*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Anca, ai mare dreptate cu Ro, nu stiu de ce uneori nu ne dam seama cat e de frumoasa, oricum noi ne-am promis cand ne intoarcem in tara sa facem un tur al tarii si sa vizitam cat de mult putem. Eu oricum nu cred ca as putea trai in alta parte toata viata, tot acasa e mai bine.

Ami, felicitari pt progresele lui Luca

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Corina s-a intors de peste mari si tari?

Mirtha, ce-ti fac urechile?

Eli, tzitzili?

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Hat ce-i cu pauza asta la voi?
Mai haideti si spuneti ce le mai dati la bebei sa pape. Eu am facut azi iar branzica si-a papat-o cu avocado de numa-numa. Branzica o fac cu lamaie ... am nimerit-o din prima si vad ca-i place. Voi doar cu calciu lactic? Cerealele le amestecati cu fructe?
Nu stiu a cui a fost ideea cu jumatatea de tort, dar e haioasa tare, Ramo. O s-o fur si eu, si-i fac pe 8 o juma de tortuletz.

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Hat ce-i cu pauza asta la voi?
Mai haideti si spuneti ce le mai dati la bebei sa pape. Eu am facut azi iar branzica si-a papat-o cu avocado de numa-numa. Branzica o fac cu lamaie ... am nimerit-o din prima si vad ca-i place. Voi doar cu calciu lactic? Cerealele le amestecati cu fructe?
Nu stiu a cui a fost ideea cu jumatatea de tort, dar e haioasa tare, Ramo. O s-o fur si eu, si-i fac pe 8 o juma de tortuletz.

Poarta-ma, mami!
_

azi i-am dat prima data mango cu branzica, delicios.A ras totulsi cand s-a terminat a inceput sa planga, semn ca mai voia.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Am apucat sa mai vad niste poze/filmuletze cu niste pui/ puiutze superbi/superbe de Amalia, Olivia, Mamiseli, Ramo, Flowers, Stewie, Cameliam.

Maaai, dar ce bine dorm fetele noastre.... Eu ma iau de mana cu Oceanborn si Amalia Cand mai prindem cate o noapte buna (ca azi-noapte), cu 2 treziri pt. papa si inapoi la nani, nu ne vine sa credem. Nu stiu de ce i s-a stricat asa de rau somnul, ca a dormit tare bine pana pe la 4 luni.

Otilia: Eu inca nu i-am dat apa, ca nu e clad inca (sincer, nici nu cred ca vom mai avea vara anul asta, sarim direct la iarna in 2-3 luni). Dar cand o sa incep sa-i dau papa o sa ii dau si apa. Eu am o mica problemutza cu recomadarile de alaptare exclusiva pana la 6 luni. Ca daca toata lumea recunoaste ca fiecare copil e unic si are propriul ritm de dezvoltare, de ce se recomanda pana la 6 luni fix, fix pt. toata lumea? Ca unii sunt gata de papa la 5 luni, altii la 7...Davidutzul Oliviei ar putea merge pe san mult si bine. De ce trebuie diversificat la 6 luni? Al meu nu a luat in greutate cum trebuie la ultima cantarire si au sarit asistentele pe mine ca sa nu-i dau papa inca, sa astept pana la 6 luni. Pai si ce sa fac? Sa-l las sa planga de foame si sa nu ia in greutate? Are multe zile in care suge tot la o ora, se vede uneori ca nu-i ajunge, incearca sa-mi ia mancarea din mana, dar n-are 6 luni. Uf! M-am descarcat!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Am vazut si Nicolu' grasunel si frumos foc! Frumoasa familie!

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mersi mersi mersi

am vazut si eu pozele de la helsinki si poza cu juma' de tort, misto idee.

andy, eu am inceput sa ii dau de mancare lu nicole de la 5 luni pentru ca incepuse sa manance foarte mult lapte si pentru ca stiu ca ia cam 2 saptamani pana se acomodeaza cu lingurita si pana te poti baza pe mancarea diversificata, deci mi-era ca daca mai astept voi ajunge intr-un impas total.

nicole doarme de la 8 pana la 7 dimineata, fara trezire!

edit: romania e o tara foarte frumoasa si bucuresti e un oras frumos. mie imi place sa ma plimb in centru in bucuresti si imi pare rau ca nu am apucat sa vad suficient din tara. si noi planuim un concediu cu masina cu fetele mai incolo.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Andy, cand vrei si simti tu, atunci e. Si eu am zis ca dupa 6 luni, da` rodea la mar de numa`, si-ntr-o seara i-a dat si Iustin sa lipaie la un mar din care manca el. Atat i-a trebuit, cum i-l lua sa muste el, cum urla, ii tinea cu manutzele mici mana lui cu marul, sa fie sigura ca poate lipai la el. Asa ca de 2 sapt aprox, ne-am dive si noi.

Malinas, deci mango. Mai, noroc cu zibe, ca mai cunosc si eu gusturi exotice , habar n-aveam cum e avocado - nu ca acum mi-ar place- il iau pt ea doar, o sa aflu si cum e mango.

Ptiu, Alra, fugiti de-aici cu dormituri de astea fenomenale, de la 8 la 7..... . Eu sper la batranete macar sa dorm cat vreau, ca acum...nici o sansa. Dar a propos de scos o masa de noaptea, ieri eram super obosita, alaltaieri noapte am stat pana la 3 cu colocviul vietii, aseara pe la 11 doar m-am culcat, dar am cazut ca butucul. La 1, gongul. Eu, nimic, efectiv n-am auzit-o. A luat-o soatza, a mangaiat-o, a plimbat-o si-a adormit. Eu am mai auzit-o de-abia la 3 jumate. Deci asta e solutia, s-o ia el. Ca pe mine scrie mare TZITZI. N-am nici o sansa s-o iau in toiul noptii sa-i spun doar povesti, ca-ncepe sirena. Acu sa vad cat rezista soatza..... Tre sa-l recompensez si poate rezista mai mult.

Poarta-ma, mami!
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Anca multumesc de intrebare. Nu prea bine .Am intrerupt dupa 10 zile tratamantul pt. ca imi dadea o senzatie fantastica de moleseala sau ameteala nu stiu sa o descriu bine , la orelista nu am mai ajuns. Incerc zilele astea.

Sunt usor suparata zilele astea pt. ca Eva refuza in mod constant mincarea gatita. Nu sunt sigura dar cred ca refuzul ei este generat de faptul ca am incercat sa ii dau alimentele fara sa mai pasez. Am vazut ca o accepta si am continuat. Numai ca ultima data cind a mincat serios - cca. 220 g de micare gatita a fost duminica in parc. Am facut dovlecel cu morcov la abur apoi l-am frecat cu 1/2 lingurita de unt si un pic de marar si l-am dat la cuptor (preincalzit cit a mers steamerul).De atunci am probleme cu ea la supe si chiar la legume maruntite. Incerc sa revin la vechiul obicei de a pasa micarea pt. ca refuza dupa 2-3 lingurite orice si indiferent cum este preparat.
Am intuit ca problema este textura alimentelor pt. ca in seara asta dupa ce zilele astea am incercat sa elimin toate posibilele cauze ale refuzului ei categoric i-am dat borcanel din comert - 190 g , Humana , legume simple . L-a terminat in timp record iar daca borcanelul era mai mare inca mai vroia. Deschidea in continuare gurita. Eu nu am abuzat de borcanele si le-am folosit exclusiv ocazional - plecari la tara la bunici , la Slatina etc. - asa ca nu cred ca e o problema de gust. Maine ma conving daca intr-adevar este problema generata de dimensiunea alimentelor pt. ca voi pasa tot.

Inca o micarica pe care a papat-o cu placere a fost orez cu rosie la abur apoi frecat cu unt si dat la cuptor in vas Yena. Deasupra am pus 3-4 bucatele mici de somon si apoi , dupa ce s-ai facut bine, le-am amestecat cu orezul.

Culmea , culmilor sti care este ??? Astazi eram la masa , ea terminase de supt si am pus-o in scaunelul de masa linga mine. Eu aveam orez cu aripioare la abur.Ei ce crezi inghitea in sec dupa ce tocmai ma supsese la ambii sani si micase si ceva supa inainte de san. Si i-am dat orez. A mincat.Asa , simplu fiert , nepasat. Uffff...chiar nu mai inteleg...

Si ca sa fie treaba , treaba....ma suge cu pasiune. Atit de mult ca imi picura iara sanii. Tocmai ce se mai potolosisera cu patatul si picuratul. Cind suge la stingul curge dreptul si invers. Am ajuns sa ii fac cereale cu lapte de san. Indiferent cit maninca suge si dupa. A avut perioade cind refuza sanul dupa o masa consistenta , chiar si dimneata la 10 si cu atit mai mult dupa amiaza la 14 .Acum nu .Se comporta cam ca la inceputul diversificarii cind sugea ca si cind nu mancase nimic solid. Aaaaa...si binenteles ca uneori imi si regurgiteaza lapte amestecat cu mincarica. Sunt contrariata si frustrata.

Criss , Elilov va pup dulce fetelor ! Ma bucur ca v-a placut poza cu dintzocul dar trebuie sa va spun ca cel de-al doilea dintisor creste strimb. Sau cel putin asta e impresia noastra. S-ar putea sa fie o usoara iluzie optica generata de inaltimea dintisorilor unul fiind mai inalt , celalalt mai mic si asta sa meraga spre o imagine de concav .Nu suntem siguri. Asteptam sa se egalizeze ca dimensiune si apoi vom stiu clar.

Eli si Eva paseste flexindu-si genunchii dupa modelul Balacescu ! Multa bafta la cursurile de sofaj ! Astept vesti bune.

Olivia si la noi ta-ta-ta e la ordinea zilei. Apelativul meu este insa : Mmmeaa ! Folosit indeosebi cind se supara pe ceva sau cind se plictiseste singura .

Otilia multumim pt. info. ref. la teama de straini. Ma mira ca Elisa a reactionat asa de timpuriu. Se spune ca la bebeii socializati cu un frate mai mare , o bunica a carei prezenta este constanta sau cu o bona , procesul se manifesta mai discret. Dar hei...e o regula ne-scrisa : copii pot sau nu sa creasca precum scrie in carti ! Am in continuare 58,3 kg. Ajunseam la 57,6 dar dupa ce am inceput tratamthul cu Zinnat am cam micat haotic. M-a zapacit definitv.

Sa aveti o seara cit mai linistita.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Mirtha, ce-ti fac urechile?

Poarta-ma, mami!
_

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

io-te ce a slabit coana mirtha!

eu pe laura o puneam in scaun cu noi la masa si ii mai dadeam de la mine din farfurie. pofta vine si cand vezi pe altii mancand.

ma, si lu Nicole a inceput sa ii fie teama de straini. acu la botez vineri seara cand a venit nasa-sa si a luat-o in brate a urlat. la sotia nasului la fel. plange la straini daca e obosita si fara chef. cum o luam eu tacea. si vorba aia, nicole vede multi oameni si merge la 2 crese!

edit, a mea a inceput sa zica mmmvvvvvv. asa face toata ziua!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput