Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Manga super organizata
Eu mi-am luat actele de Maternity Allowance si trebuie sa le completez, STIU ca astea sunt mai importante decat o punga de chiloti si un biberon .....
Pentru casa de la Borough Council se cere ?

Claucia multumesc mult, sper sa nu am nevoie de ele....dar am gasit si eu de ce sa ma leg....am inceput cu biberoanele.

Si mi s-a lipit si pilaful cu discutiile astea aprinse

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Vezi ca pilaful, daca nu apuci sa amesteci in el cu forta, il muti pur si simplu in alta cratita/oala, ii mai pui apa fiarta/incalzita la cana de incalzit in prealabil si il poti continua. zic de apa ca poate vrei sa mai aiba o zeama acolo sa ii poti pune condimentele (eu le pun la sfarsit si trebuie sa am in ce amesteca, daca e uscat nu e bun). dar daca nu l-ai amestecat muta-l si nu se mai simte nici miros nici nimic.
Ce on-topic sunt!
tot la Lutoniana ma gandesc.

Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Stiu ca nu ma mai suportati dar mai am o intrebare.....care e de fapt un stres.....daca o tot aman asa....si nasc prematur si nu am nimic in casa, ce naiba fac ?
Ca initial si eu mi-am propus dupa saptamana 30 sa fac cumparaturile.
Dar deja bat prea rau campii asa ca merg sa schimb pilaful in alta oala....

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Claucia multam fain...cred ca am scris in acelasi timp.....l-am dres, sunt o gospodina desavarsita ...si asta e doar parerea mea si atat

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Stiu ca nu ma mai suportati dar mai am o intrebare.....care e de fapt un stres.....daca o tot aman asa....si nasc prematur si nu am nimic in casa, ce naiba fac ?
Ca initial si eu mi-am propus dupa saptamana 30 sa fac cumparaturile.
Dar deja bat prea rau campii asa ca merg sa schimb pilaful in alta oala....

Cea mai fericita 25 + cu

hahhahha...dar vad ca ai o grija...eu cred ca la 32 de sp nu vei naste...poate s-ati faci griji pe la 37...dar pe la 32-33...esti safe

MangaGirl :-) 23+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lutoniana, ce imi place cum imi zici Selenica Numai cateva persoane f dragi mie imi spun asa Iar legat de problema medicilor, eu ma enervasem pt fetele astea dragutze care se tot plang de ei, eu una am avut noroc de o dr de fam f apropiata de noi (pe sotz il stia demult, si pe mine m-a indragit din prima, v-am zis ca e din aceeasi "minoritate" si cred ca de aia ), care ne asculta, ne raspunde la toate intrebarile si este f implicata in bunastarea mea si a bebelusei....

vreau si eu sa gasesc un magazin in care sa gasesc de toate pt BB, de la A la Z, dar la preturi acceptabile si cu vanzatoare dragutze si amabile, care sa ma ajute fara sa-mi recomande neaparat cele mai scumpe articole, ci cele mai bune dpdv calitate-pret.....o exista asa ceva in CT? sau in Romania??!

26+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Nu, ca nu ma las , am o intrebare de plutonier, am terminat cu muzica la pian si am trecut la Julio Iglesias. Daca a stat nemiscat pana acum....acum se misca Bebitza si da semne.
Daca ii place muzica se misca sau doarme ??????

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Va pup si plec acasa si nu cred ca mai intru astazi de acasa ca mergem in "pac"
Va pupam

Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Nu, ca nu ma las , am o intrebare de plutonier, am terminat cu muzica la pian si am trecut la Julio Iglesias. Daca a stat nemiscat pana acum....acum se misca Bebitza si da semne.
Daca ii place muzica se misca sau doarme ??????

Cea mai fericita 25 + cu

eu i-am pus lui fiu-meu duminica castile lui sergiu de dj pe burta si cu un cd de muzica din desene animate cu bob the builder si altii de pe aici. l-a cules sergiu nu stiu de pe unde. a stat nemiscat. nu a scos nici un pas. cred ca asculta

MangaGirl :-) 23+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Recuperai si yo in sfarsit...phiu!

Lutoniana si Ramsan, va multumesc mult pentru aprecieri. Sunteti niste dragute.
M-am mai uitat si eu printre poze. Atatea fete frumoase si pline de stralucire...cred ca este normal. E o luminita mica ce creste in interior si straluceste in ochii mamicilor. Si tu, Selen, cu rochita ta cea noua, se vede ca esti fericita...Frumos.
Altfel, eu am mancat o gramada de corcoduse, vechea mea pasiune. De maine incep gym prenetala si cursurile. Si usor,usor ma pregatesc de cununia civila, care va fi pe la jumatatea lunii.
Va multumesc mult...multe lucruri descopar aici...si invat.

Andrutza 24+ bebelusa mea iubita

Mergi la inceput