tot asa.Ce sa-i faci sanatoasa sa fie ca nu-i asta o problema.
Felecitari fetelor noi, ce mandra ma simt ca pot spune si eu acum asta parca acum mi se ura si mie bun venit
.
Si felicitari celor care au fost la eco si totul este super bine.Asa sa fie la toate pana la 40.
Inca ceva pe mine ma cam supara spatele dar undeva mai sus unde ar fi plamanii.A mai patit careva asa?Va pup pe toate.
Daca v-as mai intreba ceva m-ati sfatui?
Am o prietena.UM l-a avut pe 7 aprilie.A facut dragoste pe 24 si 26 aprilie.Asta ar insemna sa aibe 4 sapt?Asa-i?Ideea e ca a facut cateva teste si un control si nu i s-a vazut nimic.La control ia spus sa mai faca un test si daca nu sa ia un tratament.A facut si i-a iesit negativ.Dar si eu am patit-o sa mi se vada f greu abia la 7 sapt.Cam asa.Daca este gravida si ia acel tratament si pierde pe bebe?Ce sa faca?
+23 cu
Stefania Gabriela
raluk16 spune:
lutoniana, ai vrut sa-mi scuturi putin bebeul in niste hohote de ras? La fiecare postare a ta din aceasta dupa-masa/seara? 
techila, felicitari pentru flacai!
Si eu acuma vin de la morfo. I-a masurat tot-tot-tot si totul e in regula! Ne mai vedem doar peste doua luni cu bebe, noroc ca a inceput sa ma loveasca, altfel imi era mult prea dor de el atata vreme.
Thea, ma distrezi ca stii cu ce o sa te imbraci indiferent de vreme!
techila, am crezut ca ne dai noua nunta, sa mergem, ca tu nu mai poti
. Serios ca asa am inteles prima data
.
Iulia, multumesc de raspuns. Eu intrebasem. Si in locul prietenei tale as astepta, chiar si pentru un test. Dar ce tratament i-a dat doctorul? Oare nu de sustinere a sarcinii?
Intru sa vad si pozele.
20+ 
alex25 spune:
Va pupam si noi de la malul marii...facem talazoterapie si misca bbelina de mama mama, mai ales ca am facut si o plimbare de 3 ore...e super!
----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia ... 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase