Burtici fericite de septembrie-octombrie (68)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Va pupam si noi de la malul marii...facem talazoterapie si misca bbelina de mama mama, mai ales ca am facut si o plimbare de 3 ore...e super!

----------------------------------------------
22+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

O, ce super! Sa savurati si pentru noi! Vacanta placuta!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Eu maine dimineata merg la Cluj, la endocrinolog. Nu stiu daca voi avea acces la net la socri. Asa ca sper ca daca ne vedem pe acolo sa ne recunoastem dupa poze . Si eu sambata cred ca voi ajunge la Baby Expo, pentru ca doar vineri seara vine si sotul meu in Cluj. Mi-ar placea tare mult sa reusesc sa intru si vineri seara pe net si sa-mi spuneti ce ati vazut ca s-ar merita. Ca acum am ajuns la concluzia ca m-am uitat pe net dupa preturi doar la carucioare si patuturi. In rest nu stiu daca voi putea sa-mi dau seama daca un body, un prosopel, biberoane, etc. are un pret bun.

Sa nu uit, daca nu reusesc sa intru totusi din Cluj, sa-i urez Cristinei noastre Kiki un sfarsit de saptamana minunat, o nunta frumoasa si plina de bucurii! Si casa de piatra, sa fiti fericiti si sanatosi!

20+

Buna seara burticute!!!Am citit in mare de pe forum si am vazut ca sunteti bineSper sa am mai mult timp sa va scriu si eu mai multe..dar asta probabil dupa nunta

Raluk multumesc frumos pt urari!!!Sanatate multa iti doresc si tie!!!Si daca ajungi la expo sa cumpari lucruri faineImi pare rau ca eu nu pot sa ajung...dar am un motiv plauzibil!

Va pe toate!!!

KIKI 22+ si

Mergi la inceput

Fetelor, va pup! Maine sigur nu voi putea intra, ca voi fi pe drum spre Cluj si prin Cluj pe la cabinete. Daca nu reusesc nici poimaine, va doresc un sfarsit de saptamana frumos, insorit si plin de miscari intra-uterine!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Monica eu nu stiu sa fie vreunul. In mall eu sigur nu am vazut. Sa ma uit prin Carrefour Tom,ca pe acolo nu am mai fost demult. Are produse frumoase?

Techilla multa sanatate pentru bebei tai.

kiki distractie placuta si casa de piatra. Si sa ne pui poze (asa cum asteptam inca si de la Katerina)

25+ cu

nazdravanul meu

Mersi!!!O sa pun poze PROMIT!!!

KIKI 22+ si

Mergi la inceput

Kiki te asteptam dupa saptamana de miere ! Esti scutita!

Cred ca emotiile sunt maxime acum. Iti doresc sa te bucuri de ziua nuntii si sa fiti fericiti!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

CAPITOL NOU

Danangie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara,

iaca m-am adunat si eu pe acasa si acum vreau sa raspund pe indelete.

in primul rand la multi ani Anaomaria! sa fii iubita, sanatoasa si fericita!

kawaichan iubesc carucioarele bugaboo. mai ales ca ca prietenele mele au iaci si sunt innebunite. Eu am zis ca-l lai la mana a doua de pe ebay, ca 380 de lire ma doare sufletul.

THea cum au iesit placintele cu varza. asta e o noutate, ca eu nu am auzit de asa ceva. Cred ca-s criminale :) Cat despre doctorul meu...glumesti . aici nu te urmareste un ginecolog decat daca ai probleme si atunci mergi la spital. Ca de privat nu se pune problema. iar docotrul de familie...e din categoria...pericol de electrocutare. mai bine ma autotratez decat sa merg la el.

claucia vorbind de doze de lapte praf...am fost 2 ani nanny si am crescut copii incepand de la 6 luni...dar parca mi-a luat D-zeu mintile. ca doar eu le faceam laptele. Dar parca am facut asta intr-o alta viata. de fapt unii dintre ei le dadeau SMA deja lichid si nu trebuia sa ma mai chinui cu praful...dar chiar si asa...tu stii ca eu nu-mi aduc aminte sa le fi sterilizat ceva la 6 luni cand am inceput? Nu-mi aduc aminte sa fi vazut sterilizator la ei in casa...ciudat. trebuie sa o intreb pe una dintre mame.

lutoniana, mi-am dat seama din prima ca moasa mea e degeaba. eu nu am una cu map, una cu sapa...a mea e doar cu mama...ca sapa...a uitat-o pe undeva. va trebui sa ma descurc singura cu beneficiile, ca ea mi-a spus doar de aia 190 de lire. atat. iar pentru platit chirie/council tax si beneficii, da, trebuie sa mergi la jobcentre plus ca pe mine acolo m-au trimis. afla pe unde e al tau. dar mai bine iti propun sa intri intai pe net si sa vezi ce si cum si te duci la sigur

danangie multumesc pentru explicatiile detaliate despre contractii. sa stii ca acum sunt lamurita si nu ma mai sperii ca bleaga. oricum, azi nu am mai avut. doar burta tare si bb activ. in sfarsit mi s-a tuguiat si mie burta, arat a gravida

ellenuta

in completarea lui x_ggg, este obligatoriu ca toate sa facem furia laptelui? sau mai scapa cate una nevatamata?

apropo de kilogramele in plus...am plecat de la 55 si am ajuns la 61.5-62 dimineata, pe racoare. Oare cat o sa mai pun. Nu ma abtin de la nimik, dar nici nu mananc foarte mult. Tare as vrea sa ma opresc la 65...am vreo sansa?

santorini ti-au plactu acrobatiile? Al meu sambata noaptea a fost criminal...imi venea sa-i dau una la fundulet ca avea chef de joaca la 3 noaptea.

kawaichan sistemul medical englezesc e faimos pentru gafe, dar e si free. Cu palniuta m-a ascultat moasa, care evident ca nu se pricepea. ca doctorul mi-a gasit inia cu dopplerul in 2 secunde. Ea incercase sa o gaseasca cu un doppler care nu functiona. dar oricum, 6 ore sa astepti...nu e placut. Ce sa-i faci...ii dam inainte.

ancutzam sa ai un baietel sanatos si cuminte

MangaGirl :-) 23+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk16 a trecut...probabil ca o sa mai vina :)) eu care ma dau rotunda ca nu sunt panicoasa...nah ca am comis-o.

ramsan am vrut sa-ti spun de fapt ca am incercat sa-ti dau reply la mesaj, dar nu m-a lasat. mi-a zis ca nu doresti sa primesti emailuri :)

selen mor de curiozitate...ti-ai adus aminte ce ai vrut sa-mi spui?

apropo lutoniana de lucruri gratis. tocmai am aflat ca pe www.gumtree.com p[oti sa ieie si lucruri gratis cu conditia sa mergi sa le ridici. o colega voia sa-si ia un frigider mare. eu vreau canapea...si sunt niste lucruri ok. chilipirul, mama lui!

techila o sa vrem si noi poze cu chelia :) esti simpatica. haha

lutoniana cum a iesit pilaful?

andraiulia casa de piatra!!

MangaGirl :-) 23+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput